γιατι να μην την παρεις την επομενη μερα να πατε για καφε ή καμια βολτα να περασει η ωρα(και χωρις να θες να κανεις κατι μαζυ της!!)
Printable View
θα την επαιρνα
δεν ξερουμε πως φαινεσαι γενικα αγαπτηε απο δυο περιγραφες εδω μεσα στο φορυμ, αμα σε συναντουσαμε θα εχουμε καλυτερη εικονα
λιλιουμ δεν ξυπνισες καλα σημερα μου φενετε
Βρε αγορι μου , εσενα πως θα σου φαινοταν αν ρωτουσες καποιον κατι και σου απαντουσε μετα απο 5 λεπτα? Εγω μαλλον θα ξενερωνα , ειδικα αν αυτο το ειχε συνηθεια ο αλλος. Τωρα τι ηθελε η γκομενα απο σενα δεν ξερω. Ισως να στην επεφτε πλαγιως που ειπε και η λιλιουμ , ισως απλα να στο πε για να δει τι θα πεις.
betelgeuse εσυ και αν δεν ξυπνησες καλα...ρε αλλο λεω εγω και αλλο λες εσυ
εγω καλα ξυπνησα, μηπως κανεις προβολες πανω μου αναρωτιεμαι
Εγω ποτε δεν ξυπναω καλα . Τοσα χρονια εδω μεσα ακομα δεν το εχετε καταλαβει????????? Legalize , το πως φαινεσαι στους αλλους δεν μπορουμε να το ξερουμε . Αυτο μονο εσυ το ξερεις και αυτοι που σε ξερουν .
Σκέφτομαι ότι όσα χρόνια και αν περάσουν δε θα συνειδητοποιήσω ποτέ ότι η ζωή είναι YOLO...
λιλιουμ,betelgeuse εγω σας αγαπαω και ας μην συνενοουμαστε :*
Ε ναι αλλά αυτό που έχει σημασία είναι τι κάνεις στο ενδιάμεσο.Kαι ανάλογα του πόσο είσαι ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα θες να έρθει πιο γρήγορα ή πιο αργά το YODA.