Δε μου αρέσει η μηλόπιτα, σε γαλακτομπούρεκο δεν έχει;
Printable View
Δε μου αρέσει η μηλόπιτα, σε γαλακτομπούρεκο δεν έχει;
το παιρνω πισω με αποστωμοσες μολις!!!:o:o:o:o:o
Ε την εβαλα Κατερινακι μου!Ποιο ξεγυρισμενη δεν εχω!
Σ'ευχαριστώ για την λαλαγγοτούρτα. Είναι ξεγυρισμένη όπως λέει και η Κατερίνα! :lol:
ΠΡΟΣΚΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Ελα κ η τουρτα που θα αφηνα εγω το κοριτσι μας χωρις λαλαγκοτουρτα!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαααα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
πλανευτρες μου παω για νανακια, καταφερα και την γλουταμινη μου για τα μελλοντικα μου βυζακια και ειμαι χαρουμενη. αυριο παλι με υγεια. Φιλακια πολλα !!!!
Ειδες Τζινα μυς κ κοιλιακους ο νταλικιερης?Ναταλια θα τη βγαλω αργοτερα μην προσβαλω κ αλλο το σεπτα ηθη του τοπικ γιατι βλεπω οτι εχασες τη λαλια σου...
Πριν που έβλεπα Λαζόπουλο και έχασα και λίγο γιατί ψιλοκοιμόμουνα με πήρε τηλ. το λαλάγγι για να έρθει να μου ντιλιβερίσει το λαλαγγοδώρο του προσωπικώς! :lol: Έχει για σέρβις αυτοκίνητο και μηχανή και τον έχει φάει το περπάτημα να έρχεται από το Περιστέρι κάθε φορά. Σήμερα είχε δανεικό αυτοκίνητο, είχε πιεί και τσίπουρα απ'ότι μου είπε και ήταν μες την καλή χαρά αλλά του το χάλασα γιατί δεν μπορούσα για τεχνικούς λόγους. Του λέω λοιπόν δεν παραλαμβάνω δώρο αν δεν έχει κόκκινο φιόγκο, δέστου έναν κόκκινο φιόγκο και ξαναέλα άλλη μέρα! :lol: :lol:
Καληνύχτα Κατερίνα και καλή ξεκούραση.
:lol::lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Του λέω λοιπόν δεν παραλαμβάνω δώρο αν δεν έχει κόκκινο φιόγκο, δέστου έναν κόκκινο φιόγκο και ξαναέλα άλλη μέρα! :lol: :lol:
Πρόσεχε όμως γιατί της δίνεις της λαλαγγοζαχαροπλάστρας ιδέες και θα μας κοτσάρει κανά λαλάγγι σε συσκευασία δώρου οσονούπω!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Και συνεχίζω ακάθεκτη!Να μην κολλούσε τόσο κι η σύνδεση μου...