Printable View
Κυριολεκτικά σαν την τουρτογκόμενα ή μεταφορικά,νιού κιντ ον δε μπλοκ;Quote:
Originally posted by rozeta
ΠΡΟΣΚΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Ελα κ η τουρτα που θα αφηνα εγω το κοριτσι μας χωρις λαλαγκοτουρτα!
Έχω την εντύπωση ότι το τόσο πολύ happy birthday Gina θα με στοιχειώνει μέχρι το τέλος του μήνα που είναι η γιορτή μου!! :lol: :lol:
τζινακι ηθελα και γω να ποσταρω μια τουρτιτσα, αλλα ακομα σ αυτο το μαθημα δεν φτασαμε με το δικο μου.ισα ισα το word να γραφω καμια μηνυση, καμια αγωγη.γι αυτο θα σου την περιγραψω:τριωροφη με σοκολατα γαλακτος μεσα με γεμιση παλι σοκολατα αλλα και λευκη και καραμελωμενα αμυγδαλα.πωπω μου πεσαν τα σαλια!ωραια δεν ακουγεται;
Eκανες ευχη?σβησε τα κερακια!Ο φιογκος ταιριαζει μονο σε φυσικο μεγεθος Ναταλια...
Εδω εχουμε τουρτες υπερπαραγωγες Ροζετα!Δωσε παραγγελια!
πονηρουλααααααα!με βρηκες νεουδι στο τοπικ, ψαρακα και με δουλευεις!αλλα επειδη την θες την απαντηση σου, μεταφορικα στον τουρτογκομενο, κυριολεκτικα στον πατουχα μου, ετσι τον λεω τον δικο μου!ΠΑΤΟΥΧΑ!Quote:
Originally posted by NADINE
Κυριολεκτικά σαν την τουρτογκόμενα ή μεταφορικά,νιού κιντ ον δε μπλοκ;Quote:
Originally posted by rozeta
ΠΡΟΣΚΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Ελα κ η τουρτα που θα αφηνα εγω το κοριτσι μας χωρις λαλαγκοτουρτα!
Σ'ευχαριστώ Rozeta! Η σοκολάτα γάλακτος μου αρέσει μόνο σε σοκολάτες, οι τούρτες και οι πάστες μου αρέσουν σε άσπρο χρώμα και κρατάω τα καραμελωμένα αμύγδαλα φυσικά και καμιά φρέσκια φραουλίτσα δε θα με χαλούσε!
Μ'αρεσει!Μετα το Ζουρζουβιλι κ ο Πατουχας!Δωστε κ αλλα!
γλαυκη βαλε μια τριωροφη, σοκολατενια
Μωρέ Γλαύκη χάθηκε να κάνεις έναν αναριθμητισμό κι εσύ και να βάλεις 24 αντί για 42; :lol: :lol:
ακυρη η παραγγελια γλαυκη, το κοριτσι μας θελει λευκη με φραουλιτσες!χρονια πολλα και απο τον πατουχα μου.μου λεει πρωτη φορα βλεπω παρτυ μεσω ιντερνετ