Rozeta μου πες ευχαριστώ πολύ για τις ευχές του στον πατούχα σου! :lol: Τον άνθρωπο! Τι όνομα πήγες και τούδωσες!
Printable View
Rozeta μου πες ευχαριστώ πολύ για τις ευχές του στον πατούχα σου! :lol: Τον άνθρωπο! Τι όνομα πήγες και τούδωσες!
Σ'αρεσουν οι φραουλιτσες Τζινακο?
γιατι ρε συ ωραιο ειναι!εμενα με λεει κουτουλουφα και στις πολυ πολυ τρυφερες μας στιγμες ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΦΙΝΟ!
Κορίτσια να έχουμε καλό μήνα κιόλας, προσέξτε να μη σας ξεγελάσουν αύριο πρωταπριλιά.
αχ ζηλευω, γιατι να μην μπορω και γω να αναβασω μια τουρτα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;τελικα ειμαι μεγαλος χακερ!
Μου αρέσουν οι άτιμες οι φραουλίτσες, θα βάλω τώρα φράουλες σε λίγο γιαούρτι με γλυκαντικό και θα προσποιηθώ ότι είναι τούρτα με φράουλες και σαντιγύ!!
καλο μας μηνα!χωρις αρρωστουλες!
Παραγγελια εφτασεεεεε!Με λιγη σοκολατα οι φραουλες για ενισχυση του ταιζομενου στο στομα λαλαγκιου!
Ναταλια εχεις αλλα για τη Τζινα η να βαλω κ εγω?
:thumbup: :thumbup: :thumbup::thumbup: :thumbup: :thumbup:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Παραγγελια εφτασεεεεε!Με λιγη σοκολατα οι φραουλες για ενισχυση του ταιζομενου στο στομα λαλαγκιου!
nadine μην σχολιασεις, απλα μ αρεσει η τουρτα!
Ωραιότατη τούρτα και σίγουρα νοστιμότατη. Τρώω το φραουλογιαούρτι μου τώρα, σκέφτηκα να σπάσω κι ένα πτι μπέρ μέσα αλλά κρατήθηκα λόγω της περασμένης ώρας.
κοριτσαρες μου σας αφηνω, παω για νανι.τζινακι μου και παλι πολυχρονη και ο,τι επιθυμεις.
ειστε ωραιο παρεακι και μου κρατατε πολυ καλη συντροφια.
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!
Τζινα παρε κ αυτη!Ειναι κολαση πραγματι αυτη!Μου τρεχουν τα σαλια....
Ναι παμε ειναι ωρα για υπνο!Τα υπολοιπα αυριο!Καληνυχτα κ παλι οτι οτι επιθυμεις Τζινακο μου!Ονειρα γλυκα φιλεναδες!
γλαυκη σταματα, θα πεσω για υπνο και θα ονειρευομαι τουρτες.αυτη η τελευταια ειναι οντως κολαση, the best by far