μαγκαιβερ σταματα, θυμαμαι τον τελευταιο μου φιλο που μου την ελεγε οτι εχω ελλειψη χιουμορ και δεν το εχω καθολου γενικοτερα και δυσκολευομαι να σε πιστεψω!!!!
Printable View
μαγκαιβερ σταματα, θυμαμαι τον τελευταιο μου φιλο που μου την ελεγε οτι εχω ελλειψη χιουμορ και δεν το εχω καθολου γενικοτερα και δυσκολευομαι να σε πιστεψω!!!!
το μονο που ηθελα ηταν τα παπουτσια με τα κοκκινα κορδονια.το κακο ειναι οτι αρπαζα οτι μου αρεσε και οτι εβρισκα χωρο με κλοτσιες και οχι με λογια.και ενας αστεγος ηταν ο πρωτος που μου ειπε οτι βαζουνε ανθρωπους μεσα στο χωμα.θυμαμαι ακομα την αντιδραση μου σαν να απορω ακομα.θυμαμαι ακομα την γειτονια σαν να την μυριζω ακομα,και οταν την πετυχενω εξω κανω πως δεν την ξερω.αλλα ξερω οτι με κοιτει επιμονα και στο τελος χαμογελαει σαν να ζηταει χρονο ακομα.αλλα μετα ηθελα τα παπουτσια με την μαυρη γραμμη.
Τα ματακια σου...και το πανεμορφο λακακι σου!!
Σκέφτομαι ότι ακόμη μια πανσέληνος πέρασε χωρίς να μπορέσαμε να την δούμε αγκαλιά....
ουφφφφφφφφφφ!
γιαυτό έβαλα την λέξη σε "" .Εννοείται πως τίποτε δεν έρχεται έτοιμο.Ισα-ισα το αντίθετο είναι που μου συμβαίνει πολλές φορές.Θέλω κάτι να αποφύγω και το βρίσκω πάντα μπροστά μου.Και αυτά που θέλω δεν έρχονται.Και ξέρω το λόγο και σίγουρα δεν είναι μια ανώτερη δύναμη που συνομωτεί εναντίον μου.
O Σαρτρ δεν ελεγε ''Η κολαση μας ειναι οι αλλοι''?Εγω θα το παραφρασω λεγοντας ''Το συμπαν ειναι οι αλλοι'',ή ''Η ζωη ειναι οι αλλοι''.Προφανως αυτο που λες,εχει να κανει με τις ανθρωπινες σχεσεις στην ζωη σου,αλλα δεν εχεις συνειδητοποιησει πως και τι ακριβως,και το αποδιδεις στην τυχη και γενικα σε κατι μεταφυσικο (οχι με την εννοια του θρησκευτικου,καταλαβαινει
ς).
Αλεξανδρε εχεις αλλαξει απο τοτε , το στυλ προσεγγισης σου στις γυναικες ήη μπαα ?
https://www.youtube.com/watch?v=LBin-c8xiBY