μην βρίζεις ρε mnimonioo !!!
Printable View
αυτο το username που εβαλες τι σημαινει οτι μπαινεις σφηνα στο μνημονιο χαχα..
αν το σηκωνα θα καπνιζα αλλα δε σηκωνω τιποτα με το παραμικρο ανακατευομαι αμα καπνιζα κ ολας μετα θα βηχουλιζα σαν παπους
αφου ανυσηχουσα στο αμστερνταμ μηπως μυριζουν χορτο τα παντα κ με πιασει κανενα στομαχι η κατι σχετικο... σε καπια σημεια στο δρομο μυριζε παρα πολυ κ παντου υπηρχαν κουτακια με μπυρες πεταμενα...
πως γινετε αυτο παντα η αδυναμια να προκαλει τη δυναμη κ η ατυχια τη τυχη...
κ πιος θα μπορουσε να το παλεψει ολο αυτο που μου συνεβαινε χωρις φιλοσοφια? θα ειχα πηδηχτει απο το παραθυρο κ θα αφηνα στο ελεος του κυριου κ οσους ηταν διπλα μου.
δεν ηθελα να γινω ετσι εγω θα ηθελα να ειμαι καπως ετσι https://www.youtube.com/watch?v=SRL6T874gBE εστω κ αν εγινα 31 αλλα στο τελος η ζωη με εσπρωξε δια της βιας σχεδον σε αλλη κατευθυνση κ το εριξα στη φιλοσοφια για να τα βγαλω περα... κ τελικα τα καταφερα κ παλι μεσω ενως ψυχαναγκασμου...
Keep να κανεις αναβαθμιση στα 8.1 win και να εχεις προβλημα με ολους τους drivers!! Η καταρα μου!!!!!!!!
εγω που εχω χρησιμοποιησει ολα τα γουιντοους απο τα χp μεχρι τα γουιντοους 7 που ειναι η αναβαθμηση δε μπορω να καταλαβω σχεδον ολα τα ιδια ειναι
Θα ήθελα να πάθαινα επιλεκτική αμνησία και να ξεχνούσα κάποια γεγονότα της ζωής μου που με έχουν κάνει να μην εκτιμώ τον εαυτό μου και που με βασανίζουν...
Θέλω να κοιμάμαι συνέχεια...
θα θελα, κατι που μου υποσχεθηκαν. και συντομα...:)