-
Καλημέρα,καρδιά μου!Μπορεί να μην έχεις πλέον χρόνο και διάθεση για περπάτημα,
εδώ όμως τώρα μαζί μου θα κάνεις πρωινές ασκησούλες!Βαθιά ανάσα,κρατάμε,εκπνοή!
Πάμε πάλι!Βαθιά ανάσα,κρατάμε,εκπνοή!(κατά προτίμηση να βγαίνει και ήχος ανακούφισης)
Μετά από κάποιες επαναλήψεις,αρχίζουμε να συσπάμε τους μαγουλικούς μύες,τόσο ώστε
να γεννηθεί χαμόγελο.Κρατάμε εκεί κάποια δευτερόλεπτα,κρατάμε,κρατά με...έλα,λίγο ακόμα!
Μπορείς!Ωραία και τώρα διεγείρουμε τα εγκεφαλικά μας κύτταρα με θετικές σκέψεις!
Σκεφτόμαστε όλα όσα υπέροχα έχουμε,βλέπουμε παιδικές φατσούλες κι αγαπημένα πρόσωπα
κι επικεντρώνουμε όλη μας τη θετική ενέργεια,ώστε να φύγουν από το μυαλουδάκι μας
όλες οι αρνητικές σκιές."Είμαστε καλοί άνθρωποι και μας αξίζουν καλά πράγματα!"¨Το κάνουμε γαργάρα!
Διατροφές,γραμάρια και αγχώδεις καταστάσεις,καίνε το σύστημα μας και τ'αποφεύγουμε,σαν το διάολο το λιβάνι!
Καθότι δε χρειάζεται μόνο ν'ασκείσαι!Πρέπει να εφαρμόζεις και τον σωστό τρόπο για να μη γίνει ζημιά.
Αρκετά με τους τραυματισμούς!Τώρα εστιάζουμε στην ίαση!Κλείνουμε με μικρές ανασούλες για χαλάρωμα.
Ωραιότατα!Και τώρα,μπορούμε με ασφάλεια,να συνεχίσουμε θετικά τη μέρα μας!
Πάρε κι ένα σούπερ ντούπερ πριγκιπικό "καταγλώττισμα"!
-
Οι μαγουλικοί μύες είναι ακομα σε σύσπαση και ενα λαμπερο πριγκιπικό χαμογελο είναι όλο δικό σου. Σ'ευχαριστώ αγαπημένη μου!!
-
:) Έτσι σε θέλω!Τώρα ξέρω γιατί σηκώθηκα χάραμα από το κρεβάτι μου!
Όποτε τείνουν να χαλαρώσουν,κάνουμε επαναλήψεις,οκ;Καλή δύναμη!Μάκια του!
-
Kαλημέρες κορίτσαροι!Γιούχου,εγώ είμαι με θυμόσαστε;(αν τυχόν κι ακούσω όχι)lol.Tι μου κάνετε,πώς είστε όλες,πάω να ρίξω μια και δυο ματιές να δω πως πάνε τα πράγματα με όλες και τα λέμε.
Σας φιλώ όλες!
-
ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααα
ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααα
ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα αααα
ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χθες λέγαμε με το Χανελέλι για σένα!Χθες ήταν η πρώτη μέρα που έκανα σκέψη παραίτησης πως σε χάσαμε!
Και να που με ξεφτυλίζεις!Χριστέ μου!Σαμπίνα μου,θα κλάψω!Είσαι καλά,μαναράκι μου;Μη μας ξαναφύγεις!
ʼσε το διάβασμα και λέγε νέα!Σαμπίνα μου!Αχ!Σ'ευχαριστώ που ήρθες!Δεν ξέρεις πόση χαρά μου δίνεις!
-
-
Γράψε μας τα νέα σου,ΤΩΡΑ!
-
-
Ωραία!Η απειλή έπιασε τόπο!Βλέπω άρχισες ν'απαντάς!Χάϊντε!
-
Μόλις τέλειωσα τα διαβάσματα,για πες μου πού βρίσκονται τώρα τα πράγματα για σένα Ναντινάκι μου;Oμολογώ η φοράδα ότι και τύψεις ένιωσα για τον απεμπολισμό του κινητού από τη ζωή μου τις βδομάδες αρχικά και μετά μήνες,γλυκάθηκα η ασύμβατη με την τεχνολογία.Θέλω να μάθω τα πάντα για όλες σας,τα βασικά τα αντιλήφθηκα.
Τα δικά μου,άγχος,κούραση,δεν πήραμε αρκετές ανάσες το καλοκαίρι,προβλήματα στη δουλειά,φτάσαμε κάποια στιγμή σε ρήξη,μετά πάλι πιο ήπια,η μητέρα χειροτερεύει σταθερά(αλλού ντ'αλλού δηλαδή,άλλο σύμπαν),έχουμε ένα καινούργιο αδέσποτο γατί στο σπίτι,μαζί μ'αυτό είμαστε στα τρία ζώα,τα παιδιά καλά,ο αγόραρός μου επίσης,φέτος ο μεγάλος θα δώσει πανελλήνιες,κάτι κρούσματα γρίπης των χοίρων σποραδικά και στην περιοχή μας,μην το ψάχνετε εμένα δε με πιάνει,ομοειδές είμαι,πήρα ξανά τα 7 από τα 10 κιλά που είχα χάσει,και τα ρούχα ξαναστενεύουν αλλά δεν αγοράζουμε καινούργια,βάψαμε όμως το μαλλί και βάλαμε εξτένσιονς για να λέμε πως κάτι κάναμε,είπαμε βρε αφού βάφω το μαλλί δε βάφω και το σπίτι,είχανε περισσέψει κάτι χρώματα,μας έφυγε ο κώλος,θέλω να πάω για μαθήματα computer,θέλω να μάθω να παίζω μπάσσο,θα ήθελα να ασχοληθώ και με τη φωτογραφία αν είχα χρόνο.
Φτάνει τόση η έκθεση;:))
Πονάς ακόμη Ναταλία;Hanellitsa kanellitsa,έγινε μαρή τελικά επανασύνδεση για όχι;To σημαντικό είναι που σε βλέπω ενεργή και που κυνηγάς το όνειρό σου.Βarbouni μας,γελάω απίστευτα με τα shopaholic σου σχόλια,Αλαλούμ τριαλαλούμ επιστρέψαμε οι προδότρες,χάιντε μας,πέστε μου και οι δυο σας άλλα νέα,τη dreamOn πολύ τη γουστάρω,τα λέει πολύ σταράτα και ψαγμένα τα θεματάκια της.
Χαιρετώ και τις νέες εισόδους στο τσίρκο Μεντράνο,χαχαχα,έτσι,τρέλα θέλουμε,η λογική δεν αρμόζει στην ομάδα του Ουράνιου Τόξου.
*Κι εγώ λέω να τα ξαναρχίσω τα reductil,είχα δει αποτελέσματα,χωρίς υπερβολικές παρενέργειες,ή επικίνδυνες,βαδίζουμε ψύχραιμα,απενοχοποιημένα,λ αμπερά,με τσαμπουκά!
-
Κορίτσια καλημέρα σε όλες και από μένα!
-
:)Αχ!Σαμπινάκι μου!Τώρα,που γύρισες,όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα!
Η dreamOn μου'δινε κάπως την ψευδαίσθηση πως γράφεις εσύ...Δεν είναι τυχαίο που την πας!
Όλες μια χαρά είμαστε!Όλα είναι περαστικά!Αύριο έχουμε ζύγισμα,υπόψιν!Μην ξεχνιόμαστε!
Ήμουν σε δύσκολη θέση να σου ξανατηλεφωνήσω...Ένιωθα πως χρειάζεσαι την απόσταση σου...
Τώρα που ήρθες,θα τα πούμε κάποιες ώρες τηλεφωνικά να στανιάρουμε και το πιάνουμε από κει...
Καλή δύναμη σε ό,τι καλείσαι ν'αντιμετωπίσεις,κοκκινομά λλικο κορίτσι πλέον με εξτένσιονς!
Χανελέλι μου,λες η βαφή που σου ετοιμάζουν να την τράβηξε πίσω σ'εμάς;Χτυπάμε κόκκινο!Πάμε!
-
Να τα μας! Αλλος για τη βάρκα μας! χα χα χα!!!
Καλως σας βρηκα sabe :-)
-
-
Kαλως ήρθες παλι Σαμπινα μου. Δε ξέρεις ποσο χαρηκα που είδα παλι το ονομά σου. Πετάει η ομαδα παιδια, πετάει!!!!!