Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Να το βαλεις Κατια μου κ εσυ κ το Πωλινακι το παντελονι κ να περπατατε με το κεφαλι ψηλα.Θελει θαρρος να φτασεις στο χειρουργειο κ κοπο μετα.Τιποτα δεν χαριζεται!Καταλαβαινω αυτα που νιωθετε αλλα οχι απολυτα.Πως ειναι δυνατον να αδυνατιζεις κ να μην αισθανεσαι αυτοπεπειθηση μεγαλυτερη?Εχω κανει πολλες φορες αδυνατη κ παντα ειχα πολυ αερα κ κοινωνικοτατη,γελαστη κλπ.Τωρα στα 130 σχεδον μου λενε ολοι πως εγινες ετσι,πως αφησες τον εαυτο σου κ απο τη μια λεω η ιδια ειμαι δεν εχω αλλαξει αλλα εχω αλλαξει.Δεν βγαινω ευκολα,εχω χασει την κοκεταρια μου,κρυβομαι,μαζευομαι κατα καποιο τροπο λες κ ειναι δυνατον να περασω απαρατηρητη με τετοιο ογκο.Αυτοσαρκαζομαι κ τραβαω οποιο αστειο κανουν εις βαρος μου κ ας με ποναει.Εχτες ας πουμε στο θεατρο ημουν για ωρα το αστειο της παρεας.Ολοι αδυνατοι φυσικα.Αν πεσω εγω ελεγε ενας που ξερω οτι με αγαπαει θα κανω γκλογκ κ θα μεινω.Αν πεσει η Γλαυκη θα κανει γκλογκ,γκλογκ 5 φορες με την κοιλια που εχει.Κ εγω γελαγα κ μετα καναμε σεξουαλικα αστεια κ του ελεγα φανταζεσαι κ να πεσω επανω σου η για χαμενους ποντους...Κ μεσα μου οικτοιρομουν γιατι να δινω δικαιωμα για τετοια αστεια.Οταν εισαι αδυνατη ειναι ολα διαφορετικα.Κ το ρουχο το ομορφο θα παρεις κ θα στρωνει κ καλυτερα κ το μεγαλο σκουλαρικι θα βαλεις ενω τωρα δεν φοραω τιποτα για να μην τραβανε κ αυτα την προσοχη εγω που ποτε δεν εβγαινα χωρις σκουλαρικι.Στο γαμο του ανηψιου μου δεν εβγαλα καμμια φωτογραφια κ ας ελεγαν οτι ημουν απο τις πιο ωραιες παρουσιες της βραδυας.Γενικα τωρα νιωθω σαν το φτωχο συγγενη τον κακοντυμενο κ αξεστο που δεν μπορει να σταθει διπλα στους αλλους.Να ξανααδυνατισω......κ ξερω πολυ καλα να κρυψω ολες τις ατελειες κ μτις χαλαρωσουλες μεχρι να κανω τις πλαστικες που θα αποφασισω,εκτος της κοιλιοπλαστικης που επιβαλετε.Κ ας μην φορεσω ξανα τα εξωπλατα φορεματακια μου παρα μονο με μανικακι.Ουτε τις κοντες φουστιτσες μου παρα στο γονατο κ παντελονια.Ντυμενη θα ειμαι μια κουκλα κ οποιος με γδυσει δεν θα τον πειραξει η οποια ατελεια δει γιατι θα με αγαπαει.Γιατι μη μου πει κανεις οτι σε αυτα τα κιλα αισθανεται ερωτικος κ σεξουαλικος κανεις?Ενω οταν εισαι αδυνατος?Για να μην πω για τις διακοπες που δεν παω γιατι φοβαμαι μη τυχον κ μου χρεωσουν 2 θεσεις στο αεροπλανο(η πολιτικη των εταιριων τελευταια)η γιατι στην καθε περιηγηση δεν θα μπορω να ακολουθησω αφου θα με πονανε τα ποδια μου κ θα φουσκωνω.Εγω που γυριζα την οποια πολη οταν οι αλλοι σταματουσαν για καφε.Κ εσεις μου παραπονιεστε οτι δεν μπορειτε να συνηθησετε το νεο σας σωμα?ποσα θα μπορουσα να πω ακομα!!!Συγνωμη για το ασυναρτητο κ απο το ενα στο αλλο αλλα ετσι μου ερχονταν εκτος το οτι σταματουσα για δουλειες κ ξαναεγραφα μετα.Ξεκινησα γιατι ολοι με τρωνε να μην κανω επεμβαση γιατι αττοι που κανουν δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο ενω εσυ μπορεις να τα χασεις.κ εγω κουραστικα,δε μπορω!Δε θελω να τα χασω κ να τα ξαναπαρω παλι μετα.Ξερω οτι κ μετα θα πρεπει να προσεχω αλλα θα εχω κ την αβαντα του χειρουργειου.Συγνωμη κ αν σας κουρασα,αν καποιες εχουν την υπομονη να το διαβασουν ολο.
Γλαυκη μου εσυ οπως λες εχεις ξαναυπαρξει πιο αδυνατη κ παντα το να παχαινες ηταν για σενα θεμα.... ηξερες δηλαδη οτι πρεπει να αδυνατησεις..ειχες γνωρισει κ τις 2 πλευρες..οπως κ εγω