Alma μου προφανως εχεις χασει ποντους κ ας μην φαινεται στη ζυγαρια...
Printable View
ΩΩΩΩΩωωω τι ευτυχία ʼλμα μου! Αυτές είναι χαρές να πέφτουν οι πόντοι και ας μην το δείχνει η ζυγαριά χιιχιχιχι. Και εγώ το έχω πάθει αυτό με την συγκεκριμένη διατροφή. Μάλιστα πολλές φορές μπορεί να μην έχω αδυνατίσει καν και να μου λένε ότι αδυνάτισα :puzzled:
Αχ κορτισια σας ευχαριστω και για μενα ηταν μεγαλη χαρα οταν το διαπιστωσα............. Παντελονι που δεν εμπαινε στο ενα ποδι τωρα μπαινει ................
Υ.Σ. Ελι μου δοκιμασα τους βασιλικους χουρμαδες και έπαθα πλακα !!!! Ειναι απλα τελειοι ..............θα μπορουσα να τρεφομαι μονο με τετοιους χαχαχαχαχ
Αχ ναι ʼλμα μου είναι βασιλικοί όνομα και πράμα! Τους λατρεύω και εγώ αν και εχω καταφέρει ευτυχώς να τους τρώω με σύνεση, είναι και τόσο γλυκοί βρε παιδί μου που με λιγώνουν! Αλλά με το κεφίρ που είναι λίγο ξινό κάνουν υπέροχο συνδυασμό!
Όσο για το παντελόνι Πολλά Μπράβοοοο! Πόσο χαίρομαι που οι κόποι σου ανταμείβονται! ʼντε άφησε λίγο στο πλάι την ζυγαριά και πορεύσου με τους πόντους είναι πιο αξιόπιστοι!
Ναι Eli μου εχεις τοσο δικιο .............. αι σιχτιρ η ζυγαρια ......
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by Alma libre
.............. αι σιχτιρ η ζυγαρια ......
Aυτο το σχόλιο εκανε κι η μαμά μου πρόσφατα.Ελεγε οτι εχασα κιλά κι εγω της ελεγα οτι αποκλειεται,αφου η ζυγαρια μας λεει αλλα.Βεβαια ουτε εγω πιστευω τοσο τη ζυγαρια μας,θέλω μια καινουργια γιατι εγω ξερω οτι είμαι περισσοτερα κιλα.Αλλα αυτο ειπε κι αυτή,οτι εχασα κιλα κι οτι κανει λαθος η ζυγαρια.Και τωρα αναρωτιεμαι αν γι'αυτο χθες μου ζητησε να φαμε μεσημεριανο μαζι.Quote:
Originally posted by lessing
Αnne και μια φιλη που τη ζυγισε ο διαιτολογος δεν ειχε χασει αλλα στην λιπομετρηση ειχε χασει πολυ λιπος ...........και αυτο πιστεψε με ειναι καλυτερο ..........
δεν ξέρω..
(π'αντως αυτη η σελιδα εχει κάτι τέλειες εικόνες για διαφημιση :(
ποιά σελίδα καλέ???Quote:
Originally posted by anne2
δεν ξέρω..
(π'αντως αυτη η σελιδα εχει κάτι τέλειες εικόνες για διαφημιση :(
Βρε καλώς την Αννούλα μας!
Κορίτσια η ʼννα μας έρχεται από την ανορεξία. Είναι νέα στο φόρουμ οπότε ας την υποδεχτούμε θερμά! :D
Αννούλα μου εσύ στην φάση που είσαι καλή μου και 10 ζυγαριές να πάρεις πάλι θα νομίζεις ότι ζυγίζεις παραπάνω... Είμαι σίγουρη ότι το βάρος σου είναι χαμηλό και ας μην το βλέπεις εσύ. Είναι δυστυχώς αυτή η διαστρεβλωμένη εικόνα που έχουμε για το σώμα μας όταν έχουμε διατροφικές διαταραχές και δεν μπορούμε να δούμε την αλήθεια. Ειδικά στην ανορεξία η εικόνα είναι εντελώς αλλού για αλλού με την πραγματικότητα. Εσύ βλέπεις μία κοπέλα με περιττά κιλά και όλοι οι υπόλοιποι βλέπουν μία πολύ αδύνατη κοπέλα, κοκαλιάρα.
Ας μην έχουμε όσο μπορούμε εμμονές με τις ζυγαριές μας. Σημασία έχει να τρώμε σωστά και υγιεινά και με ισορροπίες και με τον χρόνο θα δούμε και την πραγματικότητα.
Χωρίς παρεξήση ʼννα μου πάντα φιλικά γράφω ότι γράφω ε; :kiss:
Μπράβο ρε Almaki!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by Alma libre
Αχ κορτισια σας ευχαριστω και για μενα ηταν μεγαλη χαρα οταν το διαπιστωσα............. Παντελονι που δεν εμπαινε στο ενα ποδι τωρα μπαινει ................
Δηλαδή αν έκανες και γυμναστική που θα'φτανες? Κορμάρα θα ήσουν μέχρι το καλοκαίρι κοπελιά!!!! ʼντε, ξεκίνα, αφού βλέπεις, ότι ο οργανισμός σου είναι έτοιμος, εσένα περιμένει!!!!!
Kαλως ορισες Αννουλα .........
εννοούσα αυτο το φόρουμQuote:
Originally posted by zouzouka
ποιά σελίδα καλέ???