Τα τατού και τα Botox ξενόφερτες ιδέες είναι μαρή ΓΤΧΣ.. ΖΩΟΝ ΟΡΘΙΟ.
Printable View
Τα τατού και τα Botox ξενόφερτες ιδέες είναι μαρή ΓΤΧΣ.. ΖΩΟΝ ΟΡΘΙΟ.
Ξαναλέω για εσάς που τα κάνατε πάνω σασ που έχω δουλέψει από
7-17 αγροτησ
17 με 18 στόχο φόρος σε τεχνική εταιρεία
18 με 19 στον ΟΤΕ
22 με 24 ανταλλακτικά
25 σε ξυλουργείο
Το 2007 σε έργο ηλεκτρολόγος κ τεχνικός σε ζυγαριές
08 09 στρατός
09 με 12 ελιές κ εθελοντής
12 μέχρι τώρα Αγρότης με 1000 ελιές
Λεφτά που πέρασαν από τα χέρια μου ας το αφήσουμε αυτό
Είχα μια σχέση από τα 19 μέχρι τα 22 από την οποία προέκυψαν 3 παιδιά κορίτσια κ μια πρώην να με κυνηγάει έχω κάνει κι άλλες δουλειές που πήγαν καλά πλέον πληρώνομαι αν είναι σωστή η δουλειά αλλιώς δεν παίρνω τίποτα είχα ζωή πριν την γυναίκα μου θα έχω κ μετά
Ευτυχώς έμαθα τα πάντα από τις κόρες μου ότι δηλαδή οι γυναίκες έτσι είναι θέλουν έναν μετά δεν τον θέλουν μετά θέλουν άλλον μετά δεν θέλουν ούτε τον άλλον κ κάπου εκεί καταλαβαίνουν ότι έκαναν τα μισά σωστά κ τα μισά λάθος κ βγάζουν πρόβλημα λατρεύω τις κόρες μου άρα κ τη μάνα τους ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε κ ζούνε κανονικά οπωσ θα καταλάβετε από τις δουλειές ψάχνω την αξία όχι τα λεφτά τόσο πολύ έτσι με μεγάλωσαν κάτι να αξίζει εγώ μου είπαν ότι δεν αξίζω κι έχω ανασφάλεια
Αυτά από το μέτωπο
χαιρομαι Ελις που μεσα απο τις δυσκολες της ζωης εισαι ικανοποιημενος με αυτα που εχεις
Δε χρειάζομαι λεφτά για να περάσω καλά ανθρώπους χρειάζομαι μόνο καφέ τσιγάρο ένα τζην μια φούτερ καλά αθλητικά κ βάλτε με κ φυλακή δεν έχω πρόβλημα με κανέναν
Καλημεραααα, σκεφτω τι καλα που ειναι χειμωνας για μενα, αλλα νιωθω ασχημα για τα ατομα που ζουν μες το κρυο.
Εγώ δεν παίζω με κανέναν αν τα έκαναν όλα σωστά τα έκανα κι εγώ όλα σωστά είναι σωστή η δουλειά
https://www.youtube.com/watch?v=xgZXpzyxsBE τι ωραιο τραγουδι φιλεεεεεεεεεεεεεεεεεε:cool:
Καταλάβατε όλοι τι μυαλό κουβαλάτε η ακόμα ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ
https://www.youtube.com/watch?v=0HzteIhnWLA κατι να γελασουμε χαχαχαχα
Διάβασα και τα πιο πάνω μηνύματα σου για τις δουλειές που κανες και την οικογένεια σου και σου λέω υπέυθυνα (με τον αυτιορμητισμό που γράφεις λέω πως έστω εν μέρει αληθεύουν) πως είσαι ένας επιτυχημένος της ζωής ασχέτως αν τράβηξες ή τραβάς ζόρια με θέματα ψυχολογίας, ποτό, τσιγάρο ή άλλα συναφή. Έκοβε ξουράφι ο νους σου γι αυτό δεν έχανες σ' ότι έκανες και για να τα κανες λέω δεν είχες κανένα ψυχολογικό να σε εμποδίζει. Όποιος έκανε αυτά που κανες εσύ ή συναφή είναι επιτυχημένος της ζωής και πρότυπο για πολλούς μας εδώ.
Ιωάννη έχω γνωρίσει ανθρώπους που πραγματικά κόβει το μυαλό τους κ είμαι κάπου στη μέση ψυχολογικά έχω άγχος κ μελαγχολία με παρανοικα χαρακτηριστικά αλλά είμαι πολύ σκληρός έχω γίνει πέτρα πλέον αν με δεις θα καταλάβεις ότι δεν είμαι τίποτα είμαι 48 ρώτα να μάθεις το φμπ να με δεις απλά είμαι της πιάτσας παιδί από μικρός κατά τα άλλα χοντρός γερός αλλά το μυαλό αλφαδι μόνο το μυαλό αλφαδι