χιχιχ ναι τζινα κ ειναι πολυ τυπικος σε αυτα! με γεμισε σε δωρα... μετα χαχαχαα παρε κ αυτο για το παιδι κ αυτο για σενα.μια τσαντα φρουτα με γεμισε.να ναι καλα ο ανθρωπος αν κ ηταν πολυ αστεια η συμπεριφορα του :P
Printable View
χιχιχ ναι τζινα κ ειναι πολυ τυπικος σε αυτα! με γεμισε σε δωρα... μετα χαχαχαα παρε κ αυτο για το παιδι κ αυτο για σενα.μια τσαντα φρουτα με γεμισε.να ναι καλα ο ανθρωπος αν κ ηταν πολυ αστεια η συμπεριφορα του :P
καλησπερουδια γλυκα μου αγγελουδια.Τζινα τι διαβαζουν τα ματακια μου?Ευγε αλλα οπως προειπαν κ τα κοριτσια προσεχε.Πολυ χαρηκα κ για τις παστουλες..μμμ γιαμι γιαμι..κ εγω πριν καμμια ωριτσα εκανα ποδηλατοβολτα με τον αντρουλη μου κ ηταν πολυ καλα.Δεν κουραστηκα αλλα ειχε αερα κ δεν πηγαινε το ποδηλατο.χεχεχε.Αυριο θα εχω κ προσωπικο σοφερ.
Θα ερθει ενας συναδερφος να με παρει να παμε για τη δουλεια γιατι το αμαξακι μου θα το εχω μαλλον μετα απο 2 εβδομαδες..Κ εχω παθει κ ελλειψη..καποτε ζηλευα κ μου ελειπαν τα φαγητα στην εποχη της διαιτας κ τωρα δεν θελω να τρωω αλλα θελω το τουτου μουυυυ..αρκετα σας κουρασα ισως ξαναμπω λιγο πιο μετα..μεχρι τοτε..να περνατε τελεια κ ναστε χαρουμενες..φιλακια
Μαράκι ποιός τη χάρη σου με τον προσωπικό σωφέρ, άντε και στη λιμουζίνα σου εύχομαι! :lol: Μην ανησυχείς, είμαι πολύ προσεκτική και επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου αν δεν είναι κάποιος κοινός γνωστός ώστε να γνωρίζω κάποια πράγματα γι'αυτόν και από άλλους δεν μπαίνω ούτε σε αυτοκίνητο ούτε πουθενά! Οι εποχές είναι επικίνδυνες για να κάνεις τυχαίες γνωριμίες που δεν ξέρεις από που κρατάει η σκούφια του, ο φόβος πολλές φορές μας καθιστά άδικους προς τους άλλους αλλά είναι ο ίδιος φόβος όμως που φυλάει και τα έρμα!
Ξάπλωσα για λίγο αλλά με ξύπνησε το λαλάγγι που πήρε να μου ευχηθεί πολύχρωμη κι εντοιχισμένη! :lol: Επιστρέφει από κάτι φίλους του και τον περιμένω να έρθει τώρα σπίτι για να μου τα πει κι από κοντά τα χρόνια πολλά (ψιλοβαριέμαι) και να μου φέρει και τάρτα φράουλα απ'ότι μου είπε (την τάρτα δεν την ψιλοβαριέμαι :lol: ). Θα τα πούμε αργότερα.
Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι μου κάνετε;;;
Εορτάζουσα Τζίνα τι διαβάζουν τα ματάκια μου;;; Πωπω και τουρτίτσα και καμάκι είχε η εορτάζουσα μας!!! Να ναι καλά το παλικάρι που σου έφτιαξε το κέφι και ανέβασε τις μετοχές σου :lol:! Είναι ωραίο να μας συμβαίνουν που και που τέτοια σκηνικά να θυμόμαστε ότι κυκλοφορούν και αρσενικά σε τούτο τον κόσμο! Εύγε Τζίνα γυναικάρα μου και εις ανώτερα γαζέλα μου!
Quote:
Originally posted by monahoiot
και να ο χείμαρρος των μαλλιών μου από πίσω :lol: :lol:
ΟΥ-Α-ΟΥ!!!!! Θέλω να δω και το μπροστά! Γιώτα μου υπέροχη φαίνεται η αλλαγή και είμαι σίγουρη με τα γλυκά χαρακτηριστικά του προσώπου σου θα σου πάει πάρα πολυ η νέα σου κουπ! Με γεια σου αγάπη μου να χαρείς τα νέα σου μαλλάκια! Ανυπομονώ να σε καμαρώσω από κοντά !!! :starhit::starhit::starhit:
Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα και καλό μήνα!!!!
ΤΖΙΝΑΚΙ σου αφιερώνω αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=5ffhqBQI1Cc για τα χρόνια πολλά?
και βέβαια αυτό:
http://dl3.glitter-graphics.net/pub/...j0nkir7nwk.gif
όπως επίσης και αυτό:
http://dl9.glitter-graphics.net/pub/...fjm3tcg78d.gif
(όχι επειδή με πήρε ο ύπνος χθες και σήμερα τρέχω από το πρωι νομιζεις ότι χάνω επεισόδια???? Αμ δε!!!!)
Διαβάζω δε και για τα ενδιαφέροντα γενέθλια σου!
Κατερινάκι θα γίνεις νονά??? Πάντα άξια καλή μου!!!!
Ροζέτα έχω πεθάνει από τα γέλια με το «πατούχα» & «κουτουλούφα»
Γλαύκη μου οι τούρτες σου μου άνοιξαν την όρεξη (αυτό μου έλειπε τώρα)
Καλλιόπη πώς είσαι???
Μαράκι υπομονή και θα το πάρεις το τουτού σου!!!! Να χαίρεσαι που δεν έπαθες τίποτα (έχω ζήσει πολύ άσχημο τρακάρισμα και πλέον λέω δόξα τον Θεό που δεν έπαθα κάτι πιο σοβαρό από αυτά που είχα πάθει)
Είχα μια πολύ ωραία και συνάμα πολύ δύσκολη μέρα. Το πρωί ανακάλυψα ότι ο αντρούλης μου είχε ρίξει λάδια στην βεράντα δίπλα από το bbq πριν από ένα μήνα και δεν είχε πει τίποτα?. Μάλλον ήθελε να κάνω μπράτσα αλλά νομίζω ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι για αυτό. Μετά πήγαμε στον φλοίσβο όλοι μαζί, πήραμε το ποδήλατο του μικρού μαζί (όχι ότι κάνει?) και πήγαμε και ήπιαμε και ένα καφεδάκι. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ο πιτσιρικάκος έκατσε φρόνιμος (άρρωστο είναι το παιδάκι μου?. δεν εξηγείται αλλιώς).
Μετά ήρθε η κουμπάρα μου με το βαφτιστήρι μου για να πάρουν τις λάμπαδες τους, τα αυγά τους κλπ (σς η κουμπάρα μου αν και γαϊδάρα 37 ετών πλέον παίρνει λαμπάδα από την μαμά μου που είναι νονά της?. τρέχα γύρευε). Φάγαμε σπίτι (μπριζολίτσες, ψωμάκι φρεσκοψημένο, πατατούλες για τους άντρες, σαλάτες κλπ) έπαιξαν τα παιδιά και περάσαμε τέλεια!!! Τώρα που κοίμισα και τον μικρό χαλαρώνω!!! Επιτέλους!!!!
Αγγελική , ωραία Κυριακή πέρασες! :thumbup::thumbup:
Πολλές καλησπέρες απο τη χαμένη συνφορουμίτσα!
Συγχωρέστε την ολιγοήμερη απουσία μου αλλά είχα αρκετές δουλίτσες την προηγούμενη βδομάδα κ όλο έτρεχα, αυτή η βδομάδα που μας έρχεται θα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα!
Τζινάκο όντως έχεις γεννέθλια σήμερα ή είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα?
Γιωτούλα πολύ ωραία τα μαλάκια σου!
Και μια αφιέρωση στη Ναταλία που είχε το θράσος να με αποκαλέσει Μαρία Μαγδαληνή επειδή η καημενούλα θα φτιάξω μεμεδάκια Μεγ.Τρίτη :kiss:
http://youtu.be/6KBhW00yx58
που είσαι breakaki mou? Η φίλτατη Τζίνα έχει γενέθλια όντως! Και τη γιορτάζουμε όλο το σ/κ! Χάθηκες μπρε! Απόψε αλλάζουμε και αναλαμβάνω εγώ τη βδομάδα!Quote:
Originally posted by break
Γιωτούλα πολύ ωραία τα μαλάκια σου!
Όσο για τα μαλλάκια έκανα το λάθος να τα λούσω και χάθηκε το φορμαρισμα της κομμώτριας, αυριο θα τα στρώσω όμως!
καλησπερουδια!τι μου κανετε;
monahoiot με γεια το καινουριο λουκ, παντα μου αρεσαν τα κοντα μαλλια, μια φορα το επιχειρησα, αλλα το μετανοιωσα πικρα γιατι δεν μου πηγαιναν καθολου, οποτε μακρομαλλουσα.ωραιες ειναι οι αλλαγες στα μαλλια μας, μας φτιαχνουν τη διαθεση.
angel ''πατουχας-κουτουλουφας'' τα σπανε εεεεεε;
τζινακι, τις ειχες τις κατακτησεις σου σημερα ε;καις καρδιες ατιμη γυναικα, σκληρη(αλλα καλα κανεις, οπως ειπαν και τα αλλα κοριτσια κυκλοφορουν πολυ τρελοι εξω).εγω να ξερεις ειμαι σαββατογεννημενη, πιανουν οι ευχες μου!και θυμασαι τι σου ευχηθηκα μεταξυ αλλων χθες.
σημερα πηγα βολτουλα παραλια με πατουχα και την παρεα μας, ηπιαμε το καφεδακι μας, αλλα ειχε αερα και τωρα με ποναει κεφαλι + λαιμος, anyway θα περασει αν και πηρα panadol και δεν μου εκανε τπτ.αυτα ειναι τα δικα μου νεα!
Ευχές, για μία ακόμη φορά, στο Τζινάκι μας!
Όλες οι ευχές του κόσμου να πιάσουν! Όλα τα καλά να της συμβούν, γιατί το αξίζει!
monahoiot, τι ριζικες αλλαγες ειναι αυτες;και καινουριο λουκ στα μαλλια και καινουρια μεμε;πωπω η ψυχολογια θα ανεβει στα υψη!