αμα τα λες και ξελαμπικαρεις κιολας ειναι διπλο το καλο δυο σε ενα!
Printable View
αμα τα λες και ξελαμπικαρεις κιολας ειναι διπλο το καλο δυο σε ενα!
προσβαλω κανεναν γενικα εδω μεσα??
γιατι ειπα κατι τετοιο?? σορρυ αν παρεξηγηθηκες δεν ξαναμιλω!
οχι δεν εννοω αυτο,αμεσως να μην ξαναμιλησεις εσυ...δεν παρεξηγουμε ευκολα :p
Μα πως ακριβώς ορίζεται αυτό "το σε μια κουταλιά νερό"; Το μικρό πρόβλημα για μένα,μπορεί να είναι μεγάλο για τον άλλον.Και το αντίστροφο.Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες αντοχές και τρόπους να ξεπερνάνε το όποιο πρόβλημά τους που οι υπόλοιποι ως παρατηρητές το θεωρούμε γελοίο είτε γιατί δεν έτυχε σε εμάς,είτε γιατί έτυχε αλλά εμείς με την δικιά μας αντίληψη και βιώματα το ξεπεράσαμε εύκολα.Και θεωρούμε απλά ότι ο συνάνθρωπος μας μπορεί να κάνει ότι ακριβώς κάναμε και εμείς.Η ζωή δυστυχώς δεν έχει κάποιο βιβλιαράκι με οδηγίες χρήσης που ακολουθείς πιστά για να περνάς τέλεια.Αλλά ακόμη και αν υπάρχουν κάποιες οδηγίες,δεν μπορούν όλοι να τις ακολουθούν με την ίδια ευκολία
Γιαυτό ας μάθουμε να σεβόμαστε ακόμη και το παράμικρο πρόβλημα που έχει ο συνάνθρωπος μας.Μια καλή κουβέντα και λίγο κουράγιο είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε σε ανθρώπους που δεν έχουν καταφέρει να βρουν τον τρόπο να ξεπερνάνε εύκολα το όποιο μικρό ή μεγάλο τους πρόβλημα
το ηξερα το ηξερα το μελλον μου αχαχαχααααααα
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...a00a98d16ad4e2
Δεν θα αγχωθώ, δεν θα αγχωθώ, δεν θα αγχωθώ...θα τα καταφέρω!
Κι επιτέλους μόνη, λίγη ησυχία...
Γεια σου , kozchr , ουδεποτε εχω δειξει ελλειψη σεβασμου στο προβλημα του αλλου , ολοι το γνωριζουν , παντα ειμαι με την καλη κουβεντα , θα δωσω ενα χερακι βοηθειας , αν εχω την διαθεση και μπορω αλλα , ανηκοντας στην παλαια γενια , ηλικιακα , 53 , και λογω χαρακτηρος , εχω μαθει να λυνω τα προβληματα μου ουσιαστικα μονος μου , πολλα θρεντ που αναφερονται σε προβληματα παντοειδους τυπου , μου φαινονται αδιανοητο για την εποχη που μεγαλωσα να ζητας βοηθεια , οχι οτι δεν υπηρχαν τοτε ( ψυχολογικα δεν υπηρχαν ) , αλλα δεν υπηρχαν η/υ , οποτε ολα ηταν πιο απλα ( δεν συμπαθω η/υ ) . Εχω μια 10ετη κτθλψη , σοβαρουτσικη , παντα ειμαι με το χιουμορ ομως και ποτε δεν εχω ζητησει βοηθεια απο κανεναν , μισω τις κλαψες , εχω ξεπερασει και προσφατο αλκοολισμο , ιδιαις δυναμεις , και εχω την αισθηση οτι σε γενικες γραμμες , τα νεα παιδια , ειναι πιο καλομαθημενα απο μας , δεν φταινε αυτα , εμεις φταιμε , και δυσκολοι καιροι . Μπορει ναναι θεμα χαρακτηρος , ιδιοσυγκρασιας , δικου μου , δεν ξερω .
Δεν εχω την προθεση νανοιξουμε ατερμονη κουβεντα , απλα ειπα ενα δυο πραματακια .
Είναι όμως υποτιμητικό να μιλάς έτσι για τους υπόλοιπους που έχουν ανοίξει θέματα για προβλήματα που εσύ θεωρείς ότι είναι μια κουταλιά νερό...έως και προσβλητικό θα έλεγα. Εγώ έτσι νιώθω ακόμα κι αν ίσως δεν είμαι ανάμεσα σ΄αυτά τα άτομα (που δεν το πιστεύω πως δεν είμαι μιας και ρίχνω αρκετή κλάψα). Αλλά δεν μιλάω έτσι επειδή το παίρνω προσωπικά, τα ίδια θα έλεγα ακόμα κι αν ήμουν μες την τρελή χαρά (λέμε τώρα)...Τέλος άλλοι έχουν πραγματικά σοβαρή κατάθλιψη σε σημείο να μην τους βοηθάνε αρκετά ούτε τα φάρμακα γι' αυτό και "κλαίγονται" όπως λες κι εσύ...Τώρα πως είναι δυνατόν να έχεις κατάθλιψη και να είσαι πάντα με το χιουμορ εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω...
μεχρι τωρα μου εχουν προσαψει υπερανθρωπες δυνατοτητες κ ειμαι πολυ περιεργος να δω τι αλλο θα ακουσω ακομα σε λιγο θα μου πουν οτι ειμαι κ ο ρομποκοπ αυτοπροσωπως χαχχαχαχαχαχχαχαχα..
μεγας εισαι κυριε κ θαυμαστα τα εργα σου....