Γιωτάκι δεν ξέρω αν διάβασες τις προηγούμενες σελίδες, αν όχι, πήγαινε στη σελίδα 846 να δεις τι έχει ποστάρει για σένα η Ναταλία που έχει τρελλό γέλιο!
Printable View
Γιωτάκι δεν ξέρω αν διάβασες τις προηγούμενες σελίδες, αν όχι, πήγαινε στη σελίδα 846 να δεις τι έχει ποστάρει για σένα η Ναταλία που έχει τρελλό γέλιο!
Quote:
Originally posted by monahoiot
Δεν ξέρεις πόση προσπάθεια καταβάλλω Αβάκι να πείσω τον εαυτό μου να μη νιώθει φόβο όταν είμαι ευδιάθετη! Είχα συνηθίσει τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια την παρέα της θλίψης που η χαρά και ο ενθουσιασμός μου προκαλούν αμηχανία και προβληματισμό!Αλλά είμαι σε καλό δρόμο και σιγα σιγά κάνω βήματα και χαίρομαι περισσότερο!Quote:
Originally posted by Ava
Αυτό είναι το περίεργο, Γιώτα μου! Έχουμε μάθει στα άσχημα.. Όπως ξέρουμε, τόσο τα κακά, όσο και τα καλά, έρχονται μαζεμένα. Με τα κακά δεν τρομάζουμε, τα θεωρούμε και αναμενόμενα.. Καιρός να αποδεχτούμε και τα καλά και μάλιστα μαζεμένα!
Γιωτάκι μου η δύναμη της συνήθεια είναι πολύ δυνατή!!!
Τα καλύτερα έρχονται κουκλίτσα μου:yes:
Καλώς το Γιωτάκι μας!!!!
Αναφορά τώρα!:lol:
Έτσι είμαστε μαθημένες, δυστυχώς. Να φοβόμαστε τη χαρά.. Το αποδεικνύουν και διάφορες εκφράσεις, όταν γελάμε, του τύπου σε καλό να μας βγει! Γιατί δηλαδή να συμβεί κάτι κακό, επειδή γελάσαμε λίγο;
Κι εγώ έτσι νιώθω. Καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια να ξανασταθώ στα πόδια μου και με το που κάνω ένα μικρό βηματάκι λέω μέσα μου, τώρα σου'ρχεται, τώρα θα ξαναγονατίσεις.. Μέχρι στιγμής δε συμβαίνει κάτι τέτοιο και άρχισα να παίρνω τα πάνω μου. Στη βόλτα ευχαριστήθηκα πολύ, είδα όμορφη φύση, μύρισα άνοιξη, έφαγα σπόρια (να μου φύγει η στενοχώρια) και παρόλα αυτά φοβάμαι. Γιατί δηλαδή; Τι κακό έκανα, για να αξίζω το χειρότερο;
Πρέπει να αποβάλουμε αυτές τις σκέψεις. Εφόσον πράττουμε το καλό, ας περιμένουμε και το καλό!
Παίρνω το σαχλαμαράκι μου και πάω για ταινία. ʼλλαξα μήνα παρέα με αυτό. Ξεκινήσαμε στις 15 Μαρτίου και από τότε είμαστε αχώριστοι! Το απάτησα μόνο για λίγα τσιγαράκια, λιγότερα από μισό πακέτο, τη στιγμή που μέχρι τώρα κανονικά θα είχα καπνίσει 17 πακέτα, δηλαδή 340 τσιγάρα και θα είχα πληρώσει 68 ευρώ! Φιλάκια!!!
Τον τελευταίο καιρό έχω πολύ υπνηλία και σκέφτομαι να πάρω βιταμίνες γιατί δεν δικαιολογείται χωρίς να κουράζομαι να νυστάζω συνέχεια. Χθες έβαλα το ξυπνητήρι να χτυπήσει στις 9 το πρωί για να ξυπνήσω σήμερα νωρίς και να μπω, ως εορτάζουσα, να σας καλημερίσω πρώτη. Σκέφτηκα όμως πριν και με έπιασαν τα γέλια ότι επειδή μπορεί να μην άκουγα το ξυπνητήρι για να ξυπνήσω το πρωί μέχρι σεισμός έγινε για να καταφέρω τελικά να ξυπνήσω και να σας καλημερίσω!! :lol: :lol:
Καλή διασκέδαση ʼβα και καλό σου βράδυ.
Κανει θαυματα τελικα το σαχλαμαρακι σου!!!!Quote:
Originally posted by Ava
Παίρνω το σαχλαμαράκι μου και πάω για ταινία. ʼλλαξα μήνα παρέα με αυτό. Ξεκινήσαμε στις 15 Μαρτίου και από τότε είμαστε αχώριστοι! Το απάτησα μόνο για λίγα τσιγαράκια, λιγότερα από μισό πακέτο, τη στιγμή που μέχρι τώρα κανονικά θα είχα καπνίσει 17 πακέτα, δηλαδή 340 τσιγάρα και θα είχα πληρώσει 68 ευρώ! Φιλάκια!!!
εγω θα σου πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ!!!! είναι μεγαλο πραγμα κοριτσι μου!!!!
Τζίνα, και εγω νόμιζα ότι όσο θα αδυνατίζω θα έχω λιγότερη υπνηλία και διάθεση για υπνο.. Σιγά, ούτε στο ελάχιστο δεν μειώθηκε η ανάγκη μου να είμαι στο κρεβατάκι μου βράδυ και μεσημέρι.. αν με αφηνες όλη την ώρα θα κοιμόμουν!
Καλό βράδυ ʼβα μου και συγχαρητήρια για τις 17 μέρες ακαπνίας! Και εις ανώτερα!
Να περάσεις όμορφα και να έχεις μία υπέροχη βδομάδα! Και εμείς ταινία βλέπουμε το "Λούφα και Απαλλαγή Ι-4" στο μέγκα και γελάμε :lol:.
Γιώτα μου λες να είμαι κι εγώ κρυφοχουζούρης; :lol: :lol: Μπα, ξέροντας τον εαυτό μου είναι περίεργο να κοιμάμαι μεσημέρι γιατί δεν κοιμόμουνα ποτέ στο παρελθόν και το πιο περίεργο είναι που δεν ξυπνάω εύκολα το πρωί, κάτι που συμβαίνει μόνο όταν είναι ψηλά το ζάχαρο, μόνο τότε δεν μπορώ να ξυπνήσω το πρωί. Τώρα όμως δεν δικαιολογείται με κανονικό ζάχαρο και με 8-10 ώρες ύπνο να μην ξυπνάω και πάλι. Γι'αυτό σκέφτομαι να πάρω βιταμίνες. Τρομάρα μου θέλω να αρχίσω να δουλεύω κιόλας. Με φαντάζεστε στη δουλειά με το πόδι να χτυπάει προσοχές και να κοιμάμαι όρθια; :lol: :lol:
Τζίνα μου εγώ πιστεύω ότι με το που θα βρεις δουλειά όλα τα κουσούρια σου θα φύγουν! Κάτι γίνεται όταν είμαστε πολυάσχολοι και ο οργανισμός μας δεν βρίσκει χρόνο να βγάζει κουσούρια :lol:
Eli έχεις δίκιο, κι εγώ αυτό πιστεύω!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Γιώτα μου λες να είμαι κι εγώ κρυφοχουζούρης; :lol: :lol: Μπα, ξέροντας τον εαυτό μου είναι περίεργο να κοιμάμαι μεσημέρι γιατί δεν κοιμόμουνα ποτέ στο παρελθόν και το πιο περίεργο είναι που δεν ξυπνάω εύκολα το πρωί, κάτι που συμβαίνει μόνο όταν είναι ψηλά το ζάχαρο, μόνο τότε δεν μπορώ να ξυπνήσω το πρωί. Τώρα όμως δεν δικαιολογείται με κανονικό ζάχαρο και με 8-10 ώρες ύπνο να μην ξυπνάω και πάλι. :lol: :lol:
Μήπως το λαλάγγι έκανε το θαύμα του???????????????
Elakooooooooooooooo μου!!!!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss: