Τουρτίτσα εγώ δεν κέρασα! Λίγο πριν την λήξη των Τζινογενεθλίων να γλυκάνω λίγο το γλυκό μας κορίτσι!
Printable View
Τουρτίτσα εγώ δεν κέρασα! Λίγο πριν την λήξη των Τζινογενεθλίων να γλυκάνω λίγο το γλυκό μας κορίτσι!
ροζετα, ψυχραιμία, εννοείται ότι από το δευτερο μήνα θα χάνεις πιο λογικά! τα 10 κιλά ή ακόμη και περισσότερο δεν είναι το φυσιολογικό, είναι επειδή το σώμα σοκάρεται και το στομάχι δεν αντέχει να φάει τίποτα σχεδόν! Εγώ από το δεύτερο μήνα έχανα σταθερά 5 κιλά και μετά τον πέμπτο 4 και τώρα 2 και αν, αλλά σημασία έχει να αποκτήσεις νέες διατροφικές συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να είσαι υγιής και σταθερή στο βάρος σου όταν φτάσεις το στόχο σου..
Και μία για τα ψώνια που εύχομαι να κάνεις σύντομα!
μμμ, ωραίες τουρτίτσες για το Τζινάκι, ειδικά η δεύτερη είναι μούρλια!
και καθώς εκπνέει ο χρόνος της πρωταπριλιάς αυτής , να σου πω Τζίνα ότι σε ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μας τα γενέθλια σου!
Τζινάκι μου,χίλια συγνώμη,χαρά μου,που έχασα το παρτάκι σου...
Μόλις μπήκα σπίτι κι αυτό με την ψυχή στο στόμα...Σε πρόσεξαν;Πέρασες καλά ή να τις μαλώσω;
Το λαλάγγι ήρθε κοκκινοφιογκάτο;Γιορτάσαμ� � δεόντως την ύπαρξη σου στη ζωή του;Έδειξε τη δέουσα ευγνωμοσύνη;
Μακ,έτοιμη για το εναρκτήριο ποστάρισμα της εβδομάδας σου;Οριοθέτησες τα θέλω σου;
Οι υπόλοιπες πώς μου είστε;Είχαμε μια όμορφη Κυριακή;Τι νέα από το μέτωπο των φρεσκοχειρουργημένων μας;
Ασφαλώς δεν προλαβαίνω σε δυό λεπτά να καλύψω τα νέα της ημέρας μόνη μου.Παρακαλώ,ένας χαφιές πάραυτα!
είμαι έτοιμη αρχηγέ!
Eli μου σ'ευχαριστώ, πολύ ωραίες οι τούρτες και τα ψώνια φυσικά!
Rozeta εγώ δεν είχα άγχος για το πόσα κιλά θα χάσω και σε πόσο διάστημα γιατί ήμουνα σίγουρη ότι θα αδυνατίσω αργά ή γρήγορα και αυτό με ηρεμούσε και μου έδινε δύναμη.
Και,ναι!Ήρθε η ώρα ν'αφεθούμε στα χάδια της Μακ μας!
monahoiot's week !!!
--->In the Mood For Love - Yumeji's Theme by Shigeru Umebayashi
Κοπελούδες μου, καλώς ορίσατε στη monahoiot?s week IN THE MOOD FOR LOVE?
Αυτή τη βδομάδα ας βρούμε μέσα μας ό,τι έχουμε αγαπήσει περισσότερο, ανθρώπους ή τόπους, αντικείμενα ή καταστάσεις..Ας θυμηθούμε αυτούς που μας αγάπησαν με τον τρόπο τους, αυτούς που μέσα στην αγάπη τους μας πόνεσαν, όσους ερωτευτήκαμε παράφορα ή λιγότερο παράφορα, τις μακροχρόνιες αγάπες, τα λατρεμένα ταξίδια που η ματιά μας πετάρισε μπροστά σε ένα τοπίο..
Προσωπικά, εδώ και καιρό νιώθω έτοιμη να μου (ξανα)συμβεί το μοιραίο, να με νιώσω μέρος μιας σχέσης , μια δυάδας, να δώσω και να πάρω..Είμαι 100% in the mood for love!
Η μουσική υπόκρουση της βδομάδας μου είναι το soundtrack από την ομώνυμη ταινία, στα ελληνικά «Ερωτική Επιθυμία», η ταινία δεν μου άρεσε εφόσον σπανίως με ελκύουν γιαπωνεζο-κινεζικο-ασιατικές ταινίες αλλά η μουσική της είναι άλλο πράγμα?
Οπότε κόρες, ξεσαλώστε! Δώστε τα όλα! Ακόμη και αν δεν μοιραστείτε τις σκέψεις σας τις απόκρυφες στον οίκο ετούτο, δώστε στον εαυτό σας μια βδομάδα απασχόλησης με τον έρωτα σε όποια μορφή τον βιώνει η καθεμιά σας! Αν θέλετε βέβαια να γίνουμε κοινωνοί συναισθημάτων και επιθυμιών, εδώ είμαστε να τα λέμε?
Tzinako, βρίσκω ωραία συγκυρία το γεγονός ότι το γενέθλιο σ/κ σου κλείνει με ένα έντονο φλερτάρισμα προς την αιθέρια ύπαρξη σου και από αύριο αρχίζει βδομάδα έρωτος,βρε λες?
Καλή μας βδομάδα!
Υ.Σ. Στη μέση της βδομάδας το Κατερινάκι μας θα κάνει την επέμβαση το αποτέλεσμα της οποίας σίγουρα θα τη βάλει σε ένα ξέφρενο mood for love! Όταν θα χαιρετάτε εμένα την επόμενη Κυριακή , θα ετοιμάζομαι και εγώ για την ίδια επέμβαση που την περιμένω εδώ και χρόνια, που θα με απαλλάξει από κάτι που ποτέ δεν με εξέφραζε και πάντοτε με έκανε να ντρέπομαι.. Μακριά από ντροπές, δεν θα καλύπτουμε πια τους εαυτούς μας αλλά θα τους αποκαλύπτουμε σε όσους το αξίζουν!
Σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου, ήταν πραγματικά τα ωραιότερα γενέθλια που πέρασα. Κρατάω την αγάπη σας, τις ευχές σας και τη θετική σας ενέργεια και συνεχίζω.
Παρακαλώ Τζινάκο μου! Εύχομαι να κάνεις πολλά όμορφα ψώνια σύντομα και πραγματικά και να χαρείς το νέο σου σώμα σε νέα και όμορφα ρούχα!
Και καθώς εκπνέει η γενέθλια μέρα σου να σου ευχηθώ για μία ακόμη φορά Χρόνια σου Πολλά και ευτυχισμένα γεμάτα αγάπη και υγεία! Να γίνουν όλες οι ευχές μας για σένα πραγματικότητα και όλες οι κρυφές σου επιθυμίες!
Πάμε για Μακοβδομάδα!:lol:
εχεις δικιο τζινα, αυτα που μου λες τα ηξερα και γω απο πριν, απλα οταν τα ακους και απο καποιον αλλο που εχει την ιδια εμπειρια, ηρεμεις και περιμενεις απλα να παρουν τα πραγματα το δρομο τους.αχ βρε τζινακι, παντα με ηρεμεις
Τι έγινε,ρε παιδιά;Μπάστε με!Μπάστε με!Νέος Τζινέρωτας;Μα πόσο τάχα έλειψα;Quote:
Originally posted by monahoiot
Tzinako, βρίσκω ωραία συγκυρία το γεγονός ότι το γενέθλιο σ/κ σου κλείνει με ένα έντονο φλερτάρισμα προς την αιθέρια ύπαρξη σου και από αύριο αρχίζει βδομάδα έρωτος,βρε λες?
Τζινάκο καθώς αποχαιρετήσαμε τη βδομάδα σου, θέλω να σου ευχηθώ μέσα απο τη καρδιά μου του χρόνου στα γενέθλια σου με μια δουλειά κ έναν σύντροφο!!!!