Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Όταν γύριζα σπίτι με τα πόδια μου έτυχε και κάτι ακόμα. Για να καταλάβετε όμως πρέπει να σας πω πρώτα ότι εχθές που είχα πάει να πάρω χυμό από το σούπερ μάρκετ όση ώρα περίμενα στο ταμείο πρόσεξα ότι στο απέναντι ταμείο περίμενε ένας άντρας ο οποίος με κοιτούσε συνέχεια και επίμονα. Προσπάθησα να θυμηθώ αν τον ξέρω, ή μήπως ήταν κάποιος πελάτης που γνώριζα από το μαγαζί, αλλά δεν μου θύμισε τίποτα και τελικά έφυγα ενώ αυτός περίμενε ακόμα στην ουρά του ταμείου. Τώρα λοιπόν που γύριζα σπίτι με πλησίασε κάποιος και άρχισε να μου μιλάει στον πληθυντικό. Εγώ δεν έδωσα σημασία και στην αρχή δεν αντέδρασα καθόλου, σα να μην τον άκουγα. Κάποια στιγμή μου λέει σε είδα εχθές στο σούπερ μάρκετ και δυσκολεύτηκα να σε γνωρίσω τώρα επειδή φοράς γυαλιά αλλά αναγνώρισα το παλτό σου κι έτσι κατάλαβα ότι είσαι εσύ. Γύρισα λοιπόν και τον κοίταξα και όντως ήταν αυτός που με κοίταζε επίμονα εχθές! Αρχίσαμε να μιλάμε και το έκοψε ποδαρόδρομο κι αυτός ο έρμος προκειμένου να με φλερτάρει. :lol: Είναι λίγο πιο ψηλός από μένα, για 1,80 τον κόβω, όχι πολύ ψηλός για τα γούστα μου αλλά τέλος πάντων, είναι έλληνας βασικά από την Τρίπολη, μελαχρινός με καταγάλανα όμορφα μάτια και ωραίο χαμόγελο και με κανονικό γεροδεμένο σώμα. Στις ηλικίες δεν τα πάω καλά αλλά τον κάνω από 30-35 χρονών. Βέβαια μου είπε ότι σπουδάζει ψυχολογία και ότι πρόσφατα έμεινε κι αυτός άνεργος. Οπότε με μπέρδεψε, τόσο μεγάλος και να σπουδάζει ακόμα; Η είναι πιο μικρός και δεν το κατάλαβα οέο; Έχουμε και το ίδιο όνομα αφού τον λένε Γιώργο και είναι και υδροχόος. Όλα αυτά μου τα είπε μόνος του, εγώ δεν τον ρωτούσα τίποτα και μάλιστα όταν κατά λάθος μου απευθυνόταν στον ενικό το διόρθωνε αμέσως και μου ξαναμιλούσε στον πληθυντικό. Το περίεργο είναι ότι μένει στο Μπουρνάζι, μακριά από την περιοχή που με συνάντησε δηλαδή και δεν καταλαβαίνω πως ψώνιζε χθες στο σούπερ μάρκετ που είναι μακριά από το σπίτι του και με πρωτοείδε και με ξαναπέτυχε σήμερα τυχαία στο δρόμο πάλι μακριά από το σπίτι του! Τον ρώτησα πως βρίσκεται συνέχεια στην περιοχή μου αφού μένει αλλού και μου είπε ότι κυκλοφορεί στην περιοχή μου. Τι να πω; Εγώ κλασσικά προσπάθησα να τον τρομάξω αλλά δεν τρόμαζε με τίποτα! Ήθελε να πάμε για καφέ κάποια στιγμή και εγώ του είπα ότι είμαι άνεργη, δεν κυκλοφορώ, δεν πάω πουθενά και σκέφτομαι να φύγω εκτός Αθηνών το καλοκαίρι για δουλειά. Αλλά αυτός χαμπάρι, μου είπε αφού θα σε κεράσω τον καφέ εγώ μην ανησυχείς και ότι έχεις προγραμματίσει να κάνεις θα το κάνεις τελικά είτε πάμε για καφέ είτε όχι, δεν πρόκειται να αλλάξουν τα σχέδιά σου με έναν καφέ! Τον άτιμο, δεν ήξερα τι να του απαντήσω! Εγώ επέμενα ότι έχω άλλες προτεραιότητες αυτήν την εποχή και αυτός τελικά μου έδωσε το τηλέφωνό του σε περίπτωση που θελήσω να τον καλέσω. Δεν ξέρω αν θα τον καλέσω τελικά, πάντως ήταν ωραία η εσάνς του φλέρτ! :lol:
"Δεν ξέρω αν θα τον καλέσω τελικάααααα";;;;Γουάτ;