Originally Posted by
mariposa7
Όντως εσένα σου χρειάζονται διακοπές κ μάλιστα διαρκείας......
Αλλά παρ'όλα αυτά, ειλικρινά κολακεύομαι που έχεις αυτήν την άποψη για εμένα. Οκ, είναι καλό πράγμα να μας συμπαθούν οι άνθρωποι, αλλά αν ορισμένοι έχουν θετική άποψη για εσένα, τότε καλά θα κάνεις να αρχίσεις να ανησυχείς, έτσι λέει μια σοφή κουβέντα......
Τα ποστ σου αυτά δεν είναι καθόλου παλιά, γιατί είχα απαντήσει κ εγώ σε ορισμένα από τα θέματα της κοπέλας αυτής. Επιλεκτική μνήμη έχεις.
Βέβαια αν είχα μελετήσει καλά όπως γράφεις, δεν θα είχα κ απορίες, σωστά........?
Όπως κ αν είχα μελετήσει καλά θα ήξερα κ τα θύματα που βρήκαν το κουράγιο να πατήσουν σε υπαινιγμούς κ να αντιληφθούν την εξαπάτηση........
Δε λέω, μπορεί να συνέβη, αλλά βλέπεις εκ φύσεως προτιμώ τις καθαρές εξηγήσεις κ τα πράγματα να λέγονται με το όνομά τους παρά τους γενικόλογους υπαινιγμούς. Αν αυτό είχε όντως βοηθήσει, φαντάσου μόνο πόσοι περισσότεροι δεν θα είχαν πιαστεί θύματα αν η κατάσταση είχε εξηγηθεί ως έχει........
Σου εύχομαι ολόψυχα καλές διακοπές, τις χρειάζεσαι επειγόντως....... τουλάχιστον κάπου να εκτονωθείς κ εσύ. Από εκεί κ πέρα η συζήτηση πλέον έχει εκτραχυνθεί, δε θα ρίξω το επίπεδό μου στο δικό σου. Αν θες να τσακωθείς κ να πετάς συνέχεια υπαινιγμούς συνέχισέ το μόνη σου. Έχεις το ελεύθερο.........