αλεξανδρε οχι αγορινα απο τις αποψεις σου που δινεις σε καθε θεμα που απαντας(σε ολα τα θεματα οχι μονο στα δικα σου)
Printable View
αλεξανδρε οχι αγορινα απο τις αποψεις σου που δινεις σε καθε θεμα που απαντας(σε ολα τα θεματα οχι μονο στα δικα σου)
επισης ειδα τις 30 πιο δημοφιλεις αναζητησεις εδω μεσα στις οποιες περιλαμβανονται :γεροντοφιλία γυναικοφιλία κατινια μπουλισμος ?????? wtf??????????????????????/ χαχαχαχαχα
κοιμασαι τον υπνο του δικαιου σε ολα αυτα τα θεματα που διαβασες δε διευκρινιζω καν αν αναφερομαι στους αλλους η στον εαυτο μου δε μπορεις καν να ξερεις τι απο ολα αυτα που λεω κανω κ τι δεν κανω για παραδειγμα σε αυτο το θεμα μπορει ακομα κ να υπονοω οτι δεν καταλαβαινω ακομα κ τον εαυτο μου η μπορει να υπονοω οτι δεν καταλαβαινω τους αλλους ριξε τα χαρτια κ βγαλε ακρη αν μπορεις κ μετα κανε τον εξυπνο. εισαι ασχετος κ κανεις τον μαγκα κ τον σχετικο.
δεν κανω τιποτα απο αυτο που λες,ειμαι απλα ο εαυτος μου...τωρα οσο και να προσπαθεις να κανεις τετοια μυστιρια πραγματα και να προσποιησε στο ιδιο συμπερασμα καταληγουμε.
αν δοκιμασω να προσποιηθω να σαι σιγουρος οτι ειμαι τοσο καλος στο θεατρο που μπορω να πεισω τους παντες οτι πεταει ο γαιδαρος. μονο ενα ειδος γνωριζει πιος ειμαι αυτος που πραγματικα μου μιαζει.
ξερω κατι φαντασμενους που σου μοιαζουν αμα ειναι θα τους ρωτησω.α και κατι ακομα αυτο το πραγμα που βλεπεις μπροστα σου λεγετε οθονη,ειναι μια εικονικη πραγματικοτητα αλλα απεχει πολυ απο τον αληθινο κοσμο οποτε κανείς δεν δινει μια για να κατσει και να αναλυσει τα μυστιρια που προσπαθεις να πουλησεις.και στην πραγματικοτητα δεν θα χρειαζομουν 1 μηνα για να καταλαβω τι τυπος εισαι,θα μυριζα τι εισαι πριν καν παρεις την στροφη.
αντε ρε φιλοσοφε! εισαι τοσο φωστηρας τελικα απο τετιους παλικαραδες του γλυκου νερου εχω δει σε ολο το ιντερνετ μια ντουζινα κ ολοι απο το ιδιο καλουπι ειχαν βγει.δε φανταζεσε ποσο συνηθισμενος τυπος εισαι ολο το ιντερνετ ειναι γεματο απο παλικαρια σαν εσενα που μολις θα σου πασαιρναν το θειο μου που ειχε βγει παγκοσμιος πρωταθλιτης στις πολεμικες τεχνες θα του ελεγες γλουγλουγλου εγω ειμαι κινεζακι τυχαια περασα απο δω.
Αλεξανδρε,του 77 εισαι ή του 97?Μαλλον προς το δευτερο σε κοβω.Αν και πιο πολυ του 07 παιζει να σαι,γιατι ουτε καν για 17 χρονων φαινεσαι.Εχεις μια αντιδραστικοτητα ανευ αιτιας.
Ναι ξερω χεστηκες,τον πραγματικο σου εαυτο τον ξερει μια συγκεκριμενη ελιτ με την οποια στελνετε πμ και πινετε τσαι,και εισαι μεγαλος θεατρινος και καταφερτζης.Μην κανεις τον κοπο και τα ξαναπεις.
Εγω πασαιρνω
Εσυ πασαιρνεις
Αυτος πασαιρνει
Εμεις πασαιρνουμε
Εσεις πασαιρνετε
Αυτοι πασαιρναν
Οποτε ο αλεξ χρησιμοποιησε γ πληθυντικο του ρηματος πασαιρνω -ενεργητικη φωνη