Κουλουμάκι μου,κουλουμένιο μου γλυκό!Να ρε τι μου έλειπε τόσο καιρό και είχα τα blues μου ολίγον τι,ΕΣΕΙΣ!Σήμερα που σας ξαναβρίσκω νιώθω άλλη γυναίκα ο άνθρωπας!Όλα καλά μωρό μου στη ζωή σου;Τι κάνει ο πατερούλης σου,πώς είσαι αυτή την εποχή;
Printable View
Κουλουμάκι μου,κουλουμένιο μου γλυκό!Να ρε τι μου έλειπε τόσο καιρό και είχα τα blues μου ολίγον τι,ΕΣΕΙΣ!Σήμερα που σας ξαναβρίσκω νιώθω άλλη γυναίκα ο άνθρωπας!Όλα καλά μωρό μου στη ζωή σου;Τι κάνει ο πατερούλης σου,πώς είσαι αυτή την εποχή;
Wow!!!!!!!!!!!!!!!Sabe!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλε τι χαρα ειναι αυτη!!!!!!!!!!Ανεπαναληπτη!!!!!!Κ αι μιλαγαμε χθες με το Ναταλακι,και λεγαμε οτι παει...μας αφησες...Αλλα να σαι,χαιρομαι απιστευτα παρα πολυ!!!!!!!Μακαρι να σε βλεπουμε πιο συχνα,αν και να ξερεις οτι θα απαιτησω κατ ιδιαν συναντηση,διοτι οτι και να σου πω δεν χωραει εδω μεσα!!Και φυσικα θελω να σε δω!!!Θα γινω κοκκινομαλλα αυριο,τι λες θα ειμαστε Red Power???Αντε μαζευτηκαμε ολες!!
Θα σας γραψω και το βραδυ,παω στο μαθημα τωρα,φιλακια babes!!!
With love...!!!
τι ευχαριστη εκπληξη ειναι αυτη σαμπινα μου? επιτελους ο δολοφονος γυρισε στον τοπο του εγκληματος. αντε ας ξανασκοτωσουμε λιγα κιλακια να μη μας στενευουν τα ρουχα.
αντε να γινουμε και μια ομαδα ανταξια του τιτλου. κι εγω τα παιρνω τα χαπια. κρυφοζυγιστηκα σημερα αλλα δεν λεω τιποτε. αυριο ειναι η επισημη μερα της ομαδας και θα την τιμησω. δεν γραφω διατροφη μαρικακι γιατι δεν τρωω τιποτε απο ολα αυτα που ελεγα. ομως προσπαθω. οπως καταλαβαινετε καθε μερα ειναι μια νεα αρχη που αδοξα τελειωνει. απειρες αποπειρες οσο για αποτελεσματα...επιφυλασσομ� �ι για αυριο
με χασατε κοριτσια και με ψαχνετε? τωρα ειναι η δευτερη περιοδος ζορισματος στο γραφειο καθοτι σε οσους πελατες εχουμε πουλησει κομποστουλες και για οσα διαφορετικα ειδη τους εχουμε πουλησει μου στελνουν κατι 15-20-30 σελιδες εντυπα να τα συμπληρωσω. αλλά επειδη δεν ειναι καλοκαιρι, τηρω το ωραριο μου με αποτελεσμα να προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν μου στειλουν την εικοστη τους υπενθυμιση. θα περασει κι αυτο. δεν με ζοριζει ιδιαιτερα. μονο που δεν προλαβαινω στις 8 ωρες να σκεφτω τιποτε αλλο. οποτε, υπομονη.
σημερα λεω να παω και κολυμβητηριο τα παιδια μια που μας μπηκε ο νεος μηνας (καλα βρε σαμπινα αυτο περιμενες κι εσυ να μας εμφανιστεις? να το ξεραμε δηλ να αλλαζαμε το ημερολογιο σου) . εγω θα μεινω σταθερη προς το παρον στον διαδρομο 20 λεπτα το πρωι, 20 το βραδυ και αν καταλαβω οτι ξεκλεβω χρονο, θα παω κι εγω κολυμβητηριο.
α, και να μην ξεχνιομαστε. σημερα καινουριο φυλλαδιο ο μασουτης ο γαλαξιας και ο ΑΒ.....αλλά σημειωστε οτι εχω να επισκεφτω σουπερ απο την δευτερα. κανω προσπαθειες. μη μου πειτε οτι δεν πιανουν. ειχε κατι τσιπουριτσες μουρλια το carefour τη δευτερα αλλά απο τοτε καμια επισκεψη. σημερα σκοπευω μονο να κανω λιστα με ψωνια και προσφορες. και αυριο....
αντε ομαδαρα-ανασυγκροτηση τωρα και βουρ για τις εκλογες. αληθεια αυτη την κυριακη ειναι?
Αυτή τρομάρα τους!
Βarbie,κι εγώ χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω,άσε κάτω τα φυλλάδια λέγω,χαχαχα.Πώς είναι η οικογένειά σου,τα παιδιά καλά;
Aύριο πρωί θα ζυγιστώ να σας πω από πού ξεκινάω,έχω και κατακράτηση λόγω αναμονής περιόδου,νιώθω αρκετά βαριά.(ωιμέ τι θα δείξει,θα νοθεύσω τα αποτελέσματα ωσάν άλλη λαδωμένη εφορευτική επιτροπή,χαχαχα).
Πήρα το πρώτο χάπι σήμερα,από αύριο αναμένεται ξηροστομία,πίνω που και που κάνα νεράκι,να μην έχω προβλήματα από εκείνη την πλευρά,θα με βοηθήσει και στην κατακράτηση κάνα φυτικό σκεύασμα,έχω ένα σπίτι,όταν γυρίσω θα το φροντίσω κι αυτό.
Είμαι τυχερή που δεν είχα ποτέ σημαντικές παρενέργειες,στο θέμα ύπνου,δεν θα είναι αλλαγή για μένα,ποτέ δεν είχα σταθερό πρόγραμμα ύπνου,πάντα κοιμάμαι λιγότερο του οχτάωρου.(σας λέω διάφορες χαζομάρες να περνάει η ώρα,γιατί το σημαντικότερο που θέλω να σας πω είναι πως...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΩ!)
Εμείς να δεις πόσο χαιρόμαστε!Σε διαβάζω,σε ρουφώ,όλη μέρα χοροπηδώ!Quote:
Originally posted by sabe
...σας λέω διάφορες χαζομάρες να περνάει η ώρα,γιατί το σημαντικότερο που θέλω να σας πω είναι πως...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΩ!)
Κρέμομαι από την κάθε σου λέξη,συμφωνώ κι είμαι περήφανη,που σε γνωρίζω!
Που γύρισες και σ'ένα πρωινό το φόρουμ αναβαθμίστηκε κλάσεις!
Χωρίς εμπάθεια,μόνο σοφία,καλοσύνη,φως κι αλήθεια!
Δεν είμαστε καλά,δεν έχουμε μυαλό,είμαστε άρρωστοι με τη Σάμπε μέσα εδώ!
Χανελέλι μου,μια που έπιασε το κόλπο,λες σήμερα να μιλήσουμε για τους Δημήτρηδες μας,μπας κι εκείνοι γυρίσουν αύριο;Quote:
Originally posted by Hanelle
Wow!!!!!!!!!!!!!!!Sabe!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλε τι χαρα ειναι αυτη!!!!!!!!!!Ανεπαναληπτη!!!!!!Κ αι μιλαγαμε χθες με το Ναταλακι,και λεγαμε οτι παει...μας αφησες...Αλλα να σαι,χαιρομαι απιστευτα παρα πολυ!!!!!!!!!
Αλλά τους θέλουμε πίσω;Μπα....δε νομίζω!Καλά να είναι εκεί που είναι!ʼσε,πιάνουμε καμιά άλλη κουβέντα καλύτερα!
Κι έλεγα,τι σημαντικό σήμερα μου διαφεύγει...τι μου λείπει...τι;Quote:
Originally posted by BARB3
α, και να μην ξεχνιομαστε. σημερα καινουριο φυλλαδιο ο μασουτης ο γαλαξιας και ο ΑΒ.....ειχε κατι τσιπουριτσες μουρλια το carefour τη δευτερα αλλά απο τοτε καμια επισκεψη.
Πάντως εγώ μόνο άμα φέρει μπαρμπουνομπάρμπουνα το carrefour θα το τιμήσω!
Οι τσιπούρες μου είναι αδιάφορες!Ούτε έχω φάει ούτε ξέρω τη φάτσα τους!Ενώ σε μπαρμπουνάκι....;)
Kαι'γω βρε Ναντίν την ιδια χαρά νιώθω. Απο τότε που ειδα τη Σαμπινα μας εδω, νιωθω αλλιωτικα....δε ξερω πως να το περιγραψω. Πολυ συχνα απο το πρωι σκέφτομαι " γυρισε η Σαμπινα μας" σαν να επιστρέφει από ταξίδι ένα μελος της οικογένειας. Δε ξερω αν με καταλαβαινεις.
Έτσι μας νιωθω....μια μεγαλη οικογενεια, μια μεγαλη αγκαλιά.
Αν σε καταλαβαίνω; Ρώτα την Πέννυ να σου πει πόσες φορές μου επισήμανε τη χαρά μου σήμερα!
Μετά τη δική σου επιστροφή και τώρα της Σαμπίνας,βρεθήκαμε και πάλι όλη η καλή αρχική ομάδα,με το bonus βέβαια
και των νέων αγαπημένων μελών!Τάχα τι μας λείπει τώρα;Ενωμένοι,δυνατοί,ανεβ� �σμένοι,μόνο καλύτερες μέρες μας περιμένουν!
Πέρα τώρα απ'αυτά...Ο μπαμπακούλης μας πώς είναι,καρδιά μου;Εσύ; Ξεκουράστηκες καθόλου ή τρέχεις από το πρωί;
Τι να σου λεω βρε Ναταλια. Ο μπαμπας μου εκανε προχθες μια εξεταση-εγχειρηση αλλα δε πηγε πολυ καλα....κατα πασα πιθανοτητα θα τη ξανακανουμε σε εικοσι μερες. Ανεξαρτητα ομως απο αυτο το προβλημα (αγγεια) το κυριοτερο που εχουμε μπροστα μας ειναι Ca προστατου, ευτυχως χωρις διηθήσεις. Ήδη ξεκινησε ορμονοθεραπεια (ανδρογονικος αποκλεισμος) και θα ψαξω στην Αθηνα για ενα ειδος ακτινοβολιων που ενδεικνυται για τον προστατη. Έχει ο Θεος...ειμαι αισιοδοξη οτι ολα θα πανε καλα σε συνδυασμο και με τα χρόνια του, που συνηθως δεν αφηνουν τα καρκινικα κυτταρα να ειναι επιθετικα. Δε βαριεσαι Ναταλια , συνηθισμενη τα βουνα στα χιονα. Απο σοβαρές αρρωστειες όσες θες....ενα ca προστατου θα φοβηθουμε. Εχω αντιμετωπισει πολύ χειροτερα...Τεσπα. Όσο για ξεκουραση.........ουυυυυυυυυυ� � δε μπορεις να φανταστεις ποσο εχω ξεκουραστει απο τοτε που μπηκα στο σπιτι.
:) Αχ!Πριγκιπένια μου!Καταλαβαίνω...πάρα πολύ καλά καταλαβαίνω...
Θαυμάζω τη δύναμη και την αισιοδοξία σου!Είναι τυχερός που σε έχει άγγελο φύλακα του ο μπαμπάκας σου!
Είμαι σίγουρη πως η όλη σου αύρα,η θετική ενέργεια και προσευχή θα κάνει για άλλη μια φορά το θαύμα της!
Καλή δύναμη,γαλαζοαίματη μου,σε όσα καλείσαι καθημερινά να τακτοποιείς και να φροντίζεις...Μάκια του!
Καλησπερα κοριτσαρες μου!!!!!!!Ηρθα κι εγω,σιγα μη και ειχα προσωπικο βοηθο(αν ειχα ξερετε...θα τον ειχα για αλλες δουλειες-Θεε μου τι λεω η στερημενη...) αλλα ποτε ποτε δεν θα σας εκανα πασα αλλου!!Αφου σας λατρευω!!Πριγκιπισσα μου ευχομαι τα καλυτερα,και να ειστε γεροι και δυνατοι ολοι σας!!Εσυ και η γλυκια μας Μπαρμπ ειστε..τι να πω..Θαυμαζω τη δυναμη σας,πραγματικα..Και το Αλαλουμ και η Ξενια που ειναι?Σαμπινα,δεν μπορεις να πεις...πραγματικα μας ξημερωσε μια υπεροχη μερα σημερα με την επιστροφη σου!!Αληθεια το ξερετε οτι αν πατησετε στο Google Reductil εμφανιζεται το ΔΙΚΟ ΜΑΣ τοπικ!!!Ονειρενια που σε λεει και το Ναταλακι,και Πεννυ και Βασια,θα σας γνωρισω καλυτερα σιγα σιγα,δεν σας ξεχναω αν δεν σας γραφω!Αν και μονο η αγκαλια της Ναταλιας μας χωραει ολους και παντα μας γραφει ξεχωριστα,και μας σκλαβωνει!!
Οχι,να μην την πιασουμε Ναταλακι αυτη την κουβεντα..τους αγαπαμε πολυ,παρα πολυ...αλλα...αν ηταν να ειμαστε μαζι,πιστεψε με θα ειμασταν και αυτη τη στιγμη ποναω παρα πολυ που το λεω αλλα ειναι αληθεια..Και νιωθω παρα πολυ μονη μου,και θα ηθελα τοσο πολυ να μοιραζομαι μαζι του τη χαρα μου για τον χορο,και αναρωτιεμαι αν θα αγαπηθω ξανα,αν θα σταματησω ποτε να συγκρινω,αν 1.000.000 ποτε...αλλα λεω στον εαυτο μου...Wake up!!!Get over it!!Ειμαι πολυ νεα,και για να σας πω την αληθεια χρονος σαν και αυτον δεν θα ξαναερθει,και εννοω οτι χαρη στους καταπληκτικους μου γονεις (που τοσο με στηριζουν στα παντα,παντα) εχω την ευκαιρια να αφοσιωθω στο χορο απερισπαστη και να δωσω ολες μου τις δυναμεις εκει,απερισπαστη και χωρις εννοιες.Και εννοω πως δεν δουλευω(οχι γιατι δεν θελω,αλλα υπαρχουν και λογοι που πραγματικα δεν μπορω τωρα)...
Αχ,τα ειπα!!Χα,τωρα κατι σκεφτηκα...Κοκκινος Οκτωβρης!!!(Σαμπε για σενα παει,που εμφανιστηκες 1 Οκτωβρη,φλογερη κοκκινομαλλα!!!)
Φιλακια πολλα πολλα!!!Θα τα πουμε αυριο!!
Καλε τι ομορφιες ειναι αυτες σημερα??? Γινεται χαμος η μου φαινεται??? Καλως ορισες σαμπε κι απο μενα!!! Μας εφερες πολυ ζωντανια εδω μεσα!!! Τωρα ειμαι σιγουρη πως φετο το Χειμωνα θα εχουμε πολλες και καλες αλλαγες, αυτη η σημερινη αισιοδοξια σας, μου μετεδωσε και μενα πολυ θαρρος και ελπιδα. Θα τα καταφερουμε κοριτσια μου!!!
Ναντινακι μου δεν νομιζω να ειναι ιδεα μου αλλα κατι αλλαζει ε??? Αχ κοριτσακι μου, εσενα να υποτιμησω? Ισα ισα αλλα μου εχεις αποδειξει εσυ...
Χανελακι μου μπραβο σου κοπελα μου!!! εισαι αξια θαυμασμου, κανεις τοσα πολλα και πανεμορφα πραγματα. Ειμαι απολυτα σιγουρη οτι οι στοχοι σου ειναι διπλα σου πια!!!
Μπαρμπ μου εχεις εξαψει την περιεργεια σχετικα με το αυριανο ζυγισμα...εχω την εντυπωση οτι θα μας εκπληξεις αυριο..
Λοιπον... αυριο η μερα της κρισης και ελπιζω ολες να καταθεσουμε κατι καλο... και οπως λεει και η Πενυ, η διακριτικη πιεση να κανει καλη δουλεια!!!
Φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα αγαπημένες μου!!!! Η Ναντίν μου, αν και ειναι συνδεδεμένη, μου παραχωρεί το προνομοιο να σας πως εγω πρώτη την Πριγκιπική Καλημέρα. Παρασκευή σήμερα και με μεγάλη μου λυπη σας λεω ότι ειμαι 81 κιλά. Δε πειραζει.......την αλλη Παρασκευη θα ειμαι παλι 79.κατι.... (εξάλλου περιμενω να αδιαθετήσω μεχρι την Κυριακή) Αυτά απο μένα.........σας φιλω γλυκα και τα λεμε αργότερα