Χθές 45 λεπτά διάδρομο μόνο και πάλι καλά, ήταν τόσο χαζομέρα μ αυτή τη βροχή
δεν είχα καμιά όρεξη...
Printable View
Χθές 45 λεπτά διάδρομο μόνο και πάλι καλά, ήταν τόσο χαζομέρα μ αυτή τη βροχή
δεν είχα καμιά όρεξη...
Έκανα 1 ώρα διάδρομο.
Το μονο που αισθανομαι μετα απο την πρωτη μερα στο γυμναστηριο, ειναι θυμος. Θυμος, γιατι στερουσα απο τον εαυτο μου τοσα χρονια την ασκηση.
Οσοι το σκεφτεστε, ντρεπεστε ή οτιδηποτε αλλο, αφηστε πισω καθε δισταγμο και καντε αυτο το δωρο στο σωμα και την υγεια σας.
Μιση ωριτσα διαδρομο και αλλη μιση οργανα για σημερα and I feel good :D
Πριν ξεκινησω διατροφη και ενω ημουν στα 118 κιλα, ειχα πιεση 17-12!
Εβαλα ενα τελος στον τροπο ζωης που εκανα, εχανα κιλα, αλλα η πιεση επεσε μολις στο 14-11.
Οταν κολλησε η ζυγαρια και ξεκινησα το καθημερινο περπατημα εγινε το θαυμα. 12-9 την μια 10-8 την αλλη ωσπου σταματησα πια να την μετραω. Ηρθε επιτελους σε φυσιολογικα επιπεδα. Ολα αυτα με μια ωριτσα περπατημα την ημερα.
Εκτος απο αυτο, διεκρινα μεγαλη αλλαγη στην διαθεση μου και.... αυξημενη λιμπιντο :)
Δεν ειναι μονο η απωλεια θερμιδων ή η εμφανιση μας που βελτιωνετε κανοντας γυμναστικη.
1 ώρα κολύμπι , και 45 λεπτα διάδρομο ,μια χαρά τα κατάφερα και τα δύο
Εχω αφησει το κολυμβητηριο μου εδω και 2,5 μηνες και λεω απο 1/3 να το ξαναρχισω! Οποτε θα γραφω παλι εδω! Αντε με λιγη πιεση, η αρχη ειναι δυσκολη!
Αναστενάξανε τα σίδερα και σήμερα! :D
45΄ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ
brazil, μιας και πήγαινες κολυμβητήριο θέλω και μια γυναικεία γνώμη.Quote:
Originally posted by brazil
Εχω αφησει το κολυμβητηριο μου εδω και 2,5 μηνες και λεω απο 1/3 να το ξαναρχισω! Οποτε θα γραφω παλι εδω! Αντε με λιγη πιεση, η αρχη ειναι δυσκολη!
Ήθελα και γω να ξεκινήσω κολυμβητήριο αλλά κολούσα σε ένα πράγμα που μου έλεγε η αδερφή μου που πήγαινε χρόνια κολύμπι παλιά. Συγκεκριμένα κολλούσε πολύ συχνά μύκητες και δε ξέρω πως λέγοντε (??) και γενικά κάτι γυναικολογικά που δεν ήταν καλά.(δε ξέρω αν οφείλωντε στο κολύμβητήριο και οι ουρολιμόξεις). Αν και η ίδια είναι αρκετά ευπαθής σε γυναικολογικά και δερματολογικά.
Εσύ έχεις παρατηρήσει τέτοια πράγματα.. τίποτα τέτοια που κολλάς εύκολα?
και το κολυμβητήριο που λέω είναι κλειστό και δημοτικό. το λέω γιατί είχα ξαναρωτήσει εδώ και μου είπαν οτι είναι αρνητικό επειδή δεν υπάρχει τόσο καλή υγειηνή νομίζω...
fae_prits_ τελικα,πως νιωθεις αναμεσα σε τοσες γυναικες;;Δεν μας ειπες αναλυτικα πως ειναι τωρα που γυμναζεσαι αναμεσα τους!:P
εγω σημερα
40 λεπτα διαδρομο
20 λεπτα στεππερ
βαρακια χερια
κοιλιακους
ραχιαιους
Απο που να αρχισω και που να τελειωσω! Αναγκαζομαι και κανω τις ασκησεις με το κεφαλι κατω, γιατι αν το σηκωσω, οπου και να κοιταξω, βλεπω... ποδια στον αερα... ποπουδελια να προσπαθουν να νικησουν την βαρυτητα... και ιδρωμενα μπλουζακια με οτι αυτο συνεπαγετε! Στις μικρες παυσεις μεταξυ των ασκησεων προσποιουμαι οτι παρακαλουθω με τεραααααστιο ενδιαφερον τηλεοραση που συνηθως παιζει εκπομπες λογου χωρις ηχο...Quote:
Originally posted by onelifeonechance
fae_prits_ τελικα,πως νιωθεις αναμεσα σε τοσες γυναικες;;Δεν μας ειπες αναλυτικα πως ειναι τωρα που γυμναζεσαι αναμεσα τους!:P
Βαρατε με κι ας κλαιω ομως ε; :D
Γεια σας,
40 λεπτα αεροβικη χτες και σημερα!
σήμερα το πρωί 45 λεπτά διάδρομο, και αργότερα 30 λεπτά γρήγορο περπάτημα έξω με το κρύο ήταν σούπερ.!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ποπουδελια ρε γμτ σου;;;!!!!Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Απο που να αρχισω και που να τελειωσω! Αναγκαζομαι και κανω τις ασκησεις με το κεφαλι κατω, γιατι αν το σηκωσω, οπου και να κοιταξω, βλεπω... ποδια στον αερα... ποπουδελια να προσπαθουν να νικησουν την βαρυτητα... και ιδρωμενα μπλουζακια με οτι αυτο συνεπαγετε! Στις μικρες παυσεις μεταξυ των ασκησεων προσποιουμαι οτι παρακαλουθω με τεραααααστιο ενδιαφερον τηλεοραση που συνηθως παιζει εκπομπες λογου χωρις ηχο...Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Βαρατε με κι ας κλαιω ομως ε; :D
Με εκανες και γελασα βραδιατικα!!
Αντε,σιγα-σιγα θα κανεις και γνωριμιες..:P
εγω κοριτσια οταν πηγαινα γυμναστηριο δε γνωρισα κανεναν. δε μου μιλησε κανεις κ δε μιλουσα σε κανεναν.