-
oriste αλλαξα παλι κ τα τικερ, πως μαρεσει να το κανω αυτο!
ναλλαζαν κ τα ρημαδο κιλα κ ο ΒΜΙ αυτοματα καλα θαταν!
αρχιζω προσπαθεια, θα γινω οπωςποτε αλλοτε.
Κανεις δεν θα με θυμαται τοσο αδυνατη!
ηδη αρχισαν, "μη χασεις αλλο δε θα σαι ωραια", πωπω πως αδυνατισες, υποκριτες. οπως πριν ειμαι. οκ ναι εχασα πολυ αλλα καιρος να χασω κ αλλο!
-
Τα τικεράκια σου δε παίζονται όπως πάντα?
Θα γίνει το όνειρο πραγματικότητα ? θα δεις!!!
-
βρε ειρηνη μου ουτε κ θυμαμαι τον εαυτο μου πιο αδυνατο...λες?
-
καλημερα καλημερα!!!!
ξερω χαθηκα παλι λιγο, αλλα ημουν εκτος Αθηνων...!!!!!!!!
χθες ειχα ρ/β στη διαιτολογο μου, με πρωτη μερα περιοδου στα 78κ.... (μου εβγαλε στις μετρησεις πως ειχα κατακρατηση 2κιλα!!!!!!!!!!!!!)
αλλαξα λιγο το προγραμμα μου και ολα πανε καλα!!!!!!!!!!!!
συνεχιζω κανονικα να κανω μερικες μικρες αμαρτιες, αλλα χανω σταθερα 1 κιλο τη βδομαδα με τις αμαρτιες μου και τα πολλα ποτακια μου!!!!!
-
κοριτσια καλημερα,εχει καμια ημικρανιες?αν ναι τι παιρνει?
-
granita εγω εχω πονοκεφαλους συχνα λογο κουρασης απο τη δουλεια σε συνδιασμο με τη ζεστη.Νομιζω ο καιρος δεν ειναι ο καλυτερος για το κεφαλι μας.Ολος ο Ιουνιος που εχω τρελα ωραρια στη δουλεια, με εχει παει ετσι.Προσωπικα προσπαθω να κοιμαμαι οσο μπορω και να λουζομαι με σπαστο νερο.Περνω και παυσιπονα βεβαια αλλα οσο γινεται πιο λιγα και πιο ελαφρια.
Ας γραψω και τα σημερινα μου.
Πρωινο 1 ποτηρι γαλα, 1 μπαρα δημητριακα
Δεκατιανο σοκολατα sweet & balance (μεριδα), κνορ βι
Μεσημεριανο 2 Καλαμακια κοτοπουλο, σαλατα, 1 φετα μαυρο ψωμι, φαντα zero
Απογευμα Γιαουρτι
Βραδυνο 2 καλαμάκια κοτόπουλο, σαλάτα, 1 ροδακινο
-
πραγματικα δε ξερω τι να κανω,ολα μου σπανε τα νευρα κ ποναω ακομα πιο πολύ.ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!
-
Εγώ για τις ημικρανίες (που έχω και συχνά λόγω καιρού) παίρνω panadol extra :P
Πάντως για διακοπές, αν δεν μπορείς να πας κανονικές ακόμα, θα σου πρότεινα να κάνεις στο σπίτι.. Εμείς βάλαμε δεντράκια,λουλούδια, φαναράκια και άλλα πραγματάκια στο μπαλκόνι, μαζί με το στέρεο :P πήραμε μια μικρή ψησταριά (χθες πχ ψήσαμε καλαμποκάκια) και όταν ο φίλος μου γυρνάει απο τη δουλειά αράζουμε εκεί με μπυρίτσα (εγώ καφέ ή χυμό) και <παίζουμε> διακοπές :P Φυσικά τηλεόραση, καναπές κτλ απαγορεύονται μέχρι αργά το βράδυ!!
-
Κι εγω διακοπες θελω...
dew το Panadol προτιμω κι εγω σαν παυσιπονο.
-
dew μαλλον η μονη διαφορα ειναι οτι ο δικος σου ο φιλος τα κανει αυτα ενω ο δικος μου ουτε που νοιαζεται..παντως πρεπει να ναι τελεια οπως το περιγραφεις!
α ρε Constance...παμε να φυγουμε!!!!!
-
granita παρε τους φιλους σου και πηγαινε διακοπες.Ειστε μια χαρα ωραια παρεα πραγματικα.Αν ο αλλος δε θελει τι να πω.Πρεπει παντως οι αντρες να μην επαναπαυονται.Ειναι φοβερο πως αναισθητοποιουνται μερικοι αμα νομιζουν οτι η σχεση πλεον υπαρχει απο μονη της και δε θελει αλλη δουλεια.
-
για ημικρανιες εγω θα παρω Norgesic, ειναι το μονο που με αφηνει αμεσως ο πονος...
-
A το νορτζεσικ το παιρνα παλια καμια φορα για την πλατη μου!κανει κ για κεφαλι?θα το δοκιμασω γιατι ειναι δυο μερες τωρα που εχω πεθανει.
Constance πραγματικα δε με νοιαζει το οτι δε παω πουθενα αλλα το οτι νοιωθω χαλια κ ενω εχω διαλεξει να εμπιστευτω αυτα τα πραγματα μονο στον φιλο μου αυτος ειναι στον κοσμο του!
-
Τα norgesic είναι πολύ δυνατά βρε!!! Να φανταστείς τα παίρνω μόνο όταν με πιάνει η μέση μου από τη δισκοκήλη!
-
Eπειδη υποφερω χρονια απο ημικρανιες και τα εχω δοκιμασει ολα το καλυτερο ειναι το Premig.
Θα το βρεις στα φαρμακεια και ειναι φακελακια σε σκονη που τα διαλυεις σε λιγο νερακι. δεν εχουν ασχημη γευση σαν τα αναβραζοντα και σου περναει αμεσως. Εμενα μου τα ειχε δωσει γιατρος και ειναι ειδικα για ημικρανιες.