ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΜΕΣΩΣ ΜΠΛΙΣ ΜΠΟΡΕΣΩ!!!!!!!!!!!!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ SMART ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!:love::love::love::love:
Printable View
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΜΕΣΩΣ ΜΠΛΙΣ ΜΠΟΡΕΣΩ!!!!!!!!!!!!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ SMART ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!:love::love::love::love:
πωπωωωωωωωω..
τι ανεβαστικος που ειανι αυτος ο ενθουσιασμος ρε παιδια...
αφου μου ρχεται αν αρχιζω να τσιριζω κ εγω, ετσι ανευ λογου κ αιτιας, παρα τη γριπη τη νυστα κ τη βαρεμαρα, αλλα αμα νιωθω καποιον τοσο ενθουσιασμενο μου ρχετε το χαμογελo αυθορμητα... :)
(μου χαλαει κ το image :p)
ΑΧΑΧΑΧ ΑΧ ΑΧ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΤ..... ANGEL ΚΑΙ RIA ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:spin::yes::wink1::yes: :wink1::yes::wink1::yes::wink1:
ΡΙΑ ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ....ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΕΤΣΙ.....ΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧ� �Χ:yes:
σκεφτοαμι οτι σημερα to απογευμα ξεκιναω κατι σα σεμιναριο το οποιο το περιμενα πως κ πως.... κ τωρα βαριεεεεεμαι :D
σκεφτομαι ποσο ευκολα μπορει να γινεις σσσσσσσσσσκ@τ@ απ τη μια στιγμη στην αλλη :(
MARAKI ΜΟΥ ΤΡΕΛΛΕΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!! !!! ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΙΧΙΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑ!!!
θα μπες και θα βγεις κυριααααααααααα! και γω οταν εκανα σληβ 2 κοπελες μπηκανε μετα απο μενα και οταν τις ειδα ηταν λες και δε μπηκανε !!
αντε παμε δυναμικα ωρεεεεεεεε να σηκωσουμε και τη σημαια μαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ι :love: :love: :love: :love:
σκεφτομαι οτι το τικερ της σμαρτ μπηκε στο πλυσιμο! :o
Quote:
Originally posted by click
XAXXAXAXAXXAXXAXAXXAXAA
χαχαχαχχαχαχαχαQuote:
Originally posted by click
ειναι ειιδικο τικερ, οσο χανεις κιλα συμπυκνωνεται :D
βαριεμαι βαριεμαι βαριεμαι!
βαριεμαι ακομα και να σκεφτω!
το μονο που δεν βαριεμαι να σκεφτομαι γλυκα, σοκολατες, εστω και λουκουμια!
ατιμα ορμονικα!
καποιος να με βαρεσει μπας και συνελθω!!!
xaxaxaxax σε σφαλιαριζω αν υποσχεθεις να κανεις το ιδιο μετα!!!
αχ παω να αλλαξω δωματιο μηπως κ αλλαξω διαθεση. Βαριεμαι κ να σηκωθω το πρωι για δουλεια, βαριεμαι που ζω, βαριεμαι τα παντα.
με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Quote:
Originally posted by ria
καλή επιτυχία να έχεις μαρία...Quote:
Originally posted by Maria Hope
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.....:spin::yes::bouncing::yes::yes::yes::ye s:
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΤΟ ΘΕΛΩ.....:smug::yes:
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.........:yes::spin: IT IS TIME TO START SMILING:spin::grin:
η λέξη smiling αναγραμματισμένη μας δίνει τη λέξη slim(m)ing !! τυχαιο? δε νομίζω :)
its time to slim and smile λοιπόν :starhit:
Σκεφτομαι οτι χαιρομαι πολυ που σας διαβαζω ολους.:love:
σκέφτομαι ότι η μέρα μεγάλωσε αρκετά,σήμερα το απόγευμα στις 7 ήταν ακόμα ημέρα!!!επίσης σκέφτομαι πως μιά χαρά ζεστη είχε όλη την ημέρα ενώ τώρα έχω ξεπαγιάσει και ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙ να ανάψω το τζάκι!
πως διαρκως φοβαμαι να αναλαβω ρολους ποσο κοτα ειμαι τελικα.....πως καθε μερα τα βλεπω ολα μαυρα ποσο αχρηστη ειμαι ποσο απαισιοδοξη ειμαι πως σπανια εχω διαθεση πως ο,τιδηποτε μελαγχολικο με χαρακτηριζει ποσο σπανια γελαω ποσο καχυποπτη ειμαι ποσο κοκοπροαιραιτη και μονιμως μαυρη μαυριλα...ολα αυτα τα κακα ειμαι........με μισω.....δεν προκειτα ποτε να τα βρω με τον εαυτο μου....