δεν παρεξηγώ eli,εισαι η πρώτη που μου μίλησε εδώ και που αλήθεια με ακουσε..
ευχαριστω alma..
Printable View
δεν παρεξηγώ eli,εισαι η πρώτη που μου μίλησε εδώ και που αλήθεια με ακουσε..
ευχαριστω alma..
ʼννα μου καλώς ήρθες! απ'αυτά που έγραψες δεν κατάλαβα ότι είσαι στην ανορεξία, φαντάσου ότι νόμιζα πώς είσαι στην παχυσαρκία και χάρηκες που έχασες πόντους!!!
Πές μας λίγα πράγματα για σένα να γνωριστούμε καλύτερα!
Έχουμε κι άλλα κορίτσια στο συγκεκριμένο topic που έρχονται απ'την ανορεξία και το προσπαθούν να αλλάξουν τρόπο ζωής και κυρίως να αλλάξουν τρόπο σκέψης...Ελπίζω και για σένα το φόρουμ να αποτελέσει ένα σοβαρό βοήθημα για να ξεφύγεις απ'τον εφιάλτη...
ʼννα μου για ποιες εικόνες λες μέσα στο φόρουμ; Όχι τίποτα άλλο αλλά ποστάρουμε πολλές κατά καιρούς σε πολλά τόπικ :puzzled:
Αννούλα καλώς ήρθες κ απο εμένα
Eli λες να είναι οι ωραίες εικόνες με τους μικη κ τις πετσέτες?:lol:Quote:
Originally posted by Eli
ʼννα μου για ποιες εικόνες λες μέσα στο φόρουμ; Όχι τίποτα άλλο αλλά ποστάρουμε πολλές κατά καιρούς σε πολλά τόπικ :puzzled:
γεια σου και σε σενα break
δεν ξέρω τι να πω zouzouka.εγω θελω και δεν θελω να αλλάξω.είναι μεγάλο μπέρδεμα
eli εννουσα τις διαφημισεις που βλέπω .ασε αυτα που ελεγε για επεμβαση στη μυτη κλπ αλλα ειχε μια διαφημιση με τη τράπεζα και ενα κόριτσι με τέλειο σώμα.δεν διαβάσα τί ελεγέ όμως
Break μου άσε μην χαλάσουμε και αυτό το τόπικ!:lol:
Έχουμε παρασυρθεί στον δρόμο της ακολασίας με τις Τζίνα, ʼβα, Γλάυκη και το υπόλοιπο κακό συναπάντημα ας μην βάζουμε και εδώ ιδέες στα κορίτσια χιχιχιχιχι
Δίκιο έχεις, αυτό το τόπικ είναι σεμνό!
Αννα μου εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οι όλα τα κακά ξεκινούν όταν προσπαθούμε να μοιάσουμε με κάτι που δεν είμαστε. Π.χ. στα μοντέλα που προβάλλουν τα ΜΜΕ. Είμαστε άνθρωποι κανονικοί και όχι σούπερ γούμεν ούτε photoshop women. Έχουμε τις ατέλειες μας, άλλες είμαστε ψηλές, άλλες κοντές, άλλες με περιττά κιλά άλλες με όχι αλλά το σημαντικό είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας και να τον αποδεχόμαστε και βεβαίως να φροντίζουμε για την αυτοβελτίωση μας εσωτερικά και εξωτερικά αλλά με υγιείς τρόπους.Quote:
Originally posted by anne2
γεια σου και σε σενα break
δεν ξέρω τι να πω zouzouka.εγω θελω και δεν θελω να αλλάξω.είναι μεγάλο μπέρδεμα
eli εννουσα τις διαφημισεις που βλέπω .ασε αυτα που ελεγε για επεμβαση στη μυτη κλπ αλλα ειχε μια διαφημιση με τη τράπεζα και ενα κόριτσι με τέλειο σώμα.δεν διαβάσα τί ελεγέ όμως
Ξέρεις ότι οι όλες οι διατροφικές διαταραχές ξεκινάνε με μία δίαιτα; Αυτό είναι που μας καταστρέφει. Στην τρυφερή ηλικία της εφηβείας μας κατακλύζουν με διαφημίσεις και πρότυπα και παλέυουμε να χάσουμε κιλά για να μοιάσουμε στις γυναίκες στα περιοδικά και να φοράμε τα χαμηλοκάβαλα τζιν χωρίς να πετάει ούτε πέτσα και μετά φορτωνόμαστε και μία ωραία διαταραχή να μας ταλαιπωρεί!!! Πόσο θυμώνω με όλα αυτά που συμβαίνουν!
Κορίτσια μας έφερε μια θεία μου κέικ Τερκενλή!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Περιττό να σας πω τι έγινε!
Μισό κομμάτι έχει μείνει θα πάω να το φάω να ησηχάσω γιατί το μυαλό μου σ΄αυτό είναι!
Κορίτσια πρώτη φορά έφαγα τόσο νόστιμο! κ τι δεν είχε απο έξω είχε σοκολάτα γάλακτος με καρύδια, αμύδγαλα κ φουντούκια, απο μέσα πάλι σοκολάτα σε σταγόνες κ πάστα απο αχλάδι!!!!!!!!!!!!!
Να ζήσει η Σαλλόνικα με τα ωραίας της!!!!!!!!!
Να καμαρώνει κ πατέρας μου που η πατρίδα του βγάζει όλα τα ωραία!!!!!!!!!
Eli όλα οκ έκανα κ τις τριάδες έφαγα κ το κεικ!
Μη βαράτε μαζί με τους γονείς μου το φάγαμε!
όταν θα μπαίνουμε σε αυτό το τόπικ θα φοράμε τα σεμνά μας :lol:Quote:
Originally posted by break
Δίκιο έχεις, αυτό το τόπικ είναι σεμνό!
Ναι απαγορευεται το παντελονι , τοπος ιερος χαχαχαχαχα
Αφού είμαστε στο τόπικ της Αγίας Τριάδας! :lol::lol::lol::lol::lol:
Πόσο δίκιο έχεις Eli εαν δεις όλες τις επώνυμες χωρίς photoshop όλες μα όλες έχουν κ κυτταρίτιδα κ ραγάδες!
Τις παρουσιάζουν τέλειες κ μας κάνουν να νιώθουμε άσχημα κ κάπου εκεί ξεκινούν όλα.............
όταν ήμουνα 65 κιλά ένιωθα τόσο χοντρή κ ξεκίνησα τις δίαιτες η αρχή του κακού για εμένα γιατί έχασα 6 κιλα αλλα μετα πήρα 9 κ ου το καθεξής!
απλα θέλω να΄μαι καλύτερη γενικα.κΑι να νιωθω καλυτερα με τον εαυτο μου,εσυ δεν θες να νιωθεις καλυτερα;Quote:
Originally posted by Eli
Αννα μου εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οι όλα τα κακά ξεκινούν όταν προσπαθούμε να μοιάσουμε με κάτι που δεν είμαστε. Π.χ. στα μοντέλα που προβάλλουν τα ΜΜΕ. Είμαστε άνθρωποι κανονικοί και όχι σούπερ γούμεν ούτε photoshop women. Έχουμε τις ατέλειες μας, άλλες είμαστε ψηλές, άλλες κοντές, άλλες με περιττά κιλά άλλες με όχι αλλά το σημαντικό είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας και να τον αποδεχόμαστε και βεβαίως να φροντίζουμε για την αυτοβελτίωση μας εσωτερικά και εξωτερικά αλλά με υγιείς τρόπους.
Ξέρεις ότι οι όλες οι διατροφικές διαταραχές ξεκινάνε με μία δίαιτα; Αυτό είναι που μας καταστρέφει. Στην τρυφερή ηλικία της εφηβείας μας κατακλύζουν με διαφημίσεις και πρότυπα και παλέυουμε να χάσουμε κιλά για να μοιάσουμε στις γυναίκες στα περιοδικά και να φοράμε τα χαμηλοκάβαλα τζιν χωρίς να πετάει ούτε πέτσα και μετά φορτωνόμαστε και μία ωραία διαταραχή να μας ταλαιπωρεί!!! Πόσο θυμώνω με όλα αυτά που συμβαίνουν!
Μαλ**α θα σε βρίσω!!!Quote:
Originally posted by break
Κορίτσια μας έφερε μια θεία μου κέικ Τερκενλή!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Περιττό να σας πω τι έγινε!
Μισό κομμάτι έχει μείνει θα πάω να το φάω να ησηχάσω γιατί το μυαλό μου σ΄αυτό είναι!
Κορίτσια πρώτη φορά έφαγα τόσο νόστιμο! κ τι δεν είχε απο έξω είχε σοκολάτα γάλακτος με καρύδια, αμύδγαλα κ φουντούκια, απο μέσα πάλι σοκολάτα σε σταγόνες κ πάστα απο αχλάδι!!!!!!!!!!!!!
Να ζήσει η Σαλλόνικα με τα ωραίας της!!!!!!!!!
Να καμαρώνει κ πατέρας μου που η πατρίδα του βγάζει όλα τα ωραία!!!!!!!!!
Eli όλα οκ έκανα κ τις τριάδες έφαγα κ το κεικ!
Μη βαράτε μαζί με τους γονείς μου το φάγαμε!
Αλλά έχε χάρη που είπες οτι εδώ είμαστε σεμνές!!
Ξετσίπωτες!!!!! Θα πέσει φωτιά να σας κάψει!!! Μπουρλότο!!!
Υ.Γ. Ελπίζω να μην παρεξηγεις...