Originally Posted by
αλεξανδρος_77
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ? ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΨΩΝΙΖΑ ΑΠ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ και τον κοβαλησες εδω περα για να ελεγχεις τι κανω για να αποδιξεις οτι εισε καλυτερος απ ολους ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ δε προκειτε να με ψαρωσεις αν αυτο νομιζεις ξερεις μονο να πληρωνεις σκλαβους δε ξερεις να κανεις τιποτα αλλο που τους δινεις λεφτα και αυτοιι κατασκηνωσαν εξω απο δω και κανουν γκαπ γκουπ 24 ωρες επειδη τα πηραν κανονικα για να με ακολουθουν παντου δε ξερεις τι να τα κανεις τα λεφτα που εχεις ετσι? μια μερα μαλιστα αγορασα κατι απο ενα γνωστο σου και εσκασε οπως το μπουρλοτο καλο κολπο για να με τρομοκρατησεις ετσι? λες και δεν ηταν προβλεψιμο το τι θα αγορασω αφου τα γουστα μου ειναι ευκολο να μαντεψει καποιος τι θα παρω και φυσικα ολα αυτα τα εμπνευστικες απο μενα οπως το ετεροφωτο που θελει τωρα να κανει το μαγκα πανω στις δικες μου πατεντες για να δουμε αν ξερεις να κανεις τιποτα αλλο εκτος απ το να πληρωνεις υπαληλους να μου κανουν χαλαστρες παντου η δυναμη σου ειναι τα λεφτα