άντε και εις άλλα λοιπόν!! :-)
Printable View
Σκέφτομαι ότι μου έλειψε μια βόλτα προς αγορά Καπάνη μεριά, όπως και μικρές χαρές σαν κι αυτή:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_la...mu12o1_500.gif
:)
και η Amelie Poulain είχε την ίδια συνήθεια..:-)
Ναι, ναι :) βέβαια η Amelie είχε και πολλές άλλες ιδιαίτερες συνήθειες και φαντασία άπειρη ;)
Όπως, να μπαίνει στο σπίτι κάποιου γρουσούζη και να αντικαθιστά την οδοντόπαστά του με την αλοιφή για τους κάλους :p
Ωραία ταινία και πολύ όμορφες οι μουσικές της..
Χμ, λέω να αφήσω κάτι σχετικό στο music :)
σκεφτομαι αν θα μπορουσα να βελτιωσω την σκεψη μου..
ααα και καλημερα σε ολους :)
Carrie, τι έγινε ρε συ???
Θα μου λείψεις...Γιατί δεν παίρνεις λίγο χρόνο να το σκεφτείς, να απομακρυνθείς να αποσυνδεθείς λίγο και να χαλαρώσεις, και μετά έλα ξανά, please.
:(
Μπες τουλάχιστον άλλη μια φορά να ελέγξεις τα μηνύματά σου, σου στέλνω κάτι σημαντικό, θέλω να το διαβάσεις! οκ κορίτσι μου?
Και όλα θα πάνε καλά, στενοχωριέμαι όμως που ένα παιδί σαν εσένα στήνει τον εαυτό του μερικές φορές στον τοίχο. ΔΕΣ ΤΑ PMs.
Σκέφτομαι ότι αν δε διάβαζα το ποστ της Rain δε θα πήγαινα 1-2 σελίδες πιο πίσω..
Στεναχωρήθηκα με την αποχώρηση της carrie.
Ελπίζω να αλλάξεις γνώμη κάποια στιγμή, αλλά όπως και να έχει, εύχομαι να είσαι καλά και να περνάς ακόμα καλύτερα εκεί έξω!
Σήμερα ήμουν θεατής στα εξής δύο σκηνικά:
σκηνικό Νο 1 μια μάνα που σκάει σφαλιάρα και αποκαλεί "κλαψιάρη" τον γιο της μέσα στο λεωφορείο επειδή ο τελευταίος φοβάται τα ταρακουνήματα.
σκηνικό Νο2 μια μελλοντική μάνα, έγγυος που καπνίζει
ήθελα πάρα πολύ να επέμβω και στα δύο σκηνικά αλλά δεν το έκανα..είναι πολύ ρευστά τα όρια ειδικά στην περίπτωση που ο γονιός δέρνει το παιδί για το κατά πόσο μπορεί να παρέμβει ένας τρίτος.Αλλά μου έχει χαλάσει η διάθεση από εκείνη την ώρα.Σκέφτομαι λοιπόν ότι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μια μάνα που δεν έχει την ικανότητα του να είναι πραγματική μάνα.Και σκέφτομαι και άλλες γυναίκες που θέλουν τόσο πολύ να αποκτήσουν παιδάκι και δεν τα καταφέρνουν.
ΥΓ: μου ήρθε να τις πλακώσω στα χαστούκια τις πατσαβούρες.
σκεφτομαι ακομα τη λεξη "ποδηλαταδα" την οποια μου κολλησε η crazy_diamond και χρησιμοποιω κι εξω (τα copyrights δικα σου για το φορουμ τουλαχιστον), και θυμηθηκα τι απεγινε το δικο μου τελευταιο ποδηλατο, που το πουλησα για να παρω κατι αλλο...