nai mallon αυτο θα κανω.. θα ξαναζυγιστω τη δευτερα(αν αντεξω).η αληθεια ειναι οτι την δευτερα περιμενω περιοδο..ισως για αυτο. δεν ξερω! θα δειξει. παλια εχανα τοοοοοσο πιο ευκολα :(
Printable View
nai mallon αυτο θα κανω.. θα ξαναζυγιστω τη δευτερα(αν αντεξω).η αληθεια ειναι οτι την δευτερα περιμενω περιοδο..ισως για αυτο. δεν ξερω! θα δειξει. παλια εχανα τοοοοοσο πιο ευκολα :(
Αχ! Κάθε εποχή είναι διαφορετική!!!
Είναι αλήθεια ότι όσο περνάνε τα χρόνια και κουράζουμε τους οργανισμούς μας με δίαιτες όλο χάνουμε και πιο δύσκολα. Πρόσεχε μόνο μην κατεβάζεις πολύ τις θερμίδες και ρίξεις τον μεταβολισμό σου!
μπα.εδω με1300και λυσαω της πεινας. δεν αντεχω παρακατω!!
-600 σημερα(μετα απο τουαλετα επιτελους!!!!).Εκανα διαιτα χθες τελικα.
καλημερα γυναικαρες, μπραβο για τις απωλειες
Πηνελόπη μην μασας θα δεις αυριο θα εισαι οκ ;)
-300 σήμερα για εμενα αλλα 3300 για να φτασω εκει που ημουν
περιμενω και περιδο οπότε οοοολα καλα :P
karamelaki μια χαρα σε βρισκω, συνεχιζεις παντα οτι και να γινει!Μπραβο!
Αχ κι εγω περιμενω περιοδο αυριο.Λετε γιαυτο να ειμαι χαλια ψυχολογικα απο προχθες?Τι να πω....
Ειδες ρε Ελενη.Ακριβως.Το καλο ειναι οτι αυριο ξαναρχίζω να πηγαινω στη δουλεια καθημερινα και full ωράριο.Επιτελους!Θα παω πισω στα παιδακια μου,τουλαχιστον αυτα δε με κρινουν συνεχως ουτε με στεναχωρουν.
Mπραβο σε ολες για τις απωλειες..
Για τα κοριτσακια που εχουν κολλησει, μην ανησυχουν,καμμια κατακρατηση ειναι και θα χασουν μαζεμενα..Αλλα οντως ειναι πολυυυ εκνευριστικο..
Πηνελοπακι περαστικα! Constance κοριτσαρα,μπραβο!!
Εγω -100 γρ.
68.5 kg
Ειμαι αδιαθετη,χθες εφαγα πανω απο 3000 θερμιδες, οποτε ουτε του παππα πραγματικα!!!!
Ευχαριστωωω κουκλα μου!!:bigsmile:
Καλα μερικες φορες μας κοροιδευει το ιδιο μας το σωμα,μην σου φανει παραξενο!
Εγω επαιρνα 400 και 500 γρ. οταν ετρωγα 1300 θερμιδες!
Τοτε που ειχα κολλησει 69.5 και πηγαινα μεχρι 70 και μετα πισω!
one ειμαστε συγχρονισμενες κι εγω εχω περιοδο.:P
Παμε πακετο και κιλα και περιοδο! :bigsmile:
κορίτσια σε όσες έχετε πρόβλημα με κολλήματα(όλες μας:cool2: ) να πω ότι διάβασα μια έρευνα πρόσφατα για τα περιβόητα πλατώ και έλεγε ότι ναι μεν τα κύτταρα λίπους στη δίαιτα αδειάζουν από λίπος και χάνουμε κιλά αλλά όταν αδειάσουν(αυτά που αδειάζουν, όχι όλα!) προσωρινά γεμίζουν με νερό! γιαυτό και είναι στάσιμη η ζυγαριά. Αλλά αν επιμένουμε φεύγουν και τα νερά:bouncy:
fuxia, μωρ`λες?????????????
και που στα κομματια παει αυτο το λιπος που φευγει μεν απο τα λιποκυτταρα αλλα δεν φαινεται να φευγει απο το σωμα???:puzzled::puzzled:
http://www.bioathens.com/index.php?o...1-56&Itemid=11
το βρηκα, μου αρεσε και ειπα να το ανεβασω!:starhit:
ποιός σου είπε πως δεν φεύγει από το σώμα? εαν τρώμε σωστά και γυμναζόμαστε καίμε λιπος απλά κάποια στιγμή τη θέση του παίρνουν υγρά, άρα φούσκωμα και στασιμότητα στη ζυγαριά! Γερά νεύρα θέλει να φύγουν κι αυτά:cool:
χαζη ερωτηση:τι εννοεις οτι το λιπος δλδ "ρευστοποιειται" πριν αποβληθει εντελως απο το σωμα???????
οχι δεν είπα αυτό=) κοίτα μόλις βρω λίγη ώρα θα την ψάξω να ποστάρω λινκ...
όταν χάνουμε κιλά αποβάλλεται χ λίπος από το σώμα αλλά τα λιποκύτταρα ποτε δεν εξαφανίζονται. Απλά αδειάζουν όταν αδυνατίζουμε. Έτσι πάμε από τα 70 στα 65 κιλά πχ. Κάπου εκεί κολλάμε, γιατί τα άδεια από λίπος κύτταρα γεμίζουν προσωρινά με νερό! έτσι παρόλο που συνεχίζουμε τη δίαιτα φαίνεται ότι δεν χάνουμε αλλά αν δεν την χαλάσουμε κάποια στιγμή φεύγουν και τα υγρά και ξεκολλάμε=) στην πράξη το ξέρουμε όλες, αυτη υποτίθεται ότι είναι η θεωρία έτσι για να μην αναρωτιόμαστε τι κάνουμε λάθος!:smilegrin:
α,μαλιστα!!!:D
τωρα νομιζω το επιασα!!αμα βρεις το λινκ νομιζω θα ειναι πολυ ενδιαφερον!
Quote:
Originally posted by mariafc
Καλημέρα!!! Τι έγινε μπεκροκανάτα τα πιαμε χτες το βράδυ? Εμ δεν ήθελες τη μους σοκολάτα μου θελες ποτό. Νατα τώρα.
Οχι πέρα από την πλάκα περαστικούλια και δε θέλω απαισιοδοξίες. Σε λίγη ώρα θα σαι duracell.
Maraki κυριλε ειμαι... Πηγα για φαι και για παγωτο το μεσημερι και τωρα θα κατεβω Γκαζι για ποτο...
:thumbup: Δε μασας ουτε με γριππη εσυ δε σε φοβομαστε. :spin:Quote:
Originally posted by penelope1985
Maraki κυριλε ειμαι... Πηγα για φαι και για παγωτο το μεσημερι και τωρα θα κατεβω Γκαζι για ποτο...
άσχετο αλλα τι πραγμα ειναι αυτό με την ίωση/γρίπη παλι?
μιλαμε οπου κ να παω ειναι ολοι άρρωστοι!εγω είμαι κομματια εδώ και 4 μέρες κ το πιο άσχημο είναι οτι εχω απο τη Πέμπτη 4μερο κ δεν το ευχαριστιέμαι καθόλου!
ασε που ολο τρωω μλκς!Τη μια μονο σουπες κ την επομενη μονο βλακείες!ουφ
Καλημερα!
+500 σημερα. Δεν τη γλιτωσα τελικα...
56.4 αλλα νταξ μωρε... απο Δευτερα θα μπω σε προγραμμα...
granita μια απο τα ιδια στο θεμα αρρωστιας... χαπακωνομαι για να μπορω να βγαινω εξω...
περαστικα σε ολες κοριτσια!
και εμενα με περιτριγυριζει, εχω ενα μπουκωμα στο λαιμο και στη μυτη αλλα οκ προς το παρον!
Καλημέρα κορίτσια!
Εγώ τί να πω που έχω 1,5 μήνα το παιδάκι άρρωστο. Μόλις γίνεται καλά ξανακολάει καινούργια ίωση. Βγάζει και δόντια και πέφτει το ανοσοποιητικό του. Κολλάω και εγώ κολλάει και ο άντρας μου (τώρα είναι χάλια με ιγμορίτιδα και αντιβίωση). Φρίκη ο χειμώνας φέτος .... Όταν είναι άρρωστο το παιδί δεν μπορώ να βγω και απο το σπίτι και φυσικά .... τρώω το καταπέτασμα.
Τελοσπάντων.... ζυγίστικα και είμαι -800. 51 κιλά ... μένουν άλλα τρία για να ξαναγυρίσω στα κανονικά μου .... Δεν ξέρω αν θα ζυγιστώ αύριο γιατί θέλω να φάω κάτι πολύ αλμυρά γαριδάκια:roll:
περαστικουλια στο παιδακι σου τατο!
καλε πως τα χανεται ετσι αυτα τα καταραμενα γραμμαρια τοσο ευκολα??
μονο τα δικα μου δεν λενε να παρουν με τιποτα δρομοοοοο???:puzzled:
Τύχη ... μην νομίζεις δεν χάνω γενικά έτσι εύκολα ... Δυστυχώς σύντομα θα σταματήσει ο ρυθμός αυτός και θα πάω ...(καλώς εχόντων και βουλιμίας απεχόντων) στο 1 κιλό την εβδομάδα.
καλημεραα~!τι κανουμε??καλα??106,9 σημερα....απο 108 απο την δευτερα που αρχισα....να σας ρωτησω...πως αλλαζω νουμερο στο τικερακι?
καλημερα καιι απο μενα!! περαστικα στις αρρωστουλες του φορουμ...εγω εχ8ες τεελικα πηγα και εκανα 3 ωρες προπονηση και τελικα αδιαθετησα κιολας το βραδυ..
οποτε δεν αντεξα και ζυγιστηκα και το αποτελεσμα?-1200! 69.7 σημερα κα ι παμε ξανα βουρ για τα 66 για να συνεχισουμε την διαιτα μεχρι τελους αυτη τη φορα!!
Ειμαι τοσο θυμωμενη σημερα.Χθες το πρωι πηγα τουαλετα μετα απο μερες (εχω δυσκοιλιότητα).Με δειχνει -600!Χαιρομαι και λεω οκ συνεχιζω τη διαιτα γιατι πηρα φορα.Χθες εφαγα 1300 θερμιδες, οσο και να τις ξεχυλώσει κανεις δεν μπορει να εφαγα στην τελικη πανω απο θερμιδες συντηρησης.Το μεσημερι χθες επισης αδιαθετησα που συνηθως οταν γινεται αυτο ξεφουσκωνω κι αλλο.Σημερα το πρωι με εδειξε +800.Καθομουν πανω στη ζυγαρια κι εκλαιγα απο τα νευρα μου.Δεν αντεχω αλλο...
Ελενη πραγματικα κι εγω που κανω διαιτα δεν ειδα να κερδιζω κατι.Ολη τη βδομαδα εχω μαζευτει και αποτελεσμα 0.Και ειμαι ενα τσακ πριν παω και παρω πιτσα και τουρτα και τα φαω ολα μονη μου!
οχι οχι κονστανσ. μην το κανεις.και εγω 2 μερεσ τωρα πηρα 800 γρ ενω προσπαθουσα φουλ και σημερα εχασαα 1200. κρατησου και ζυγισου σε 2 3 μερες παλι.εισαι πολυ ψηλα τωρα και αν το κανεις αυτο θα πας πανω απο 70. κριμα δεν ειναι?
σανελακι ειναι κριμα αλλα κριμα ειναι που χθες πειναγα και υπεφερα ολη μερα και πηγα σε ακυρη συναυλια και χαλασα 15 ευρω για να μην κατσω σπιτι και παραγγείλω....Και εφαγα κρυο και ταλαιπωρήθηκα και πειναγα και ειχα μια απιστευτη χαρα οτι σημερα θα ζυγιστω και θα εχω πεσει τρελα...Ποση απογοητευση ακομα....
Κορίτσια καλημέρα. Γιατί δεν κάνετε λίγο κράτι χορίς να μη ζυγήζεστε για 3-4 μέρες? μπορεί να υπάρχει μια κατακράτηση, μπορεί κάτι να σας άνχωσε και να σας δίχνει πιο βαριές, μπορεί να είναι και η θέση της ζυγαριάς λάθος βρε παιδί μου (μην γελάτε, μουχει συμβεί!!!! Σε ένα συμείο στο δωμάτιό μου η ζυγαριά με δείχνει πάντα 99!!!!!! ναι ναι!!!)
polinaki προσωπικα δε μου κανει καλο το μη ζυγιζεσαι.Οσες φορες το εκανα παλιοτερα το μη ζυγιζεσαι διαιωνιζοταν και ξαναπαιρνα πισω τα κιλα επειδη εθελοτυφλουσα.Δεν προκειται να ξανακανω το λαθος.Και ο μονος λογος κιολας που ζυγιστηκα σημερα ειναι επειδη ημουν σιγουρη οτι θα με δειξει πολυ πιο κατω.Μεχρι και σε 67αρι ηλπιζα η ηλιθια.Τεσπα αφηστε το πρεπει να το παρω αποφαση οτι ο οργανισμος μου αρνειται να με δειξει κατω απο 68 πλεον...
αχ το ξερω... κανε ενα κουραγιο ακομα ομως.. φτιαξε σημερα και μια απλη σουπιτσα μαζι με το φαι σου να σε φουσκωσει.. με καροτο σελινακι λεμονακι και μια παταουλα..θα δε φουσκωσει αν πεινας.. κρατα μια 2 μερε ς ακομα.. τοσες μερες τρωγαμε στις γιορτες. για αυτο μας κανει τετοια παιχνιδια τωρα.. υπομονη
Οκ τότε να ζυγίζεσε καθημερινά αφού αυτό σε βοηθάει, αλλά μην βγάζεις συμπεράσματα σε μια μόνο μέρα. Εννοώ συνέχισε και σήμερα σαν χτές, και αύριο θα δεις. Παλιά είχα διαβάσει κάπου πως παίρνει περίπου 48 ώρες να έχει αποτέλεσμα στο σώμα μασ είτε μια δίαιτα που κάνουμε, είτε κάτι υπερβολικό που θα φάμε. Και αυτό το έχω παρατηρίσει και σε μένα. Μπορεί σήμερα να φάω τον αγλαίορα,και αύριο κανονικά, και μετά από 2 μέρες να φανεί η αύξηση καθώς και το ανάποδο.Quote:
Originally posted by Constance
polinaki προσωπικα δε μου κανει καλο το μη ζυγιζεσαι.Οσες φορες το εκανα παλιοτερα το μη ζυγιζεσαι διαιωνιζοταν και ξαναπαιρνα πισω τα κιλα επειδη εθελοτυφλουσα.Δεν προκειται να ξανακανω το λαθος.Και ο μονος λογος κιολας που ζυγιστηκα σημερα ειναι επειδη ημουν σιγουρη οτι θα με δειξει πολυ πιο κατω.Μεχρι και σε 67αρι ηλπιζα η ηλιθια.Τεσπα αφηστε το πρεπει να το παρω αποφαση οτι ο οργανισμος μου αρνειται να με δειξει κατω απο 68 πλεον...
Φυσικά τώρα εσύ ξέρεις τον εαυτό σου καλήτερα. Παιδιά έχει κάτι πολύ ωραίο στο μεστην καλή χαρά. Αν έχετε τηλεώραση βάλτε το αν το προλάβετε.
Δε θα φτιαξω τπτ.Στο σπιτι εχει φρουτα και λαχανικα.Θα κανω καμια σαλατα σκετη, θα φαω και κανα φρουτο.Δε μπορω να καταλαβω, το σκ της πρωτοχρονιας με εδειξε +800, σημερα παλι +800....Δεν εφαγα τα ιδια ομως!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ελενη αυριο φευγεις τουλαχιστον και σιγουρα θα σκεφτεσαι τα λεφτα.
κι εγω το εχω παθει αυτο παρα πολλες φορες.Quote:
Originally posted by Constance
να μη ζυγιζομαι για πολυ καιρο και τελικα να βαζω κιλα. αλλα δεν ζυγιζομουν ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ.
εχω καταληξει οτι το καλυτερο διαστημα μεταξυ μετρησεων, ειναι οι 7-10 μερες. οταν δεν ζυγιζεσαι καθημερινα αλλα σε συγκεκριμενο διαστημα , ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ, εχεις μια καλυτερη εικονα και μια πολυ ομαλοτερη πορεια.
κι αυτο γιατι η συνολικη εικονα ειναι πανω-κατω η πραγματικη αν παρεις 2-3 μετρησεις διαδοχικες, αλλα αποφευγεις να βλεπεις τις ενδιαμεσες διακυμανσεις που δεν ειναι σημαντικες παντα, παντα ομως σε αγχωνουν, η σε κανουν να κολλας με την ζυγαρια και ν αναπτυσσεις σιγα σιγα αλλου ειδους προβληματα απο το αρχικο του υπερβαρου, αλλα οπυτε και σου δινουν την πραγματικη εικονα για τους 1000 λογους που ολοι ξερουμε και μας αυξομειωνουν το βαρος ακομα και μεσα στην ιδια μερα.
εγω εχω αποφασισει οτι οταν κανω διατροφη θα ζυγιζομαι 1 φορα την εβδομαδα. τα σημειωνω, βλεπω την πορεια μι οταν κολλαω, βλεπω 1-2 μετρησεις μεχρι να ξεκολλησω (γιατι παντα ξεκολλας) δεν βλεπω 10 μετρησεις να απογοητευομαι.
νομιζω χρειαζεται οριο σε αυτο. στο ποσο συχνα ζυγιζεται κανεις.
μην απογοητευεσαι, τωρα μολις ακουσα οτι το αγχος παχαινει...και να μην εκπλαγεις, αν φας την τουρτα και την πιτσα που ονειρευεσαι (οχι ολο το μαγαζι, απο ενα κομματι λεμε) χαλαρωσεις και την αλλη εμρα εχεις χασει βαρος.
δεν το δοκιμαζεις για μια φορα αντι να σκας?