Ωρες ωρες ετσι βραδακι μεσα στην απολυτη ησυχια, με πιανει μια γλυκια νοσταλγια για τα χρονια τα παλια... τεσπα ελπιζω να ερθουν καλυτερα... και να τα ζησουμε.. η αλλιως οσα ερθουν, οσα πανε.. μαθημενοι ειμαστε ετσι κι αλλιως....
Printable View
Ωρες ωρες ετσι βραδακι μεσα στην απολυτη ησυχια, με πιανει μια γλυκια νοσταλγια για τα χρονια τα παλια... τεσπα ελπιζω να ερθουν καλυτερα... και να τα ζησουμε.. η αλλιως οσα ερθουν, οσα πανε.. μαθημενοι ειμαστε ετσι κι αλλιως....
Ηδη προκαταλαμβανεις μονος σου το αποτελεσμα . Δεν ειναι διαισθηση αυτο που νομιζεις . Μονος σου οδηγήσε σε αυτο το αποτελεσμα , ολες σου οι κινησεις, ολες σου οι σκεψεις σε κατευθυνουν στην απραξια και κατ επεκταση στην μοιρολατρεια .
Επειτα αφου θα γινουν οπως εσυ τα κατευθυνες , θα δεις το αποτελεσμα ( που ομως στο βαθος σου αυτο επιθυμουσες ) και θα απογοητευθεις για αλλη μια φορα . Παραλληλα ομως θα χαρεις καπως που επαληθευτηκε η διαισθηση σου .
Ισως σε σενα η διαισθηση σου να ειναι η φυλακη σου .
Το οπλο σου η διαισθηση , γινεται ο φρουρος σου , ο κοφτης σου , σαν να σου λεει οτι μεχρι εδω εισαι φιλαρακο .
Εχεις ταυτισει την διαισθηση με τον ευατο σου . Οσο η διαισθηση σου επαληθευετε τοσο θα αισθανεσαι καλα με τον ευατο σου .
Μολις αισθανθεις να σε προδιδει η διαισθηση σου τοτε αισθανεσαι σαν να σε προδιδει ο θεος σου .
Σε ξαναπερνει απο κατω και σκεφτεσαι τι πηγε στραβα και σε προδωσε το οπλο σου . Ξανα σκεψεις επι σκεψεων . Η διαισθηση σου ειναι το διχτι ασφαλειας σου .
Aλλαξε στρατοπεδο .
βιαστικος αισθανομαι. τρεχω και δε φτανω. ειμαι σε εγρηγορση, ενα fast forward που δεν ακολουθουν οι αλλοι, κι αυτο ειναι απογοητευτικο. γιατι να μην ειναι ποτε ξεκαθαρα κι αμεσα τα πραγματα ?
Πως αισθανομαι? απαθης και χωρις ενεργεια, κουρασμενη. Μουδιασμενη
υπαρχει κατι πολυ χειροτερο απο αυτους που δηλωνουν ξεκαθαρα οτι δε σε γουσταρουν (τουλαχιστον σε αυτους εκτιμω την ηλικρινια τους )ειναι αυτοι που στο παιζουν φιλοι σου κανουν τους καλους κ πισωπλατα θαβουν αλυπητα οπιον πετυχουν αρκει να μη τους βλεπει.. αυτους δεν αξιζει ουτε καλημερα να λες.
ετσι ακριβως ειναι ειχα γνωρισει καπια που δουλευε σε ενα γυμναστηριο καποτε που μου το παιζε φιλη ενω δεν υπηρχε τιποτα αληθινο πισω απο αυτο κ μετα χωρις καμια εξηγιση μου ελεγε δικαιολογιες για να με αποφευγει μια φορα τη πατησα αλλα δευτερ βελτιωσα τη τεχνικη ολοι καποτε ξυπνανε ακομα κ αυτοι που καποτε υπηρξαν αφελεις
αισθανομαι υπερήφανος για τον τοπο που γεννηθηκα, για τις γειτονιες που μεγαλωσα!!!! είμαι υπερήφανος γτ. εδειξαν ότι είναι ρυζοσπαστικα δημοκρατες!!!! γτ. εδξαν ότι τα κυβερνικα τσιρακια δεν αξιζουν!! εδειξαν στα μνιμονια τον δρομο τους, να πανε στα σκουπίδια!!¨)¨)
33% πειρε ο συριζα, και 14%η νουδου!! ,το αντιστοιχο πειραν κι τα αλλα, δλδη τα αντιμνιμονιακα κομματα πειραν πολλα !κι τα μνιμονιακα πηγαν εκει που πρεπει,
μπορει να είναι ασχετο αμεσα με το φορουμ αλλα όχι εμεσα, δλδη , ετσι πρεπει να ειμαστε, να μην κλαιμε συνεχως, να αντιδραμε κι να αγωνιζόμαστε για μια καλητερη ζωη!! αρα? δειχνουν ότι δεν πρεπει να αφήνουμε στους ασχετουσ την ζωη μας, πρεπει να δράσουμε!! να παρουμε την ζωη στα χερια μας, να αντιδραμε παντα!!να μην μας περνει από κατω, να μην ειμαστε συνεχος το θυμα!! να παρουμε στα χερια μας την τυχη μας!! να δράσουμε, ετσι μονο θα φυγει η πικρα, η απογοητευση!!και θα ερθει το χαμογελο, και η ελπιδα
χαρουμενη και δικαιωμενη :)
αδυνατον να μην πεφτει μονιμως σε αντιφασεις ενας μυθομανης και να μην ξεφτιλιζεται.
που να θυμαται ο κακομοιρης ποσα ψεματα λεει. ξεφευγει κι απο κανενα, με τετοιους ρυθμους... :p
γελαει και το παρδαλο κατσικι ,παλι...
σπεσιαλ θενκς στο φιλαρακι, για την ενημερωση :)
Δεν είναι δύσκολο... :) Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι παλεύω με την κατάθλιψη...ακόμα κι εκεί που ήμουν υπήρχαν στιγμές που ένιωθα κάποια μελαγχολία όπως και τώρα την νιώθω αλλά είναι σίγουρα λιγότερη απ' όταν είμαι συνέχεια στην πόλη...τώρα ταυτόχρονα νιώθω και λίγο ανάλαφρη, μάλλον με ωφέλησαν αυτές οι μέρες εκτός...
Καλά λίγο από κατάθλιψη έχουμε όλοι-σκατά και γω το παλεύω χρόνια αυτό το κομμάτι αλλά δεν μπορώ να συνέλθω πλήρως...
Το καλό είναι ότι ξέρω τί μου φταίει και το δουλεύω με την ψυχολόγο μου καθώς και με όλα τα μέσα που οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση.
Αλήθεια πόσο χρονών είσαι;
μμμ..........εγώ είμαι 31 στα 32
Είναι δύσκολο τελικά τα ψυχολογικά και συγκεκριμένα τα τραύματα....αυτό έχω αρχίσει να αντιλαμβάνομαι
Ενα τραύμα αν συμβει στην ζωή μετά πάει γραμμή το πράγμα
Ενός κακού γενομένου-μύρια έπονται.
Οι πληγές δημιουργούν προβλήματα υγείας στο σώμα μνημόνιο και όταν κάποιος δεν έχει την υγεία του πλήρως,δεν μπορεί να είναι καλά...
και το ένα κακό φέρνει το άλλο και ούτω καθεξής.!!
Μην το ψάχνεις,όλοι οι άνθρωποι θέλουν να είναι καλά,προφανώς οι συνθήκες δεν ευνοούν προς αυτή την κατεύθυνση.
Το χειρότερο είναι η απάθεια-γιατί όταν ψάχνεις να βοηθηθεις όλο και από κάπου μπορεί να πιαστείς και να πάρεις αφορμή για νέο ξεκίνημα...αν κάθεσει όολη μέρα σπίτι σου και μοιρολατρείς δεν πρόκειται να γίνει τίποτα!
Αυτά-καληνυχτώ
----------------------------------------------------------------------------------
Ξέρεις κάτι ρε Άγγελε, λες για τους άλλους ότι είναι όλη μέρα στον υπολογιστή, ξεχνάς να βάλεις και τον εαυτό σου μέσα όμως. Όχι μόνο είσαι όλη μέρα μέσα, ψάχνεις και βρίσκεις και τα ποστ με ποια σειρά αναρτήθηκαν. Πραγματικά αυτό είναι πάρα πολύ αργόσχολο.
Κοίτα τα πράγματα από άλλη οπτική , γιατί νομίζω ότι τσάμπα γκρινιάζεις....
ολα ακυρα ...............δεν βγαινει ακρη ...................
Αστο rem , το μετανιωσα , λεγε οτι σου κανει κεφι .......... αφου ουτε με γουσταρεις , ουτε σε γουσταρω , θα βγαλουμε ακρη ?..
undet , καλη γνωμη η διαφορετικη οπτικη γωνια .........
Βαριέμαι...πρέπει να βρω κάτι να κάνω...
Oλοι πρεπει Κυκνε , να βρουμε κατι να κανουμε . Κανω με το ζορι γυμναστικη , παω με το ζορι στο σ . μαρκετ , παω στο συνεργειο τις μοτο μου , τα κανω σχεδον ολα , αλλα με το ζορι , αν αφεθω , καηκα .
Το θεωρω ΟΚ , ξερω την ατακα , να το κοιταξεις αυτο !! σεχω μαθει . Ακου κατι ρεμ , η κτθλψη σε κανει πολυ αναποφασιστο , εχω ρωτησει κ αλλους , κ επαιρνα , προ κτθλψης , σοβαροτατες αποφασεις στην δουλεια μου , εν ριπη οφθαλμου . Τωρα , απο το πρωι , θελω να παω στον Γερμανο , κ το κλωθογυρναω συνεχεια . Ασχημη φαση .
θαλεγα οτι ειναι ενας συνδυασμος των δυο . Ασε τωρα ντυθηκα και ΠΑΩ !!!!!!!!!!
Έτσι είναι! Το έθεσες δυστυχώς πολύ σωστα. Τα ψυχολογικα ειναι λες και μπήκες ήδη, και χωρις να το παρεις ειδηση στην απαρχες του κακου, σε μια μόνιμη ροή πραγμάτων από την οποία καταβάλλεις πλέον απεγνωσμένες προσπάθειες να ξεφύγεις και στην πορεια σου όλο και κατι συναφες με τα προηγουμενα συναντας. Αν ξέρετε κάποιον που κατόρθωσε να ξεφύγει πλήρως πεστε μου ποιος ειναι να πάω να τον βρω.
Όπως υπάρχουν πληγες που θεραπευονται άμεσα και τα σημαδια τους εξαφανίζονται πλήρως, άλλες στις οποιες το ατομο θα υποβληθει σε επίπονη θεραπευτική αγωγή που θα του αφησουν καποια σημάδια και προβλήματα υγειας στο μέλλον, άλλες ένεκα των οποιων θα υποστει μόνιμη παράλυση και μια ζωη θα ειναι στις θεραπειες και άλλες θανατηφόρες, το ίδιο ισχύει και εδώ!
Μερικές όμως είναι τόσο βαθιές ώστε είναι δύσκολο να επουλωθούν...και με το να μιλάς γι' αυτές (σε ψυχολόγο εννοώ όπως στη δική μου περίπτωση) κατά κάποιο τρόπο τις ξύνεις και ματώνουν...αλλά νομίζω ότι αν τις κρατάς μέσα σου τότε μπορεί να μην επουλωθούν ποτέ...
Ρεμ , αν μελετησεις την συμπτωματολογια της κτθλψης , αφου δεν εχεις τπτ ( κ χαιρομαι για αυτο , κ λυπαμαι που σταχωσα την τελευταια φορα , επειδη δεν εχεις τπτ και τι γυρευεις εδω ) δεν εχω κακη διαθεση ( λογω χαρακτηρος , αμετανοητα αισιοδοξος ) , αλλα εχω , ανηδονια , αποφυγη επαφης με προσωπα , εστω φιλικα προσωπα , αποφυγη εξοδων , εμμονες ιδεες ( οχι τοσο ) , αδυναμια ληψης αποφασεων ( αρκετα ) , αισθημα κοπωσης ( ετσι κ ετσι ) , μειωμενη λιμπιντο , αδυναμια συγκεντρωσης ( οντας βιβλιοφαγος , εχω να διαβασω βιβλιο απο το 09 ) , και αν βλεπω ενα εργο στην tv , αν εχει πλοκη , χανω την συνεχεια , κ last but not least , εκνευρισμος , εξ ου και οι καυγαδες , ειμαι πολυ ηρεμος ανθρωπος , αλλα η κτθλψη βλεπεις . Αυτα , αφου σαρεσει να μελετας ανθρωπους . Αγγελος .
Να τις λες όταν νιωθεις αναγκη να τις πεις, δλδ όταν πνίγεσαι να τις πεις για να ξαλαφρωσεις (έστω για λιγο δλδ για να σου φυγει το βάρος και να νιωσεις καπως καλύτερα). Και όχι όταν, τροπον τινά, υποχρεώνεσε να το κανεις, όταν δεν σου βγαινει δλδ, αλλά το κανεις επειδη πρεπει, και τις αναμοχλευεις και τις επαναφερεις για να τις πεις (πχ στο ψυχολογο). Το πρωτο κάπως βοηθάει, το δευτερο μάλλον ξύνει τις πληγες.
Δεν μπορώ ν' αναπνεύσω καλά...
Μια απο τα ιδια Κυκνος...