Εγώ τώρα τρώω την φουντουκόπαστα για πρωινό. Πού είσαι γιατρέ μου να με καμαρώσεις;! :lol: :lol:
Printable View
Εγώ τώρα τρώω την φουντουκόπαστα για πρωινό. Πού είσαι γιατρέ μου να με καμαρώσεις;! :lol: :lol:
σαν να τον εχω μπροστα μου !! να σε εβλεπε με την φουντουκοπαστα ... θα εχωνε κατι καντιλια αλλο πραγμα. πολυ θα γελουσα!! εγω οταν τον ειχα ρωτησει αν μπορουσα να τρωω ενα γλυκακι την εβδομαδα και μου απαντα νευριασμενος : " αστα τα γλυκα ρε παιδακι μου , τι ειπαμε ?? ξεχασε τα , δεν υπαρχουν για σενα!!!'' δεν του ξαναεκανα λογο... τα τρωω μεν αλλα προσεχω να εχω απλικεισιο να μην ξεφευγω
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by *Katie
σαν να τον εχω μπροστα μου !! να σε εβλεπε με την φουντουκοπαστα ... θα εχωνε κατι καντιλια αλλο πραγμα. πολυ θα γελουσα!! εγω οταν τον ειχα ρωτησει αν μπορουσα να τρωω ενα γλυκακι την εβδομαδα και μου απαντα νευριασμενος : " αστα τα γλυκα ρε παιδακι μου , τι ειπαμε ?? ξεχασε τα , δεν υπαρχουν για σενα!!!'' δεν του ξαναεκανα λογο... τα τρωω μεν αλλα προσεχω να εχω απλικεισιο να μην ξεφευγω
Εγώ τα γλυκά δεν τα ξεχνάω που να πάθω αλτσχάϊμερ! :lol: Η απαγόρευση των γλυκών είναι γνωστή σε μένα από τα 18 μου οπότε τώρα με το sleeve είναι μία από τα ίδια. Έχω κι εγώ το ίδιο απλικέϊσο που έϊς κι εσύ Κατερίνα, αυτό με τις μπάρες......δημητριακών! :lol: :lol:
Ναταλία τον τελευταίο καιρό με παιδεύει και μένα η σύνδεση γι'αυτό όταν γράφω κείμενο πάνω από δύο προτάσεις το κάνω copy πρώτα και μετά το ποστάρω κι αυτό με έχει σώσει αρκετές φορές από το να τα ξαναγράφω όλα από την αρχή.Quote:
Originally posted by NADINE
Πριν σας είπα τις καλημέρες μου,έγραψα στο Κατερινάκι μου,έκανα κι αφιέρωση στα πλαίσια της Μακεβδομάδας
και τη στιγμή της αποστολής,έπεσε η σύνδεση.Επιφυλάσσομαι για αργότερα γιατί η ώρα πέρασε τράτζζζζικ!
Καλό μεσημέρι,Μακένιες μου!Φιλάκιαααααααααα
Εσύ Τζίνα μου έεις πουλλά απλικέισο και δεν ξιφεύγις ούτε στα γλυκά ούτε και στα ποστ! :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Με ανησύχησε βέβαια το γεγονός ότι και χθες και σήμερα μπόρεσα να φάω μόνο μισή πάστα, που ήταν και μικρή σε μέγεθος, γιατί λιγώθηκα. Ποιός, εγώ! Που μπορούσα να φάω 2 κομάτια γαλακτομπούρεκο χωρίς να λιγωθώ και να θέλω και τρίτο κομάτι! Και δεν υπάρχει και γιατρός να του πω τον πόνο μου και να με καταλάβει! :lol: :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
φαντασου να παρεις τον δικο μας και να του πεις οτι δεν μπορεις ολη την παστα και ανησυχεις, να σου πει τι να κανεις??? θα του πεσουν τα μαλλια!!!
:lol::lol::lol::lol: Πριν με αρχίσει στις σφαλιάρες ή μετά; :lol: :lol:
ναι αστο καλυτερα θα εχουμε επεισοδια....:cool::cool:
Τσα! Να'μαι πάλι!
Λοιπόν, μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα να κάθομαι στο διπλανό τραπεζάκι και να παρακολουθώ στενά το ραντεβού της Τζίνας! Θα είμαι άραγε διακριτική; Ή θα στραβώνω μούτρα, θα γέρνω προς το μέρος του ζευγαριού, να ακούσω καλύτερα, θα κάνω χειρονομίες, κλπ; Φαντάζομαι τον άνθρωπο να λέει στη Τζίνα, έλα, ας αλλάξουμε τραπέζι, κάθεται μια μυστήρια δίπλα.. :lol: Θα εξελιχθεί άραγε ομαλά το ραντεβού ή θα σηκώσω την ομπέλα, που όλως τυχαίως θα κουβαλάω και όποιον πάρει ο χάρος; Γιατί τυχαίνει να είμαι προστατευτική με άτομα που εκτιμώ και αγαπώ... Ας το λάβει υπόψη του αυτό ο επίδοξος καβαλιέρος μας.. Αν ακούσω καμιά απρέπεια, θα έχει να κάνει με μένα και με την ομπρέλα μου! Μπορώ να γίνω πολύ τρομακτική φιγούρα, αν θέλω...:dork:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Πάω μαμαδοβόλτα κι επανέρχομαι. Φιλάκια.