thanks τζινακιον
Printable View
thanks τζινακιον
Καλησπέρα Μακερωτευμένες μου!
Καλλιόπη μας καλωσόρισες στον οίκο μας και πάλι! Καλή ανάρρωση και καλές κατηφόρες! Εύχομαι να γίνει καλύτερα και το πόδι σου σύντομα μιας και σύντομα θα ξεφορτωθείς 15 κιλάκια για πλάκα! Με το καλό κορίτσι μου και να σου πάνε όλα καλά! Μόνο μην ξεχάσεις από την χαρά σου να ρωτήσεις ακριβώς τι επέμβαση έκανες στον γιατρό! :lol:
Προσοχή με την διατροφή σου τώρα και κάνε όλα όσα σου είπαν. Με το καλό και μινιόν! :D
Λιλάκο μας πόσο στεναχωριέμαι που ακόμη παιδεύεσαι τόσο πολύ! Αμάν βρε παιδί μου τι βρωμοίσωση είσαι τούτη; ʼντε να πα να τσακιστεί να σε αφήσει ήσυχη! Κουράγιο και υπομονή καλή μου και αν δεν έχεις κουράγιο να γράφεις μην ανησυχείς, απλά να γράφεις που και που να ξέρουμε ότι είσαι καλά! Εύχομαι σύντομα να νιώσεις και πάλι ο καλός εαυτός σου!
Τζινάκιο είσαι ραδιούργα :lol:! Μήπως να πάρεις και μαμά και αδερφή στην παγωτοβόλτα; :lol:
Εγώ το πρώτο μου παγωτό το έφαγα χθες! Αχ κορίτσια λατρεύω τα παγωτά! Χθες έφαγα τρεις μεγάλες μπάλες τρομάρα μου! Δεν μπορούσα να αντισταθώ! Ο άντρας μου την Παρασκευή πέρασε στις εξετάσεις οδήγησης και μου είχε φάει τα αυτιά να πάρουμε το αμάξι να κάνει την παρθενική του βόλτα :spin:. Έτσι πήραμε το αμάξι και με πήγε στον Στεργίου στην Μεταμόρφωση για να πάρουμε παγωτό μιας και λιγουρευτήκαμε. Εμ σιγά να μην πάρω το πρώτο και μοναδικό παγωτό που θα φάω για καιρό από περίπτερο! :lol:. Έτσι πήρε το αμάξι ο ντιπ ψαρωμένος άντρας μου και με πήγε μέχρι το ζαχαροπλαστείο και με κέρασε παγωτάκι χιχιχιχιχι. Και εγώ ψαρωμένη ήμουν βασικά και όλο σκεφτόμουν από μέσα μου "Παναγία μου μην το χτυπήσει πουθενά σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!" Του είπα βέβαια πως είμαι και εγώ νευρική και θα πρέπει και εγώ σιγά σιγά να τον συνηθίσω. Γενικά δεν έχω εμπιστοσύνη σε άλλους οδηγούς ειδικά σε νέους και ειδικά σε αυτούς που οδηγούν το αμάξι μου :lol: Τελικά η βόλτα μας πήγε πολύ όμορφα και ο άντρας μου άρχισε να παίρνει θάρρος. Κάπου στον γυρισμό χτύπησε και το κινητό και άρχισα να μιλάω και τον άφησα εντελώς μόνο του να κάνει του κεφαλιού του και να που εκεί χαλάρωσε και οδηγούσε άψογα! Πολύ χαίρομαι που επιτέλους κατάφερε να μάθει να οδηγεί! Αν και θα μου λείψει η οδήγηση από εδώ και πέρα μιας και όλο θα θέλει να οδηγεί αυτός πφφφφ. Χαλάλι του όμως!
Κατά τα άλλα το έχω ρίξει στις δουλειές μιας και 3 μέρες τώρα δεν κάνω τίποτα! Κάνω γενική και συνεχίσω οπότε θα τα πούμε Later!
Κορίτσια όσες είστε φίλες μου στο facebook δείτε στους φίλους μου τη Danae Bournou που είναι η βαφτισιμιά μου. Είναι 19 χρονών (πως περνάνε τα χρόνια), σπουδάζει στο πανεπιστήμιο μαθηματικός και έχει αρκετή τρέλλα και χιούμορ κι αυτή (το λάδι βλέπεις). Το μόνο άσχημο είναι ότι έπαθε πριν 2 χρόνια νεανικό διαβήτη (ελπίζω να μη φταίει το λάδι μου γι'αυτό) αλλά επειδή είναι δυνατό παιδί αντί να την παρηγορώ εγώ με παρηγορούσε αυτή! Πήρε πρόσφατα και το δίπλωμα οδήγησης μήπως και πάμε καμιά βόλτα, γιατί αν περίμενε τη νονά της να την πάει βόλτα με το αυτοκίνητο σώθηκε! :lol:
ματαρες η βαφτιστηρα να τη χαιρεσαι.
Καλησπέρα στον όμορφο κόσμο με διάθεση για έρωτα κ αγάπη!
Σε μια τέτοια κατάσταση βρίσκομαι κ εγώ αλλά θέλω εναν σωστό άνθρωπο δίπλα μου κ όχι ανδρείκελα αλλιώς ας μην έρθει κ ποτέ, έχω κουραστεί πια........................
Καλλιόπη μου περαστικά κ καλές κατηφόρες!
Λιλάκο κ σε εσένα περαστικά με τον λαιμουδάκο σου! άντε σε λίγο κατοσταρίζεις!
Γλαύκη διάβασα πόσα γλυκά είχες κάνει κ πολύ θα ήθελα μια πορτοκαλόπιτα που δεν έχω φάει κ ποτέ, μμμμμμ μου έβαλες ιδέες!
Φέτος είπα πως θα τρώω ένα παγωτό μια φορά τη βδομάδα κ όχι τρια κάθε μέρα όπως επέρσι :rolleyes: μη βαράτε!!!!!!!!!!
Μακ το μαλλι ειναι τελειο.εχω κλεισει και εγω ραντεβου να κουρευτω την Μ. Πεμπτη.ομως εγω θα τα κοψω κοντα πολυ.
ελενα εγω να σε βαρεσω που ετρωγα 2 λιτρα την ημερα.
Eli συγχαρητήρια στον αντρούλη σου. Είναι θέμα χρόνου να πάρει τον αέρα της οδήγησης και μπορείς να τον βοηθήσεις κι εσύ σ'αυτό. Είναι πολύ καλό να οδηγείτε και οι δύο γιατί μπορείτε να μοιράζετε και τις δουλειές σας πιο εύκολα. Όσο για τα παγωτά, αν αλλάζω ρούχα και ξαναπηγαίνω λες να με αναγνωρίσουν; :lol: :lol:
Μα καλά μέχρι να γράψω το μνμ τσούπ πόσταρε κ η Eli μια μηνυματάρα νααααααααααα, ουυυφφ πολύ αργώ!
Τζίνα μα καλά πότε βάφτισες? τη κοπέλα θα τη δω σε λίγο!
Για την Μακ μας που εύχομαι να ερωτευτεί πολύ σύντομα...
Ι'm in the mood for love
Καλησπέρα σοκολατίτσα. Μην ανησυχείς δε θα σε μαλώσουμε για τα παγωτά που έτρωγες, εμείς πως νομίζεις ότι πήραμε τα κιλά μας, τρώγοντας αέρα; Θέλει κόπο και δουλειά για να παχύνεις, δεν είναι παίξε γέλασε! :lol:
Βάφτισα όταν ήμουν 23 ετών (υπάρχουν ακόμα τέτοιες ηλικίες; :lol: ).
http://www.youtube.com/watch?v=Eo-tp0JZvUA
this years love
Έλενα για να προλαβαίνεις να ποστάρεις κι εσύ γρήγορα κλείσε τα φώτα και προσπάθησε να μάθεις τυφλό σύστημα!! :lol:
ααααααα καλά το ξέχασα, πολλά συγχαρητήρια στον αντρούλη σου για το δίπλωμα!
κ εγώ έχω πρόβλημα όταν είμαι συνοδηγός, μόνο με συγκεκριμένους οδηγούς είμαι χαλαρή κ απολαμβάνω τη βόλτα!
Αχ Λίλα όταν είχα πάει Ιταλία είχα δοκιμάσει το πιο ωραίο παγωτό απο τα νανίνι!!!!!!!!!
Μιλάμε είχε οτι γεύση μπορείς να φανταστείς, αφού είχα βάλει στόχο να δοκιμάσω όλες τις γεύσεις :bigsmile: τρομάρα μου άλλοι πάνε Ιταλία κ ψωνίζουν κ εγώ είχα βάλει στόχο να δοκιμάσω όλες τις γεύσεις, μη τυχόν έφευγα κ μου ξέφευγε καμιά γεύση!
Και ένα αφιερωμένο στην μεταξύ μας αγάπη :love:
:DOur love is here to stay