πω πω το ιδιο παθαινω κι εγω δεν εχω κινητρο για τιποτα.
Printable View
Άστα να πάνε...μ' αυτό το πράγμα είναι στιγμές που δεν ξέρω πως να περάσω την ώρα μου γιατί ενώ έχω πράγματα να κάνω, δεν έχω την διάθεση...κι είναι περίεργο αυτό γιατί κανονικά μιλάω για πράγματα που μ' αρέσουν...μου έχουν πει ότι το να χάνεις το ενδιαφέρον σου για πράγματα που σ' ευχαριστούν είναι κι αυτό σύμπτωμα της κατάθλιψης...έχεις κι εσύ;
δεν κανω και πολλα πραγματα ασχολουμε με το σπιτι και κανω διαφορα πραγματα να περναει η ωρα π.χ διαβαζω κανενα βιβλιο, να ακουω μουσικη τωρα που πλεον μετακομισα πηγαινω στη κουμπαρα μου για παρεα και παραλληλα προσπαθω να βρω και καμια δουλεια. προσπαθω δλδ να κανω καποια πραγματα.
Ειναι παρα πολλοι ανθρωποι που για να σε σεβαστουν ή να σε αγαπησουν,πρεπει να σε φοβουνται κατα καποιο τροπο.
Ακομα και στις περιπτωσεις ομως που μπορεις να το καταφερεις αυτο,δε πιστευω οτι αξιζει τον κοπο,εκτος και αν αφορα ατομα που θες να τα σταματησεις να σε ενοχλουν.
Μερικοί είναι τυχεροί και δεν ασπρίζουν ποτέ τα μαλλιά τους, ούτε στα βαθιά γεράματα!
Να όπως αυτός!
http://camerastyloonline.files.wordp...leivaditis.jpg
Σκεφτομαι οτι τα ατομα με ψυχωσεις , με σχιζοφρενεια εχουν πολυ πιο ορθη και λογικη σκεψη απο καποιους (και εγω μεσα) "υγιης"..Μεγαλη κουβεντα το "υγιης" και "λογικος" τελικα..
για να εισαι καλα πρεπει να εισαι αναισθητος.
Παντα το αγορι μου!