-
καλημέρα πέρα ως πέρα!
Ναταλάκι, μην αρχίσεις με την απαισιόδοξη πλευρά του έρωτα, "είναι η αγάπη απάτητη γη" ,γιατί θα σε συναγωνιστώ στα ίσια και τελειωμό δεν θα έχουν τα άσματα περί της ματαίωσης που σου προκαλεί ο άτιμος ο έρως...
Προς το παρόν κρατιέμαι στην ομορφιά ενός δροσερού αλλά ηλιόλουστου πρωινού και σας αφιερώνω:
ΑΓΙΟΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ ** ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
Ξεροί καημοί και νερό θαλασσινό
το σώμα σου κόλλησε στο σώμα μου
με τον πανσέληνο πόνο του χειμώνα.
Ακούς νερά που χύνονται στα μέσα των ποδιών σου;
Ανάμεσα στα όνειρα σπαράζει η ζωή μας,
ανάμεσα στα όστρακα παφλάζει η καρδιά μας.
ʼΑγιος ο Έρωτας, άγιος καημός
δικός μου και ο Αύγουστος
με τις μεγάλες μνήμες.
λέω μάτια μου κι αστράφτει κεραυνός
θέλω θάλασσα κι ανοίγει ουρανός.
Πάνω από την θάλασσα, στη μεριά του ανέμου
στα μαύρα ντύνεσαι κι ανοίγεις το σκοτάδι
σηκώνεις τα άστρα σε χορό
και το κορμί μου σ' άγριο ποτάμι.
ʼΑγιος ο Έρωτας, άγιος καημός
δικός μου και ο Αύγουστος
με τις μεγάλες μνήμες.
λέω μάτια μου κι αστράφτει κεραυνός
θέλω θάλασσα κι ανοίγει ουρανός.
Από τα πιο αγαπημένα κομμάτια, στίχοι και μουσική, που με έχει ταξιδέψει πάμπολλες φορές σε τόπους με τη φαντασία μου που δεν έχω πάει ακόμη.. τόπους συγκινήσεων..
-
Καλημερα κ απο μενα.Γιωτα μου χαιρομαι που εισαι σε αυτη τη διαθεση...Ελειψα χτες μιας κ η ψυχολογια μου ειναι πολυ ασχημη..Δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω..Να μου ειστε καλα..φιλια σε ολες..
-
good morning !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι μου κανετε μπουρμπουλιθρες μου?
-
καλημερα ερωτοχτυπημενες μου!!!
οι πεταλούδες έχουν εγκατασταθει μονικα στην κοιλια μου, ουτε πρωτο ραντεβου να εβγαινα με το ερωτικο μου απωθημενο!!!!
Καλλιοπη περαστικα!!! Καλως μας ηρθες κοριτσακι και καλες κατηφορες!!!
Λιλακο περαστικα και εσένα! Βρε Λιλα μηπως είναι αλλεργικος ο ξεροβηχας και πρεπει να παρεις κανενα αντισταμυνικο για να συνελθεις , λέω εγώ τωρα .....
Οσο για την παγωτοσυζήτηση δεν θα συμμετεχω, διότι δεν τα πολυγουσταρω τα παγωτα!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ!! Και κατι που δεν μου αρέσει απο γλυκο. Γι'αυτο και το καλοκαιρι χάνω κιλά διοτι δεν τρωω τις κλασσικες μου σοκολατες και δεν τρωω παγωτα
-
Καλημέρα και από εμένα Μακερωτευμένες μου!
Κατερινάκι μου τελείωσαν τα ψέμματα αύριο πάμε για καινούρια μεμε! Χθες κορίτσια ήπιαμε ένα σύντομο καφέ με την αφή και την έβαλα να μου δείξει πως θα είναι τα μεμέ της μετά την εγχείρηση και μου πετάχτηκαν τα μάτια όξω! :lol:
Μιλάμε για πεπόνια όχι αστεία! Νομίζω μετά θα την χουφτώνω όλη την ώρα! :lol:
-
και παλι καλημερα κοπελουδια μου!
-
καλημέρες!!!!
http://dl9.glitter-graphics.net/pub/...zhv1c5qy6z.gif
Eli την χουφτωσες???? χουφτοσ' την χουφτοσ' την!!!
http://dl4.glitter-graphics.net/pub/...l2dpn7ldgn.jpg
PS κατερινάκι μου μην παρεξηγηθείς!!!!!!
-
Καλημέρα Rozeta!
Δεν μας πρόλαβες χθες, βγήκαμε και σχετικά νωρίς :). Διάβασα όμως ότι το έβγαλες το μεροκάματο άξια χθες οπότε μπράβο σου και σε καλή μεριά :D
-
Καλημέρα κορίτσια. Μαράκι ποιός σε στενοχώρησε να τον αρχίσω στις σφαλιάρες;
Rozeta τελείωσες με τον έλεγχο τίτλων; Πότε μπαίνουν οι υπογραφές; Προλαβαίνεις να πληρωθείς πριν το Πάσχα για να πάρεις και ωραία ρουχαλάκια να φορέσεις στην Ανάσταση;
Eli να υποθέσω ότι τα πεπόνια είναι Αργίτικα; :lol: :lol:
-
Και λίγο Γαλλικό έρωταααααα :lol:
Je t'aime
-
Αγγελικη δεν μου τις βγαζει τις φωτογραφιες που εβαλες γιατι είμαι στην δουλεια.
Αργιτικα πεπονια δεν ξερω αν θα είναι , καποιου είδους πεπονια παντως θα ειναι. Ασε που ειπε οτι για κανα δυο μηνες θα ειναι αφυσικα ψηλα και μετα θα πεσουν στο φυσιολογικο υψος τους. Οποτε αρχικα μπορει να ειναι Αργιτικα και μετα να πεσουν κατηγορια
-
eli νωρις το διαλυσατε χθες, περιμενα να σας βρω μεσα, αλλα ηθελα να σας γραψω, δεν κρατιομουν απο τη χαρα μου για τη δουλεια.
τζινακι τα 2 συμβολαια θα τα υπογραψω αυτη την εβδομαδα και το αλλο μαλλον μεγαλη δευτερα, οποτε, ναι ολο και κατι θα ψωνισουμε!χαμος 3 συμβολαια μαζεμενα!η που δεν θα εχω τιποτα η που θα μου ερχονται ολα μαζι!
λοιπον απ οτι εχω καταλαβει ειναι 2 τα κοριτσια μας που θα κανουν ρεκτιφιε στα μεμε τους.η μια θα βαλει η αλλη θα βγαλει( καπου ελεγε μισο κιλο απο το καθενα).τα λεω σωστα η πεταω μακακιες;
-
Και ένα ακόμη που θυμήθηκα από ένα βραδινό ολονύκτιο αφιέρωμα Ναταλίας - ʼβας
αφιερωμένο στα κοριτσάκια μου που αγαπάνε Dassin :D
Et si tu n'existais pas
-
ροζετα εγω απλα ανορθωση θα κανω,ουτε βγαζω ουτε βαζω, Η Γιωτα βγαζει μισο κιλο απο το καθενα παρακαλω αρα κανει μειωτικη και ανορθωση.
-
Rozeta η Κατερίνα θα κάνει μόνο ανόρθωση και η Γιώτα (που διανύουμε την εβδομάδα της) θα κάνει ανόρθωση και αφαίρεση.