katie καλη επιτυχια. θα γινει με ναρκωση; απο δω και περα θα πανε οι μπλουζες με τα ντεκολτε ΣΥΝΝΕΦΟ!
η γιωτα ποτε με το καλο την κανει;
Printable View
katie καλη επιτυχια. θα γινει με ναρκωση; απο δω και περα θα πανε οι μπλουζες με τα ντεκολτε ΣΥΝΝΕΦΟ!
παω να μαζεψω χαρτουρα απο διαφορες υπηρεσιες.με την πρωτη ευκαιρια τα ξαναλεμε.φιλια!
Θα την δεις το απόγευμαQuote:
Originally posted by *Katie
Αγγελικη δεν μου τις βγαζει τις φωτογραφιες που εβαλες γιατι είμαι στην δουλεια.
Αργιτικα πεπονια δεν ξερω αν θα είναι , καποιου είδους πεπονια παντως θα ειναι. Ασε που ειπε οτι για κανα δυο μηνες θα ειναι αφυσικα ψηλα και μετα θα πεσουν στο φυσιολογικο υψος τους. Οποτε αρχικα μπορει να ειναι Αργιτικα και μετα να πεσουν κατηγορια
ναι με ολικη ναρκωση αφου το χειρουργειο κρατα πολλες ωρες. Η Γιωτα θα την κανει Μ.Τριτη.Quote:
Originally posted by rozeta
Ναι τα ντεκολτε θα πανε συννεφο γιατι μου εχουν λειψει πολυ. πριν με τα κιλα που ειχα , φορουσα πολυ συχνα διοτι ναι μεν ειχα μεγαλο στηθος αλλα πολυ ωραιο. τωρα με την απωλεια των κιλων το στηθος χαλασε και δεν φοραω πλεον, ακομη και το πουκαμισο το φοραω με φανελα απο μεσα μη τυχον και φανει το χαλι της χαλαρωσης.
ναι θα μπω να την δω!!:tumble::tumble:Quote:
Originally posted by angel79
Θα την δεις το απόγευμαQuote:
Originally posted by *Katie
Αγγελικη δεν μου τις βγαζει τις φωτογραφιες που εβαλες γιατι είμαι στην δουλεια.
Αργιτικα πεπονια δεν ξερω αν θα είναι , καποιου είδους πεπονια παντως θα ειναι. Ασε που ειπε οτι για κανα δυο μηνες θα ειναι αφυσικα ψηλα και μετα θα πεσουν στο φυσιολογικο υψος τους. Οποτε αρχικα μπορει να ειναι Αργιτικα και μετα να πεσουν κατηγορια
Και μία αφιέρωση στα κοριτσάκια μας που θα κάνουμε βυζάκια πεπονάκια! :lol:
BOMBA!!!!
Koριτσαρεεες μου;;; Σας ελειψα;; Χαχαχ!! Λοιπον αν πατε στο τοπικ σληβ θα δειτε οτι ΝΑΙ!!! Την εκανα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ!!!!!!!! Ανοικω δικαιοματικα στον κλαδο σας!!!!! Ημουν και στο ιδιο δωματιο με την Καλλιοπη!!!!! Καλα δεν το πιστευω πραγματικα!! 21 του μηνος ειχα ραντεβου με τον Αλμπανοπουλο, 29 ημερα Πεμτη, η αγαπημενη μου πλεον ημερα, εκανα την επεμβαση!!! Ειμαι μια χαρα, σημερα εκανα και την 1η μου εξεταση αιματος εκτος Ιππο και αυριο κοβουμε ραμματα!! Ιντερνετ δεν ειχα ρε γαμωτο για να σας στειλω και πανω στην βιασινη μου δεν πηρα τηλ ουτε την Τζινα ουτε την Αλινα ουτε την Καθριν ουτε την Μαρια ουτε κανεναν!!!! Να φανταστητε τριτη εφεγα για κρητη και με πηρα τηλ η γραμματεας την ωρα που εφευγα για αεροδρομειο!!! Μου λεει που πας αυριο εχουμε εισαγωγη!!! Τρελαθηκα! Πηρα τηλ την μαμα και εφτασε την ιδια μερα!! Καναμε εισαγωγη και προεγχειρητικο στο Ιππο και μετα το μεσημερι εφυγα για το σπιτι μου! Εφαγα πατατες τηγανιτες και τζατζικι στο μοναστηρακι και μετα ενα μιλκο και ενα κρουασαν!!! (πηρα σουβλακι πρωτα αλλα δεν μου αρεσε!! Χιχιχι)
Την επομενη το πρωι πηγαμε Ιππο και περιμεναμε! Μπηκε πρωτα η Κικη, η κοπελα πουηταν πρωτα μαζι μου και ενω ακουγα την μουσικουλα μου, ενα 40λεπτο αργοτερα ερχετε ο γιατρος μου και μου λεει κουκλα παμε κατω για επεμβαση!!! Τρεχω ολο χαρα (ειχε χαλασει και το κεντρικο ασανσαρ και πηγαμε κατω μονες μας και μετα την επομενη αναιβηκαμε και μονες μας!!) βαζω το διαφανο πρασινο φορεματακι μου και το σκουφακι μου και ΦΥΓΑΜΕ!! Στο διαδρομο να με χειρετουν τα πληθη μου και με την αδερφη μου να βγαζουμε φωτο λες και παω στις Μπαχαμες!! Μπαινω λοιπον μεσα, ερχετε ο αναισθησιολογος μου και αρχισε να μου τραβαει τα μαγουλα και να μου λεει αχου ενα παιδακι και τι μαγουλακια ειναι αυτα και θα στα φαω!! Λες και ημουν 5 χρονων :p
Μου χωσε και ενα χαστουκακι και του λεω να σου δωσω και εγω ενα και μουλεει ναι! Του δινω και μου λεει ααααα μου αρεσουν τα σαδομαζοχιστηκα!! Αχχαχαα αχ!! Μετα μου πειραζε τα μαλλια με το σκουφακι, με βαλαν σαν το. Εσταυρωμενο και μετα δεν θυμαμαι τιποτα!!!! Ξυπναω, ωλεπω καποιον στο παραθυρο του λεω γεειιααα!! Μου λεει α ξυπνησες!; Του λεω ναι! Τρεχει ο αναοσθησιολογος και μου λεει ξυπνησες μονη σου παιδι μου; Του λεω ναι! Και τοτε με επιασε το παραπονο και τον ρωτησα μα με ανοιχτη τομη με κανατε; Και μου λεει οχι λαπαροσκοπηκα (οοουφ αυτο που φοβομουνα!!) και του λεω τοτε γιατι ποναω;;; Ανιδεη εγω απο πονο!! Χαχαχαχ!! Εντομεταξυ κατι τους ελεγα εγω εκει και ειχαν σκασει στα γελια!!! Δεν ξερω τι ομως!! Μετα με πηγαν αμεσως στο κραββατι μου (η μαμα να κλαιει σε ολη την διαρκεια εντομεταξυ!!) την καταλαβα και της λεω σταματα καλε να κλαις μια χαρα ειμαι και μετα αρχισε να γελαει!!! Ε μετα απο κανενα 3ωρο σηκωθηκα, εβαλα ρουχαλακια, πηγ και τουαλετα και μετα βολταρα!!! Εντομεταξυ εχει κατι κουκλια γιατρους το Ιπποκρατειο!!!! Πωωωωω!! Και ο γιατρος μου δεν λεω!!! (Κατερινακιιιιιιτο ξερω τον ποθεις!) ειχα πρωτη μερα μια γιαγια διπλα μου, πολυ πλακα αλλα σε καποια φαση τα εχανε και μου ελεγε βγαλε την πιτα απο το φουρνο, θα καει! Εχω φτιαξει και παξιμαδια και απο ολα! Τυρι μονο δεν ειχα και δεν ξερω αν βγηκε καλη! Η καιμενη ειχε να φαει απο την κυριακη και ηταν παρασκευη! Ειχε βγαλει μια πετρα στη χολη και δεν την αφηναν να φαει και τα ειχε χασει η αγαπη μου!! Η Κα Κυριακη! Να ειναι καλα η γλυκια μου!!! Επομενη μερα μας πηγαν στον 5ο, εκει εμεινα μαζι με την Καλλιοπη και μια αλλη κοπελα για 2 μερες!!! Μου αλλαξαν μονο 2 φορες πεταλουδα αλλα η κοπελα που μου την αλλαξε ενω μου βρησκουν παντα φλεβες αυτη δεν εβρισκε λεει!!:flaming:
Και με πονεσε τοσο πολυ που ερχισα και εκλαιγα! Οχι δυνατα αλλα τα δακρυα κορομηλο!! Α! Εντομεταξυ στον προεγχειριτικο παω να μου παρουν αιμα και οπως απαντα αρχισε ο γιατρος να μου μιλαει για μουσικη και τι κανω κτλ... Οταν εφτασε η ωρα να μου παρει αιμα του λεω πειραζει να καθομαι αντι να ξαπλωσω; Και μου λεει μα θα λιποθυμισεις! Και του λεω δεν πειραζει πλακα θα εχει δε. Εχω λιποθυμισει ποτε! Και μου λεει αν ειναι ετσι να λιποθυμισεις στην αγκαλια μου οχι στο πατωμα!!! Και ηταν τοοοοσοοο γλυκουλης και μοσχοβαγε!! Αχαχαχαχχ!!! Τελος παντων, δευτερα πηρα εξιτηριο και απο τοτε ειμαι σπιτι μου! Θα μεινω Αθηνα μεχρι και το μεγαλο Σαββατο και μετα Κρητη.. Ε 2-3 εβδομαδες αργοτερα παω Αγγλια!!! :)
Πινω νερακι, ζωμο και χυμο μοσιον οπως μου ειπε ο γιατρος! Εκανα και μπανακι επιτελους και νιωθω τελεεειιιααα τωρα!! Μονο υπνος μου λειπει διοτι δεν βολευομαι με τιποτα στο κρεββατι! Με τραβανε και λιγο τα ραμματα.. Ευρυχως τα βγαζω αυριο!! :)
Δεν θυμαμαι αν το ανεφερα αλλα εκανα σληβ μαζι με μικρο μπαι μπας γιατι ειχα εκεινο το προβλημα με το λιπομα και δεν υπηρχε αλλη λυση.. Εχω μπερδευτει λιγο ως προς το ποσο να τρωω, σαν σληβατι η σαν μπαι μπασατη;; Αλλα αυριο θα μου λυθουν οι απωρειες!!! :)
Ααααααααχ ειμαι ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!! Επιτελους! Ειχα χασει τις ελπιδες μου! Α! Εντομεταξυ δοξα τον Θεο ουτε εμετους ουτε σαλια ουτε τιποτα δεν βγαζω! Λες και δεν εκανα επεμβαση!! Μονο το σωληνακι στη μυτη με πειραζε αλλα το ειχα μονο για 5-6 ωρες και μετα μας το βγαλανε!!! :p
Ελπιζω να πανε και οι εξετασεις καλα!!! :D
Σας τα εγραψα νομιζω αναλυτικα!! Οταν θυμηθω κατι θα σας το πω εννοειτε!!! XD
Θα ποσταρω το ιδιο κομμεντ και στο τοπικ παχυσαρκια μηπως και καποιες που δεν μπαινουν εδω δεν το δουν!!! :)
Απο πεινα μηδεν, πεινω οσο πιο πολυ νερο μπορω και 2 κουταλιες ζωμο και χυμο!! :)
Πραγματικα αξιζει η μικρη ταλαιπωρεια για να αλλαξει η ζωη σου ριζικα!!! Εγω που χεζομουνα, μπηκα και ουτε μια στιγμη δεν φοβηθηκα!! Μου εκανε το κλικ ο γιατος γιαυτο! Και ολο το προσωπικο καταπληκτικο, δεν εχω κανενα παραπονο!! Και ο οροφος μας, ουτε ξενοδοχειο!!! Αχ κοριτσιααα μοοοου!!!!!!! Θελω και εγω εβδομαδα εδω!!!! Ειμαι στα αστερια!!!!!!!!!!!!
Καλα το ποστ μου ειναι τεραστιο!!!! Οσος και η χαρα μοουυ!!! :D
το διάβασα όλο wow Μου και απο τα λογια σου πηγαζει μια πολυ θετική αυρα και ενέργεια. Χαιρομαι τόσο πολύ για εσένα !!! Να είσαι καλά κορίτσι μου και από εδώ και πέρα να εδρεώσεις νεες διατροφικές συνήθειες ετσι ωστε να τα χάσεις ολα οσα θελεις αλλα και να τα κρατησεις. Ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα βουρρρρ φιλενάδαα!!!!
απο τα πόσα κιλα ξεκινάς και με τι υψος?
Σε ευχαριστω Katie μου!!! Εννοειτε θετικη ενεργεια!!! Τοσες μοσιον εχω να πιω!! Αψμχαχαχα!! Ειμαι 1,78 και 155 κιλα!! Λες να εχει φυγει κανενα;; :P
Wow τα νέα σου είναι ουαουυυυ! :lol:
Τόση χαρά που βγάζεις από το μήνυμά σου με συγκίνησες βρε! Εύχομαι να είσαι πρώτα από όλα γερή και υγιείς και με το καλό να χάσεις όλα σου τα κιλά και να χαρείς την νέα σου ζωή!!!
στανταρ εχει αρχισει η κατηφορα!!! περιμενεις το ζυγισμα του γιατρου?
Πωπω είσαι και γυναικαρα βρε παιδάκι μου 1,78!!!! μοντελο μου!!!!!
Γιώτα ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!!!Quote:
Originally posted by Eli
Και μία αφιέρωση στα κοριτσάκια μας που θα κάνουμε βυζάκια πεπονάκια! :lol:
BOMBA!!!!
μπράβο κοριτσάρα wow, κάτι θα έχει φύγει αλλά μην περιμενεις πολλά γιατί και ο ορός του νοσοκομείου δεν σε αφήνει να χάσει όσο πρέπει, προβλέπω ιλιγγιώδεις κατηφόρες!
Αχαχαχαχαχαχ σας ευχαριστω κοριτσαρες μου! Ναι περιμενω ζυγησμα γιατρου που εμαθα οτι βαζει και 4 κιλα!!!!!!! Χχχχχμμμμ!!! Lol
Πραγματικα θα ηθελα να ζυγιστω πανω στο μηνα! Μια και ρξω!! Να μου ερθει κεραμιδααα!!! Χαχαχαχαζ!!!!! Αχ ξερετε ποσο σας αγαπω; Μπορει να μην γνωριζομαστε με πολλες απο κοντα αλλα την δυναμη και συμπαρασταση που μιυ εχετε δωσει, με κανατε να ξεχαστω, να πολεμισω καποιες φοβιες μου!!! Σας ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου!! Και μοντελα ειμαστε ολες!! Με τα κιλα μας η και χωρις!!! :)