-
Μπράβο Wow!! Πολύ χαίρομαι που είσαι καλά και έχεις και ανεβασμένη ψυχολογία! Ταλαιπωρήθηκες αρκετά στο παρελθόν αλλά είδες τελικά ότι όταν έχεις υπομονή και επιμονή όλα γίνονται και τώρα θα είναι τόση η χαρά σου που θα ξεχάσεις όλα τα άσχημα και θα ζεις μόνο τα όμορφα. Σου εύχομαι καλές κατηφόρες και να απολαύσεις τη νέα σου ζωή. Πάμε γερά να διώξουμε τα κιλά! :lol:
-
Ναι Τζινα μου!! Και ηθελα να σε παρω τηλεφωνο να σου πω: Ελαααα Τζινααα την εκανα!!! Αλλα δεν πηρα κανεναν! Περιμενα να τελειωσω και να σας τα γραψω εδω!! Περασα και ωραια στο Ιππο με τους ωραιους του γιατρους (φτου Παναγια μου δεν χρειαζεται να ξαναμπουμε εσωκλειστες μεσα ομως!!! Λολ)
Το μονο που με ενοχλει λιγο τωρα ειναι τα ραμματα (βασικα δεν μπορω να κοιμηθω το βραδυ..) και ο λοξιγκας που ποναει λιγο!! Φτερνιστηκα και νομιζα οτι θα μου βγουν τα μεσα εξω!!! Αχαχεχεχεχεχεχχαχε
-
Το μεσημέρι πήγα τελικά και πήρα το δωρεάν παγωτό που μοίραζαν, μη φανταστείτε, σλιβομερίδες δίνανε αλλά για μένα είναι μία χαρά. Το έφερα σπίτι, το έβαλα στην κατάψυξη και ξαναέφυγα για να πάω μαμαδοβόλτα. Το πρωί μίλησε η αδερφή μου με τον φαρμακοποιό της, του είπε τα συμπτώματα της υπνηλίας κ.λ.π. που έχω και της σύστησε κάποιες πολυβιταμίνες που πήγε αργότερα η μητέρα μου και μου τις πήρε. Θα παίρνω μία κάθε πρωί ενώ έχω φάει κάτι πριν. Οπότε τώρα που θα παίρνω και τις πολυβιταμίνες μου κάντε άκρη να περάσει η superΤζίνα!! :lol: :lol:
-
Wow έχεις δίκιο με τους γιατρούς - μοντέλα του νοσοκομείου, το έχω πει κι εγώ αυτό.Τι μανάρια είναι αυτά; Ο ένας μάλιστα μένει πολύ κοντά στο σπίτι μου αλλά δεν τον έχω πετύχει πουθενά γαμ@το!! Η ενόχληση με τα ράμματα θα σου περάσει σύντομα και μόλις στα βγάλει θα είναι ακόμα καλύτερα. Μέχρι να επιστρέψεις στο Λονδίνο θα έχεις χάσει αρκετά κιλά και δε θα σε γνωρίζουν!! Κι όσο περνάει ο καιρός και θα φεύγουν τα κιλά αέρα θα πάθουν όλοι πλάκα! Στο πανεπιστήμιο να έχεις την ταυτότητά σου μαζί γιατί δε θα καταλαβαίνουν ποιά είσαι!!:lol:
-
ας με σκοτωσει καποιος αλλιως θα αυτοπυρποληθω.
-
-
Χχαχαχ Τζινα μου!!! Θα κραταω!!! Λες να μην με αναγνωρισουν;; Χαχαχαχα αχ!! Τωρα ομως ηπια λιγο χυμο και με πειραξε! Ποναει το στομαχι μου! Πως να πινω τα 2 λιτρα νερο την ημερα που μου ειπε ο γιατρος οταν λιγο χυμο πινω και τωρα νατα μας!!! Μαλλον τον ηπια γρυγορα δεν ξερω!! Δυσφορια μεγαληηηηηη!!! Αλλα προς τα καλη που λενε!! Λολ
Ελπιζω να μην κρατησει μεχρι αυριο η δυσφορια!!! Λιλα μου τι επαθες;
-
ΣυπερΤζινα εν δραση!!!! :D
-
Wow να πίνεις μικρές γουλιές σιγά σιγά. Εγώ για να πίνω 2-3 λίτρα νερό την ημέρα έχω ένα μικρό μπουκαλάκι νερό συνέχεια δίπλα μου και πίνω κάθε τόσο. Είναι πολύ αρχή ακόμα γι'αυτό νοιώθεις δυσφορία. Θα περάσει αυτό κάποια στιγμή και θα πίνεις μεγαλύτερη ποσότητα και με περισσότερη άνεση. Έχε υπόψη σου ότι ο χυμός motion πέφτει βαρύς σε αρκετούς σλιβάτους. Αραίωσέ τον με λίγο νερό ή δοκίμασε να πάρεις και άλλο χυμό χωρίς ζάχαρη, κατά προτίμηση μήλο που πέφτει πιο ελαφρύς.
-
Ευτυχως δεν μου πεφτει βαρυς μεχρι τωρα! Αλλα εψαχνα για χυμους σε ενα περιπτερο και ολοι με ζαχαρη ηταν! Θα παω σουπερ μαρκετ αυριο να δω τι παιζει!!! Γιατι ποτε δεν εβλεπα μεχρι τωρα αν οι χυμοι εχουν ζαχαρη!!! Χιχιχιχι!!! Τζινα μου δηλαδη ακομα δεν πινεις χαλαρα οσο νερο θελεις; Πρεπει σιγα σιγα;
-
Παρεπιπτοντως..... Η Γλαυκη, η Ναταλια και οι υπολοιπες τσουπρες που ειναι αποψε που γιορταααααααζωωωωω;;; Αχχαχαχαχχα
-
wow!!!!!!!!!!!
ειμαι πολυ χαρουμενη για τα νεα σου!!!!
καλες κατηφορες!!!!!!
η ελενιτσα τι εχει?
πες μας καλε τον καημο σου να ξαλαφρωσεις!
-
Καλησπέρα και από εμένα! Ήμουν στην αδερφή μου για να κανονίσουμε τις αυριανές λεπτομέρειες για την εγχείριση και μόλις γύρισα.
Wow και κοριτσάκι η Ελένη (ή αλλιώς Λίλα) είναι άρρωστη εδώ και μέρες με φοβερό βήχα που δεν την αφήνει ούτε να κοιμηθεί και υποφέρει το κορίτσι μας. Λιλάκο μου τι να πω... μόνο υπομονή....
Wow τα μηνύματά σου ξεχειλίζουν από χαρά και χαίρομαι και εγώ που είσαι τόσο ενθουσιασμένη και θετική τις πρώτες δύσκολες μέρες!
Τζινάκιο το πήρες το παγωτάκι σου μανάρι! Τι γεύση προτίμησες δεν μας είπες!
-
Κοριτσια μου καλησπερα!Wow σου εγραψα στο μελλοντικο μανικακι γιατι δεν ηξερα οτι ειχες ποσταρει το ιδιο κ εδω!Να εισαι παντα χαρουμενο κοριτσακι!Να προσεχεις τη διατροφη σου κ τα κιλα θα φυγουν.Τωρα δεν ειναι στο χερι τους!
Οι υπολοιπες βλεπω καλα εκτος απο την υπνοΤζινα που ευτυχως γινεται σουπερΤζινα!
Ροζετα μου με το καλο τα συμβολαιακια!Αντε να μαζευουμε κ κα'να φραγκο!
Κ το τραγουδακι της ημερας
ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ Ελευθερια Αρβανιτακη
Σε ολες μας αξιζει το θαυμα της αγαπης.....!!!
-
wow χαιρομαι πολυ που σου πηγαν ολα καλα και τελειωσες με ολο αυτο τον αθλο.σιδερενια και καλες κατηφορες.ελλακι το κατερινακι μας αυριο τι ωρα μπαινει χειρουργιο?να μας ενημερωνεις.κοριτσακια μου γλυκα πανω που πηγα να πω δοξα το θεο λεω βοηθα παναγια.ημουν λιγο καλυτερα το πρωι και εβγαλα το σκυλακο μου για τσισακια ηταν γεματος ο κοσμος γυρη ακομα και το μπαλκονι μας εγινε κατακιτρινο.με το που γυρισα σπιτι με επιασε φαγουρα.τωρα η μυτη μου τρεχει βρυση και βηχω παλι γιατι εχω μεινει με το στομα ανοιχτο για να αναπνεω και ξεραθηκε ο λαιμος.εκανα μπανιο εκανα και πλυση στη μυτη μου οπως μου ειπε το ελλακι μας πηρα και φαρμακο για την αλλεργια και τωρα ειμαι σαν κοτοπουλο.