Καλημέρα,ανεβασμένες μου ψυχολογικά και λόγω της ημέρας και ζυγαρικά!
Η δική μου με καλημέρισε με 146,2 χαμόγελα.Πάλι υπερέβη εαυτόν,αλλά χαμόγελα μου χάρισε...
πώς να την κακοκαρδίσω και να της πω"πολλά είναι-κόψε κάτι!"Τα κέφια μου είναι τόσο ανεβασμένα,
που δυσκολεύομαι να πιστέψω πως όσα μου συμβαίνουν όντως μου συμβαίνουν!Μαρικάκι μου,όντως κάτι αλλάζει τελευταία...
Κάτι ανέλπιδα όμορφο.Τα δάχτυλα μου λαχταρούν να τρέξουν στο πληκτρολόγιο να σας το μυνήσουν,
μα είναι ακόμα νωρίς και τα συγκρατώ.Χάνελέλι μου,σοφό μου καλιιτεχνικό πλάσμα,πόση χαρά μου δίνεις
με τη δύναμη που επιδεικνύεις!Το βλέμμα σου είναι στραμμένο στο μέλλον σου κι ο ορίζοντας φωτεινός
όσο τα ξανθά σου μαλλιά,που σήμερα θα πυροκοκκινίσουν τη φλόγα της ψυχής σου σ'όλη της την έκρηξη!
Αλαλουμένια μου,δε μπορώ άλλο να σε στερούμαι,όχι μετά από ένα τόσο μοναχικό καλοκαίρι,όχι τώρα που σε βρήκα πάλι...
Έλα όπως είσαι,μην αλλάζεις τίποτα!Έλα και σε περιμένει κι εσένα έκπληξη μεγάλη!Επέστρεψε η Σαμπίνα μας
και τα αναστάτωσε όλα!Φτερούγισε στις καρδιές μας ελπίδα και δύναμη τώρα που όλοι οι σωματοφύλακες
ενώνουν τα σπαθιά τους...Τίποτα,τίποτα δε μας σταματά!Σας ευχαριστώ που υπάρχετε,αγαπημένες μου!
Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη μετά από πολύ καιρό...Ελπίζω,Ονειρένια μου,να μην είναι παροδικό...Τι λέει η προσωπική μου αστρολόγος;
Βασουλίνι μου,μπαρμπουνέλι μου,Ξενιαλούμπι μου,Μαίρη λουλού μου,Λινταλένια μου και λατρεμένη σύζυγε,κυρία Ρόμπινσον,
ένα σβουριχτό φιλάκι και σ'εσάς κι ας μου στέρησε σήμερα η έμπνευση ειδική αναφορά,η αγκαλιά ωστόσο
είναι μεγάλη όντως (146,2 κιλά είναι αυτά)και σας σφίγγει όλες!
Στο δια ταύτα τώρα!Σήμερα το μάθημα της ημέρας είναι η αριθμητική!
Για να δω τους ελέγχους σας!Να βλέπω ωραία νουμεράκια!Έλα...Ξυπνήστεεε ...
Έχω καφέ ετοιμάσει και κρουασανάκια ζεστά άρτι αφιχθέντα εκ Παρισίων!Bonjour!!!!!!!!!