Α , και μακράν χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη το κριθάρι γενικά...
Printable View
Α , και μακράν χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη το κριθάρι γενικά...
ειναι νοστιμα? βεβαια εγω εχω κοψει καθε ειδους ψωμοειδες πλεον... χτες ελεγα στην μανα μ οτι μου εχει λειψει να φαω μια φετα ψωμι... αλλα οταν φευγει ο πατερας μου δεν αγοραζουμε καθολου εμεις... γιατι δεν το τρωμε και ξερενεται...
Eννοειται οτι καλυτερα μακρια απο goodies και τετοια.Εγω σας ειπα τι προτεινω αν πατε εξω για σαλατα, παρτε απο everest που διαλεγεις μονος σου τι θα βαλεις και μπορεις να την παρεις και χωρις λαδι (το ειχα κανει μια φορα, λαχανικα κοτοπουλο στηθος, και τυρι και εφαγα μια χαρα.)Αλλα σα το σπιτικο φαγητο τιποτα, εγω ειμαι φαν και το εχω πει πολλες φορες.Ποτε δεν ημουν φαν του delivery.
εγω παντως στη σαλατα ενα κουταλακι βαζω λαδι γιατι εχει 155 η κουταλια...δεν λεει για παραπανω και επειδη το υπολογιζω παντα αντε να χε δυο κουταλιες παραπανω αποκλειεται...οσο για τη φετα ψιχουλα ηταν ελαχιστο....αλλα οπως και να χει σιγουρα αμα πηγαινω απο κει καμια λαϊτ κοκα-κολα θα παιρνω αλλα ετσι που γιναν τα πραγματα αρχιζω και αναρωτιεμαι ποσο λαϊτ θα ειναι και αυτη....χαχα
Σου θυμίζουν πάρα πολύ την κριθαροκουλούρα του ντάκου, μου αρέσουν , αλλά εντάξει του λαδιού είναι νοστιμότερα,
έρχονται κάπως πιο γλυκά στο στόμα, αλλά συνήθεια είναι.
Ψωμί, το καλύτερο σύμφωνα με τους γλ.δείκτες, είναι το πολύσπορο, μετά το σίκαλης, και μετά το σύμμικτο από σίκαλη σιτάρι και βρώμη.
Καλύτερα να αρχίσεις να τρώς μια φέτα την ημέρα, αφού σιγά σιγά θα μπείς στη συντηρηση, κατά προτίμηση στο πρωινό και όχι μαζί με το φαγητό σου.
πρωινο τρρω σταθερα δημητριακα... βρισκω οτι ειναι τα μονα τα οποια με κρατανε...
pennou δε θελω να σου βαλω ιδεες αλλα εγω παντα εχω αμφιβολια οταν μου βαζουν χυμα την coca cola.Αν δε μου φερουν το κουτακι να το ανοιξω μονη μου δεν ειμαι σιγουρη οτι εχω πιει light.:P
εχει αλλη γευση παντως!Quote:
Originally posted by Constance
pennou δε θελω να σου βαλω ιδεες αλλα εγω παντα εχω αμφιβολια οταν μου βαζουν χυμα την coca cola.Αν δε μου φερουν το κουτακι να το ανοιξω μονη μου δεν ειμαι σιγουρη οτι εχω πιει light.:P
Βρώμη τρως καθόλου? θα χορτάσεις περισσότερο και θα ξέρεις οτι δεν πήρες ζάχαρη και διάφορα πρόσθετα τροφίμων
που τα δημητριακά πρωινού είναι γενικά φούλ από αυτά.
Μια ημέρα, η μέρα παρά μέρα , φάε ψωμάκι με λίγο φυστικοβούτυρο και λίγο μέλι, επίσης καλύτερο από κάθε μαργαρίνη, ή
ταχίνι με μέλι.
καλα η χυμα Coca cola ειναι βασικα νερο.... αυτο για το λαιτ με βαζει σε σκεψη και μενα Constance. αλλα εγω πινω μονο λαιτ επειδη μου αρεσει πιο πολυ η γευση της (η επειδη σε αυτη την γευση ειναι εθισμενη) και νομιζω οτι εχει πολυ διαφορα η κανονικη...
Δεν ξερω εγω δε τις ξεχωρίζω και προτιμω να ζηταω κουτακι.Γιατι ετσι κι αλλιως αμα την παρεις χυμα βαζουν ενα καρο παγακια μεσα σκετη απατη.:P
Νερο παιδι μ....
προσωπικά που πάει πολύ άσχημα όταν τρωω κάτι γλυκό οπως το μελι στο γιαουρτι πχ για πρωινο. δε ξερω γιατι,ισως μου ξυπναει την ορεξη για κατι γλυκο και πιο μετα! οποτε αν ειναι να φαω κατι τετοιο, το τρωω αργοτερα το απογευμα, για να μην εχω περιθωριο να ξεφυγω πολύ.Quote:
Originally posted by BettyG
Βρώμη τρως καθόλου? θα χορτάσεις περισσότερο και θα ξέρεις οτι δεν πήρες ζάχαρη και διάφορα πρόσθετα τροφίμων
Μια ημέρα, η μέρα παρά μέρα , φάε ψωμάκι με λίγο φυστικοβούτυρο και λίγο μέλι, επίσης καλύτερο από κάθε μαργαρίνη, ή
ταχίνι με μέλι.
οχι δυστηχως δεν την τρωω. οταν μπω στη συντηρηση θα τρωω κατι παραπανω στο δεκατιανο απο ενα μπισκοτο και καφεQuote:
Originally posted by BettyG
ταχίνι με μέλι.
Είναι light παιδιά, απλά γιατί περιέχει ασπαρτάμη και όχι ζάχαρη, αρκετές θερμίδες κατω, κι εγώ όταν πίνω την προτιμώ
από την κανονική μου αρέσει περισσότερο, αν και σπάνια την αγοράζω