απο χτες μ εχει πιασει κ εχω παρει συνολικα 2 πονσταν,2 παναντολ εξτρα κ δε με εχει αφησει στιγμη.ασε γιατι ειμαι να σκασω.ολα οι γυναικες τα τραβαμε τελικα κ στο τελος δε μας αναγνωριζουν κ τπτ.ουφ εχω τα νευρα μου σημερα!
Printable View
απο χτες μ εχει πιασει κ εχω παρει συνολικα 2 πονσταν,2 παναντολ εξτρα κ δε με εχει αφησει στιγμη.ασε γιατι ειμαι να σκασω.ολα οι γυναικες τα τραβαμε τελικα κ στο τελος δε μας αναγνωριζουν κ τπτ.ουφ εχω τα νευρα μου σημερα!
σ ευχαριστω πολύ!Quote:
Originally posted by Renaa
Eπειδη υποφερω χρονια απο ημικρανιες και τα εχω δοκιμασει ολα το καλυτερο ειναι το Premig.
Θα το βρεις στα φαρμακεια και ειναι φακελακια σε σκονη που τα διαλυεις σε λιγο νερακι. δεν εχουν ασχημη γευση σαν τα αναβραζοντα και σου περναει αμεσως. Εμενα μου τα ειχε δωσει γιατρος και ειναι ειδικα για ημικρανιες.
εγω παλι οσο πιο πολυ δουλευω τοσο δε νιωθω τιποτα.Quote:
Originally posted by Constance
granita εγω εχω πονοκεφαλους συχνα λογο κουρασης απο τη δουλεια σε συνδιασμο με τη ζεστη.Νομιζω ο καιρος δεν ειναι ο καλυτερος για το κεφαλι μας.Ολος ο Ιουνιος που εχω τρελα ωραρια στη δουλεια, με εχει παει ετσι.Προσωπικα προσπαθω να κοιμαμαι οσο μπορω και να λουζομαι με σπαστο νερο.Περνω και παυσιπονα βεβαια αλλα οσο γινεται πιο λιγα και πιο ελαφρια.
Ας γραψω και τα σημερινα μου.
Πρωινο 1 ποτηρι γαλα, 1 μπαρα δημητριακα
Δεκατιανο σοκολατα sweet & balance (μεριδα), κνορ βι
Μεσημεριανο 2 Καλαμακια κοτοπουλο, σαλατα, 1 φετα μαυρο ψωμι, φαντα zero
Απογευμα Γιαουρτι
Βραδυνο 2 καλαμάκια κοτόπουλο, σαλάτα, 1 ροδακινο
απλα μετα απο 17 ωρες δουλεια κ καθημερινα μετα ειμαι στην τσιτα κ δε μπορω να κοιμηθω τα βραδυα,
παρολαυτα πονοκεφαλους δεν ειχα ποτε...
ο αντρας μου εχει διαρκως ημικρανιες αλλα δεν παιρνει τιποτε,
μονο οταν εχει ξαπλωνει κατευθειαν σοτ κρεβατι ο,τι ωρα κι αν ειναι...
σημερα παλι η μερα πηγε κατα διαολου διατροφικα
πρωι μεσημερι καλα πηγε
απογευμα 2 ρυζογαλα
2 ψωμακια χαμπουργκερ
ταχινι μελι
μονο τα ψωμακια με τα ρυζογαλα εχουν 800 θερμιδες...
που να βαλω κ το ταχινι κ το πρωινο τοστ, γαλα, κ το μεσημεριανο ψαρι!
οποτε τελευταιο γευμα 5+
θα κρατησω 16 ωρη νηστεια κ απο αυριο θα προσπαθησω να κανω καλυτερα το διαιτολογιο μου!
αχ παιδια δε με μπορω αλλο, μου την εχω βαρεσει, ειναι τωρα ποσο 4-5 μηνες που δεν μπορω να αρχισω κ να κανω τιποτε για τα κιλα μου.
αρχιζω σταματω, @@ κοινως.
πραγματικα με βαρεθηκα, δεν ξανακανω τιποτα, δεν ξανασχολουμαι ουτε τι θα φαω ουτε τιποτε.
μονο νηστειες κ θα αποφευγω τα γλυκα.
στο διαιτολογιο παλι θα παω με μια τρυπα στο νερο τελος της βδομαδος,
αλλα δε με πειραζει καθολου.
κ τα 20 κιλα ετσι ταχασα, πηγαινα κ ολο δεν ειχα κανει διαιτα κ ολο επεφτε το βαρος!
α στο καλο πια ΜΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ
κ πιο πολυ σκαω γιατι δεν μπορω να με θυμηθω οπως παλια, ποσα κιλα ημουν, εικονα, τιποτε
ετσι θαχα εν ακινητρο,
εγω με θυμαμαι ετσι οπως ειμαι τωρα,
πως στο καλο να με αλλαξω? δεν ξερω καν πως με θελω!
Γεια σας κοριτσάκια μου..... ξέρωωωωωω χάθηκα.....
δεν σας έχω διαβάσει, ελπίζω να είστε καλά όλες.....
έχω επιτέλους pc, στο σπίτι.
με το παιδί όλα καλά
κάναμε την εξέταση, πλάνταξε στο κλάμα, αλλά δεν έχει τίποτα,
θα πάρουμε και αντιβίωση για 1 μηνά σαν προφύλαξη και τέλος......
Λοιπόν ξεκινάω με τα σημερινά μου?
08:00 250ml γάλα 2%+ 30γρ. κορν φλεικς σοκολάτας (240)
15:00 300γρ. ντομάτα + 200γρ. αγγούρι + 15ml λάδι + 1 φρυγανιά (260)
18:00 580γρ. ~2φ. καρπούζι (200)
21:00 2 καλαμάκια χοιρινά + ντοματοσαλάτα (500)
Σύνολο =1200 θερμίδες
και πολλά πολλά φιλάκια στην bad μου.... και στην Constance μου.....
Mkeh μου αντε εχεις pc επιτελους.Μια χαρα.Ευτυχως το παιδι ειναι καλα ,αντε μπορα ηταν και περασε!Κι εγω ψιλοχανομαι σε φασεις, αυτος ο μηνας ειναι περιεργος.Αλλα θα μπω εστω να γραψω στο ημερολογιο.Πολλα φιλακια και σε σενα, να εισαι καλα.:)Quote:
Originally posted by MKEH78
Γεια σας κοριτσάκια μου..... ξέρωωωωωω χάθηκα.....
δεν σας έχω διαβάσει, ελπίζω να είστε καλά όλες.....
έχω επιτέλους pc, στο σπίτι.
με το παιδί όλα καλά
κάναμε την εξέταση, πλάνταξε στο κλάμα, αλλά δεν έχει τίποτα,
θα πάρουμε και αντιβίωση για 1 μηνά σαν προφύλαξη και τέλος......
Λοιπόν ξεκινάω με τα σημερινά μου?
08:00 250ml γάλα 2%+ 30γρ. κορν φλεικς σοκολάτας (240)
15:00 300γρ. ντομάτα + 200γρ. αγγούρι + 15ml λάδι + 1 φρυγανιά (260)
18:00 580γρ. ~2φ. καρπούζι (200)
21:00 2 καλαμάκια χοιρινά + ντοματοσαλάτα (500)
Σύνολο =1200 θερμίδες
και πολλά πολλά φιλάκια στην bad μου.... και στην Constance μου.....
κοριτσακια μου χαθηκα 1-2 μερες γιατι εδινα πολυ δυσκολο μαθημα σημερα! ευτυχως τα πηγα καλα! τη διαιτα μου δεν την εσπασα αυτες τις 2 μερες με εξαιρεση ενα ψητο κεφτεδακι χθες βραδυ!η ζυγαρια μου με αποζημιωσε με 82,9 σημερα!!
σημερα
πρωι 1 φετα μαυρο ψωμι με 1 φετα τυρι λαιτ
ενδιαμεσο χυμος και ενα πολυ μικρο κουλουρακι
μεσημερι ντοματα τονος ψωμι μιση φετα
απογευμα 1 μικρο κομματι πιπερια φλωρινης με τυρι
βραδυ γαλα με δημητριακα!
κοραλακι!! προσεχε μη σε περασω!! χιχι!!! σε περιμενω να φυγουμε μαζι απο τα 80!!!
α να σας πω κι αυτο
σημερα φαινεται η αυτοπεποιθηση μου ητν πολυ ανεβασμενη και γιατι φορουσα μια παλια μου αλλα τελεια και πολυαγαπημενη μπλουζα που με κανει πολυ γλυκεια(να φανταστειτε μοιαζω με το τικερακι μου οταν τη φοραω!) κια γιατι ελαμπα απο ευτυχια και αυτοπεποιθηση για το μαθημα που πηγα καλα και μου την επεσε ενας στην καφετερια μετα απο καιρο που ειχε να μου την πεσει καποιος αγνωστος! και μαλιστα ημουν μαζι με τις αδυνατες φιλες μου!
τελικα οτι νιωθουμε αυτο δειχνουμε και αυτο τραβαει η διωχνει τους αλλους!
να με περασεις κ να πας 73 καλο μου, εγω δεν μπορω διαιτα...
απλα θα ζυγιζομαι κ οποτε εχω διαθεση κ τροπο θα προσπαθω. καμμια πιεση, θα τρωω ο,τι θελω στο εξης κ ειμαι σχεδον σιγουρη οι θα τρωω λιγοτερο...
ΜΚΕΗ μου :************************************************* ************************************************** ************************************************** *************************************
κοραλακι ξερεις εσυ! οπως εχασες τα 20 θα τα χασεις και αυτα που σου μεινανε, αν οντως θελεις να το κανεις! αν παλι νιωθεις καλα με τον εαυτο σου και με τα κιλα σου μη νιωθεις ασχημα γι αυτο! απολαυσε το σωμα σου γιατι σου αξιζει για την προσπαθεια την υπομονη και την εγκρατεια σου!σου στελνω u2u
μπραβο κοριτσακι!το βασικοτερο ειναι να νοιωθουμε ομορφα εμεις με τον εαυτο μας!
ma de nivuv kala me ton eayto moy oyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
το κοριτσακι ειπε οτι ενοιωθε ομορφα σημερα και αυτο το ειδαν κ οι αλλοι..για αυτο το ειπα!
παντως κοραλακι νομιζω οτι πρεπει να παψεις να αγχωνεσαι τοσο..προσπαθησε να τρως οσο πιο υγιεινα μπορεις κ σωστες ποσοτητες κ θα δεις οτι σιγα σιγα θα κατεβεις..!
αχχχχχ αυτό το καλοκαίρι μας παίρνει τα μυαλάαααααααααααααQuote:
Originally posted by Constance
Mkeh μου αντε εχεις pc επιτελους.Μια χαρα.Ευτυχως το παιδι ειναι καλα ,αντε μπορα ηταν και περασε!Κι εγω ψιλοχανομαι σε φασεις, αυτος ο μηνας ειναι περιεργος.Αλλα θα μπω εστω να γραψω στο ημερολογιο.Πολλα φιλακια και σε σενα, να εισαι καλα.:)
πολλά φιλάκια και σε σένα.......