Ζητώ άφεση αμαρτιών :lol::lol::lol:
Συγχωρέστε με!!!!!!!!!!!
Printable View
Συγχωρέστε με!!!!!!!!!!!
ʼννα μου όλες αυτό θέλουμε να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας...η κάθε μια με τον τρόπο της...εμείς γνωριζόμαστε καιρό κ ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος της καθεμιάς, ο δικός σου στόχος ποιος είναι? Σε ποια κιλά πιστεύεις οτι θα νιώθεις όμορφα με την εικόνα σου?
Συγχωρεμενη break ............... 30 μετανοιες και ενα τσουρεκι να το φας μονη σου ............... χαχαχαχαχαχα
Αν μου στείλεις το μισό κομμάτι από δω...μπορεί κ να σε συγχωρεσουμε!!!Quote:
Originally posted by break
Συγχωρέστε με!!!!!!!!!!!
Περίμενε πάω κουζίνα να δω τι παίζει :lol: :lol:
Break μου και εγώ ετσι ξεκινησα στο Λύκειο και από τότε μέχρι και πέρυσι ζούσα ανάμεσα σε περιόδους που έκανα δίαιτες και περιόδους ακατάσχετης υπερφαγίας :grind:
ʼννα μου εννοείται πως θέλω να νιώθω καλύτερα, όλοι μας το θέλουμε και αυτό είναι καλό. Το κακό είναι ότι δεν καταλαβαίνουμε τελικά τι είναι αυτό που θα μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα. Όλοι νομίζουμε ότι με το να χάσουμε, 5,10,20 κιλά θα νιώσουμε καλύτερα αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι ότι δεν φταίει το βάρος μας για την κακή ψυχολογία μας. Για να νιώθουμε καλύτερα πρέπει να κάνουμε σωστή διατροφή, να τρεφόμαστε σωστά. Γιατί αν το κάνουμε αυτό, πρώτον δεν πεινάμε, δεύτερον το σώμα μας και ο εγκέφαλός μας λειτουργεί καλύτερα, έχουμε περισσότερη ενέργεια και καλή διάθεση και καλύτερη ικανότητα διαχείρισης της καθημερινότητας μας και των υποχρεώσεων μας. Παράλληλα η άσκηση (και όχι η υπεργυμναστική) μας βοηθάει και αυτή στο να νιώθουμε καλύτερα, βοηθάει το σώμα μας να δυναμώσει και ενισχύει την αυτοεκτίμηση μας.
Προσωπικά διαπίστωσα ότι αυτό που με κάνει ευτυχισμένη και με κάνει να νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου δεν είχε σχέση με την απώλεια κιλών αλλά με την εύρεση ισορροπιών στην ζωή μου και στην διατροφή μου. Δεν έχω λύσει ακόμη όλα μου τα θέματα και εννοείται πως και τα περιττά μου κιλά θέλω να τα χάσω, απλά το βάρος μου πλέον και η ένδειξη στην ζυγαριά μου δεν στέκεται εμπόδιο στην ευτυχία μου και στην εξέλιξη μου.
δεν ξερω,απο τη μια θέλω νάκουσω αυτους που μου λενε ότι είμαι λεπτή και να μείνω οπως ειμαι αλλα οχι να βάλω κιλά΄(γιατι μου λενε οτι πρεπει να βαλω κιλα),απο τη αλλη θέλω νάμαι κατω απο τα 39 κιλα αλλα ξέρω οτι ουτε στα 36 ήμουν ικανοποιημενη.Και συνεχεια σκέφτομαι τον αριθμο 33. Και καπως σκεφτομαι οτι τα κιλα δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που νιωθω αλλά δεν θέλω να το σκεφτομαιQuote:
Originally posted by zouzouka
ʼννα μου όλες αυτό θέλουμε να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας...η κάθε μια με τον τρόπο της...εμείς γνωριζόμαστε καιρό κ ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος της καθεμιάς, ο δικός σου στόχος ποιος είναι? Σε ποια κιλά πιστεύεις οτι θα νιώθεις όμορφα με την εικόνα σου?
Breakaki μου μπράβο σου έκανες το πρόγραμμα σου κανονικά και ας έφαγες και το κέικ! Ευτυχώς το μοιραστήκατε! Αν και με αυτά που μας περιέγραψες μόνο αν ήσουν Αγία δεν θα υπέκυπτες στον πειρασμό, πωπωπωπωπω τα σάλια μου τρέξανε.
Ξου μαρή κολασμένη ήρθες εδώ με τα κέικ σου να μας χαλάσεις την πιάτσα!!!
.... και δεν μας κέρασες και ένα κομμάτι! Φτου σου τσ τσ τσ τσ τσ :lol:
Κορίτσια έχουμε περιπολία(μαμά) στη κουζίνα κ δεν μπορώ να κάνω ρούπι:lol: :lol:
καλά σου κάνει!!!! άγια γυναίκα, άγια! εκεί, να υποφέρεις, να το κοιτάς από χιλιόμετρα!Quote:
Originally posted by break
Κορίτσια έχουμε περιπολία(μαμά) στη κουζίνα κ δεν μπορώ να κάνω ρούπι:lol: :lol:
εμένα έφτιαξε η μάνα μου κέικ....μέχρι τώρα δεν είχα όρεξη να το φάω, δοκίμασα μόνο ένα κομματάκι...αλλά φοβάμαι μη με πιάσει τώρα το βράδυ! το σίγουρο είναι ότι θα φάω αύριο το πρωί με γάλα μπλούμ!!!! χοχοχοοχοχοχ
να 'γειάσει το στόμα σου καλή μου!!! πες τα!Quote:
Originally posted by Eli
Breakaki μου μπράβο σου έκανες το πρόγραμμα σου κανονικά και ας έφαγες και το κέικ! Ευτυχώς το μοιραστήκατε! Αν και με αυτά που μας περιέγραψες μόνο αν ήσουν Αγία δεν θα υπέκυπτες στον πειρασμό, πωπωπωπωπω τα σάλια μου τρέξανε.
Ξου μαρή κολασμένη ήρθες εδώ με τα κέικ σου να μας χαλάσεις την πιάτσα!!!
.... και δεν μας κέρασες και ένα κομμάτι! Φτου σου τσ τσ τσ τσ τσ :lol:
τι νιώθεις γλυκιά μου?Quote:
Originally posted by anne2
δεν ξερω,απο τη μια θέλω νάκουσω αυτους που μου λενε ότι είμαι λεπτή και να μείνω οπως ειμαι αλλα οχι να βάλω κιλά΄(γιατι μου λενε οτι πρεπει να βαλω κιλα),απο τη αλλη θέλω νάμαι κατω απο τα 39 κιλα αλλα ξέρω οτι ουτε στα 36 ήμουν ικανοποιημενη.Και συνεχεια σκέφτομαι τον αριθμο 33. Και καπως σκεφτομαι οτι τα κιλα δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που νιωθω αλλά δεν θέλω να το σκεφτομαι
πόσο χρονών είσαι?
τι κάνεις στη ζωή σου? πως περνάς τις μέρες σου? βοήθησέ μας να σε γνωρίσουμε καλύτερα!
Koριτσια καληνυχτα απο μένα ................. Αποχωρω για την αγκαλια του μορφεα χαχαχαχα
Μέχρι να φύγει η περίπολος ας γράψω το ΣΚ
Σάββατο 3/3
Πρωί: γάλα + δημητριακά + δαμάσκηνα αποξηραμένα
Δεκατιανό: 1/2 φυσικό χυμό πορτοκάλι + γραβιέρα + 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης
Μεσημέρι: καλαμαράκια + σκορδαλιά + 1φ.ψωμί σικάλεως + σαλάτα μαρούλι
Απόγευμα: 1 μπανάνα + 1 digestive + 1 κομμάτι κεικ
Βράδυ: 1 τόστ + 1 ακτινίδιο + 1/2 κομμάτι κεικ
Κυριακή 4/3
Πρωί:1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι + 2 φρυγανιές + γραβιέρα + 1 κομμάτι κεικ
Μεσημέρι: κατσικάκι στο φούρνο με σαλάτα μαρούλι
Απόγευμα: 1 μπανάνα + 1 κομμάτι κεικ
Βράδυ: 1 τορτίγια + 1φ γαλοπούλα + 1φ λογάδι + μαρούλι + ντομάτα
κ σε λίγο μισό κομμάτι κεικ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοριτσάκια μου είμαι πτώμα. Θα σας αφήσω! Καληνύχτα μας και όνειρα γλυκά!
Αννούλα καλωσόρισες και πάλι!
Φιλιά σε όλες κολασμένες και μη!:love::love::love:
Ζουζούκα PUT THE KEIK DOWN! :lol:
Αύριο το πρωί παπάρα με γάλα θα είναι μαγικό! Μην ξεχασεις το φρουτάκι ;)