Να κανουμε διαγωνισμο μια μερα τοτε αλλα να μου μαθεις να ρευομαι πρωτα γτ και στις μπυρες γιαυτο το λογο χανω
Printable View
αισθάνομαι σα να έχω μπει στο ψυγείο..
όχι από άποψη εμφάνισης αλλά ψυχολογικά..
τα πάντα έχουν σταματήσει να ζουν μέσα μου..
δεν υπάρχει ερέθισμα ούτε αντίδραση..
το συναίσθημά μου είμαι σε κατάψυξη..
έχω χάσει την επαφή με τον εαυτό μου..
δεν με αισθάνομαι πια..σαν να μην είμαι εγώ..
στέκομαι σαν αγγούρι στον κόσμο..
περιφέρομαι χωρίς σκοπό..
τελειώνω ένα ιεκ για τα μάτια του κόσμου..δε με ενδιαφέρει καν το αντικείμενο..
απλά το κάνω για τα χρήματα..
μα δεν ξέρω και τι με ενδιαφέρει..
απλά υπάρχω για να γεμίζω το χώρο..
έχει καταλαγιάσει ο θυμός μου με φάρμακα..
έχω ηρεμήσει χωρίς να ξέρω το γιατί..
είμαι άδεια πλέον..κι έχει σταθεροποιηθεί η κατάστασή μου..
δεν περιμένω κάτι καλύτερο..περιμένω να έρθει η ώρα που θα φύγω απ'τη ζωή..
δεν μπορώ καν να διαβάσω για πολλή ώρα..ούτε έστω λίγο..ο οργανισμός μου αντιδράει στο διάβασμα..
κι όμως το διάβασμα θα ήταν μια λύση..
θα μπορούσα αν ξεστραβωνόμουν λίγο να άνοιγαν οι ορίζοντές μου..
να μην ήμουν τόσο στενόμυαλη..αλλά δεν μπορώ εδώ και 10 χρόνια..δεν μπορώ να μελετήσω..
να συγκεντρωθώ σε κάτι και να ξοδέψω μυαλό για να το καταλάβω..
κι έτσι έχω μείνει κούτσουρο..
κλείνω και τα αυτιά μου σε ό,τι πληροφορία ακούω..
σα να έχω κουραστεί απ'τις πληροφορίες..
θέλω τον αιώνιο ύπνο..και δεν είναι τωρινή η κατάστασή μου..το έχω 10 χρόνια όλο αυτό το πακέτο..
Αναρωτιέμαι γιατί το θέμα που είχε ανοίξει ο "περαστικός" δεν υπάρχει πια και έχουν σβυστεί και οι δικές μου απαντήσεις στο θέμα του.
Σκεφτομαι την αγενεστατη γιδα που συναντησα στο ψιλικατζιδικο για τσιγαρα.. πηρε κατι παγωτα και καπως της αναποδογυρισε η σακουλα και της επεσαν ολα κατω , της τα μαζεψα μεσα στην σακουλα ενω απλα με κοιτουσε , της δινω την σακουλα και εφυγε και δεν ειπε ενα ευχαριστω.. Απο ποιον πλανητη ειμαι και μου κακοφαινονται αυτα? Γηινη παντως δεν πρεπει να ειμαι!
Εγω βλεπω την αγενεια οταν παιρνουν σεμενα λαθος αριθμο , το ' με συγχωρειτε ΄ σπανιως το ακουω .....αμορφωσια , ελλειψη παιδειας , καλλιεργειας , δεν ξερω ...........η σταματω στην ακρη του δρομου , με τα αλαρμ , για να παρκαρω , περνανε και μου κουνανε το δαχτυλο απειλητικα , παντα αντρες ........αμα σε τσακισω στο ξυλο , ρε κερατα , λεω , εγω θα φταιω ? ας οψεται η αστυνομια , που θα με τρεχουν μετα .......εδω στην Ελλαδα , αμα δεν εισαι γομαρακι , και δεν βαλεις φωνη , δεν γινεται η δουλεια σου ...........
H αστυνομια δεν αστειευεται σε ξυλοδαρμους , και συνηθως δεν ελεγχω την δυναμη μου .............που να μπλεκεις με δικαστηρια τωρα .............το ξυλο , δεν ειναι σαν τα εργα , που ανταλλασεις μπουνιες κανα 5 λεπτο , αμα του ριξεις μια γερη στο προσωπο , η στο διαφραγμα , η ακομα καλυτερα στην μυτη , εχει τεζαρει ο αλλος , και σε τρεχουν ασχημα ..........το καλυτερο ? μια γερη ' παλαμακια '΄στα αυτια , τουχεις σπασει τα τυμπανα ..............ο Θεος να μην με αξιωσει να πλακωθω ...........
...πρεπει να ξυπνησω 6μιση.. ΔΙΩΞΤΕ ΜΕ!! :p
φύγε :P.......
Λοιπόν επειδή δεν κοιμήθηκα και πολύ καλά, είπα να γράψω τις σκέψεις μου... Όπως κάποιοι από εσάς γνωρίζετε είμαι διεγνωσμένος διπολικός ο οποίος κατεβαίνοντας στην Αθήνα για τις διακοπές του σκέφτηκα να μην πάρω φάρμακα μαζί μου, αλλά λίγο το άγχος, λίγο η κατάθλιψη τελικά το χρειάστηκα το ταβόρ μου.... Τι να κάνω ο άνθρωπος σκέφτηκα το πιο λογικό που υπάρχει, να πάω σε ένα εφημερεύων νοσοκομείο να ζητήσω να μου γράψουν μια συνταγή. Χα! σιγά μην γράψουν συνταγή... Δεν γράφουν συνταγή τα επείγοντα των νοσοκομείων. Σου δίνουν τρία ταβόρ στο χέρι και σου λένε αυτά είναι. Και αναρωτιέμαι τώρα μέσα μου... Ρε μαλάκες ηλίθιοι και άκρως επικίνδυνοι, αν ο άλλος έχει αυτοκτονικές τάσεις και πρόκειται να μείνει στην Αθήνα 20 ημέρες πως θα την βγάλει με τρία ταβόρ που του δίνετε στο χέρι; Δηλαδή πως δουλεύει αυτό το ******** το σύστημα των δημόσιων νοσοκομείων; Τι πρέπει να κάνει ο άλλος για να πάρει τα φάρμακα του; Να ζητήσει τον εγκλεισμό του που από τη στιγμή που έχετε ράντζα γιατί οι κλίνες είναι γεμάτες, αποκλείεται να τον κλείσετε και θα κρατήσετε κάποιο ράντζο για τυχόν κάποιο εισαγγελικό; Να πει σε συγγενικό του πρόσωπο πήγαινε στον εισαγγελέα και πες του να με κλείσουν μέσα και να καταλήξει κάποιος για μια συνταγή να νοσηλευτεί 40 ημέρες; Τι να πω, τέτοιο μπουρδέλο σύστημα όταν μάλιστα κινδυνεύει η ζωή ενός ανθρώπου δεν έχω συναντήσει ξανά. Και αυτοί τώρα οι επιστήμονες που έχουν έτσι το σύστημα και το λειτουργούν με αυτό το τρόπο κοιμούνται ήσυχοι... Ρε μαλάκες ψυχίατροι του δημόσιου τομέα, εσείς είστε άκρως επικίνδυνοι για την ελληνική κοινωνία και για τους εαυτούς μας, εσείς και οι αποφάσεις σας στο τρόπο λειτουργίας των επείγοντων, όχι εμείς....
Και ομως , οι οδηγοι δεν εχουν οδηγικη παιδεια , το βλεπω συνεχως στους δρομους , κυκλοφορω και με δικυκλο , και τρεμει η ψυχη μου ................ασε που ειναι ολοι εκνευρισμενοι , απ την οικονομικη κατασταση ισως , και εκνευρισμενος ανθρωπος , δεν μπορει να οδηγησει σωστα ,..............εγω ειμαι παντα ηραμος , οτι και να συμβαινει , δεν εκνευριζομαι στον δρομο , οτι και να συμβαινει ...ο καλος οδηγος , ειναι κατι που τοχεις η δεν τοχεις , δεν αποκταται , αλλα με τα χρονια βελτιουσαι καπως ..............οι χειροτεροι ειναι οι κατω των 30 , και οι ανω των 65-70 , στατιστικως ...........
bre mind
τα επειγοντα των νοσοκομειων ειναι για εκτακτες καταστασεις, δεν ειναι για να συνταγογραφουν για χρονια νοσηματα.
γι αυτο θελει ραντεβου με τον γιατρο η με το δημοσιο συστημα γιατρων αν εισαι ασφαλισμενος.
τι φταιει το νοσοκομειο αν εσυ αποφασισες να μην παρεις μαζι σου τα φαρμακα?
σου εδωσε τα χαπια για να περασεις την μερα που πηγες. απο κει και περα πας σε γιατρο κι αν δεν θες να πας σε γιατρο και βρεθεις σε κριση, πηγαινε εκει καθημερινα για να σου δινουν καθημερινα, χαπια.
Δεν δουλεύουν έτσι όλα τα νοσοκομεία Remedy. Το ότι έχεις αυτοκτονικές τάσεις και αυτό έκτακτο είναι. Σε νοσοκομείο της επαρχίας λοιπόν που πήγα για τον ίδιο λόγο ο γιατρός μου έδωσε συνταγή για ένα μήνα και μου είπε ο γιατρός σε ένα μήνα θα έρθεις πάλι να με βρεις για να δω πως πας. Στα νοσοκομεία της Αττικής λειτουργούν έτσι με αυτόν τον αστείο τρόπο....
Τι σκέφτομαι??
Απάλευτη η κατάσταση σήμερα!Έχω ναυτία και μικρή ενόχληση στο εντερικό σύστημα!
Δεν ξέρω,έχω βάσιμες υποψίες πως δεν είναι ιογενής γαστρεντερίτιδα,αλλά με έχει πειράξει τα Παριζάκι Υφαντής.
Πριν λίγο χτύπησα το Αντιεμετικό Primperan.30-60 λεπτά έχει έναρξη δράσης όταν χορηγείται από το στόμα.
Δουλεύω με μεγάλη δυσκολία,από κοντά ο πατέρας βοηθάει.Μάλλον σε λίγο θα φύγω από τη δουλειά για να ξαπλώσω γιατί δεν είμαι και πολύ καλά.
Θα ξεράσω σε κανά πελάτη και δε λέει...
*Δελφίνι ξινά μου βγήκαν τα γέλια χθες!Μήπως με μάτιασες?
Για να γίνω καλά άνοιξε θέμα με Poll!!!!
**Mnimonio έχω στεγνώσει και δεν έχω άλλο τι να βγάλω.Μόνο Χολή μου έμεινε να βγάλω!
Αν θεωρητικά,λέμε τώρα,η Χολή μου είχε Πέτρες,και ξερνούσα σε Πελάτη,θα υπήρχε κίνδυνος να πάθει ζημιά από Λιθοβολισμό???Χα χα χα
περαστικα σταυρακο !!... πήγαινε να ξεκουραστεις να ξεκουραστει και το δελφινακι που το παιδευεις συνεχεια!! ;ρ
ολο το βραδυ υπέφερα απο μια ημικρανια που χτυπουσε κατευθειαν στο δεξι μου ματι, δεν ξερω τι ωρα καταφερα να κοιμηθω τελικα..με ξυπνισε η μανα μου που ειχε κλειστει εξω απο το σπιτι να πάω να της ανοιξω, δεν ξερω πως πήγα και ηρθα.. θα τσεκαρω τον προφυλακτηρα για αιματα αργοτερα... ολο και καποιον αθωο θα εφαγα στην πορεια..
ειναι εκτακτο αν σου συμβαινει ξαφνικα. εσυ αφησες επιτηδες τα χαπια σου, πισω ενω εχεις μια γνωστη και μονιμη κατασταση...
στην επαρχια ειναι πιο ελεγχομενη η κατασταση, πιθανον γι αυτο...
στην αττικη φαντασου τι θα αντιμετωπιζουν καθημερινα απο ατομα που ψαχνουν συνταγες. καταλαβαινεις...
ΑΛΛΟ αυτοκτονικες τασεις κι αλλο ανησυχια κλπ. σαφως κατι επρεπε να δωσουν/κανουν και εδωσαν. (δεν ξερω αν ηταν το καταλληλο, δεν ειμαι γιατρος).παντως αν ειπες για αυτοκτονικες τασεις, να λες καλα που δεν σε παρεπεμψαν για εγκλεισμο..
Να καλωσορίσω την υπομανία μου.... Άντε καιρός ήταν να νιώσω και εγώ λίγο άνοιξη..... στην αναζήτηση λοιπόν....
https://www.youtube.com/watch?v=ZG_k5CSYKhg
Έχω τάση για εμετό εδώ και μέρες, δεν μπορώ ούτε να τον προκαλέσω για να ηρεμήσω λίγο. Έφεραν ζαναξ στον αδερφό και συγκρατιόμουν μπροστά από τους γονείς μου να μην βάλω τα κλάματα και να μην πάρω να πιω (ενώ δεν το έχω ξανακάνει και αν το κάνω θα με σιχαθώ) αλλά δεν μπορώ ούτε να κοιμηθώ ούτε να βγω έξω να περπατήσω ούτε να πάρω το αυτοκίνητο και να τσακιστώ. Καλά πάμε. Να δω πότε θα ηρεμίσω, δεν την παλεύω άλλο και σε λίγες μέρες φεύγω για "ταξίδι", έχω κουραστεί να το παίζω ψύχραιμη και δυνατή ενώ μέσα μου να είμαι κομμάτια και να μην ξέρω πως να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου. Νιώθω αδύναμη, δεν είμαι αλλά κάτι τέτοιες στιγμές το νιώθω τόσο έντονα... :(