Γενεθλιοκαταιγίδα στο thread μας!χα χα.Να ζήσετε,να σας ζήσουν,να είστε υγιείς και ευτυχισμένοι,εσείς,τα παιδιά σας και όσοι αγαπάτε.Ό,τι επιθυμείτε να το πάθετε.
Μπάρμπι,καλά κάνεις και πας κόντρα στις υποχρεώσεις για να χαρείτε με την οικογένεια μπανάκια.Εξάλλου σιγά τα μαθήματα που θα κάνουν τώρα στην αρχή,άσε,τα ξέρουμε,μέχρι να ιστορήσουνε τι έγινε στις διακοπές,μέχρι να πάρουνε βιβλία,να πάρουνε τετράδια,μολυβόστυλα,γόμες ,ετσέτερα,βρωμίσαμε,χα χα.Καλά να περάσετε,να κάνεις και ασκησούλες σε θάλασσα και πισίνα για τόνωση και σύσφιξη(χε χε,είδες που έχω και το τερπνόν μετά του ωφελίμου κατά νου;)
Nαταλί μου,Ναταλούδα μου,πώς πας μωρό μου;Προσαρμόστηκε καλύτερα ο οργανισμός,ζορίζεσαι στη διατροφή ακόμη και αν ναι,πού ακριβώς;Ότι ψυχολογικά είσαι καλύτερα το βλέπω,η καλή ψυχολογία βοηθάει και στην αντιμετώπιση τυχόν δυσκολιών στην καθημερινότητα.Για τα μαλλάκια σου,ρώτησες το γιατρό;Σε φιλώ γλυκά,μουτς στα τρελομάγουλα.
Τα δικά μου νέα τώρα.Είμαι χαρούμενη που ενώ ζορίστηκα στην αρχή,η μάχη με το τσιγάρο φαίνεται να τελειώνει,δε μου λείπει πια τα πρωινά,μετά τα γεύματα και μετά το σεξ,lol,αν και ακόμη δε βγαίνω τα βράδια γιατί σίγουρα θα μπω σε πειρασμό.Προτιμώ να το αποφύγω τον πρώτον καιρό το κολάσιμο παρά να ακυρώσω τόση προσπάθεια.
Η διατροφή μου πολύ πιο υγιεινή,χωρίς "κέρατα"που τα ονομάζει και το αγόρι μου,χε χε,φροντίζω ώστε αν δε μπορώ να φάω το φαγητό που ετοιμάζω για την οικογένεια να φτιάχνω κάτι άλλο για μένα,που το απέφευγα από βαρεμάρα και όλο την έβγαζα με παπαρίτσες(σόρρυ).Λες και δεν άξιζα εγώ την ξέχωρη προσοχή,αλλά μόνο οι άλλοι.Εμ...Στη δουλειά σταμάτησαν τα απέξω(τυρόπιτες ή οτιδήποτε άλλο,καθώς και καφέδες),ετοιμάζω το ταπεράκι μου από το βράδυ.Και πρωινό και δεκατιανό και μεσημεριανό,αμ πώς.χα χα
Καλά και με το γυμναστήριο,αλλά είμαι κομμάτια,δεν θυμόμουν πως είχε το κορμί μου τόσους μύες καλέ μου και με πονάνε καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί.Όμως θα ήθελα να το κρατήσω μόνιμο το χούι της άσκησης.Πάμε μαζί με την αγορίνα μου και αυτό πολύ με βοηθάει να μη βαριέμαι αλλά και να εμψυχώνει ο ένας τον άλλον.
ʼντε,σας έκανα να βαρεθείτε με το μπλα μπλα μου.ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΚΑΛΗΜΕ ΡΑΑΑΑΑ.:wink1: