Κατερινακι μου καλη επιτυχια για αυριο!Με το καλο να χαρεις τα νεα σου μεμε κ ας μην ειναι κ αργιτικα!
Printable View
Κατερινακι μου καλη επιτυχια για αυριο!Με το καλο να χαρεις τα νεα σου μεμε κ ας μην ειναι κ αργιτικα!
Λιλακο παντου ο κοσμος ειναι γεματος γυρη τωρα!Κ στην πολη.Φαντασου εκει που υπαρχουν πολλα φυτα κ ελιες!Παντως εγω το συγκεκριμενο προβλημα το ελυσα με την ομοιοπαθητικη.Να προσεχεις τον εαυτο σου......Περαστικα!
ευχαριστω γλαυκη μου.εγω ομως δεν μπορω να αντεξω χωρις καφε και τα λοιπα που δεν επιτρεπονται στην ομοιοπαθητικη.
Λιλάκι υπομονή θα περάσει και αυτό! Όταν με πιάνει κρίση με φαγούρες και φταρνίσματα με τις πλύσεις μέσα σε μία ωρίτσα ηρεμούν τα συμπτώματα. Εύχομαι να σε βοηθήσει. Σίγουρα αύριο θα νιώθεις καλύτερα. Εμένα με πιάνουν τα συμπτώματα νωρίς από αρχές Φλεβάρη και τώρα σιγά σιγά ηρεμούν λίγο. Μέχρι τον Μάιο θα έχω καθαρίσει. Όλως περίεργως όταν αρχίζει και πιάνει η γύρη παντού μέσα στον Απρίλη εγώ αρχίζω να ηρεμώ. Δεν ξέρω τελικά τι είναι αυτό που με πειράζει αλλά ότι και να είναι φυτρώνει και ανθίζει νωρίς! Τώρα και εμείς εδώ στην γειτονιά μου έχουμε γεμίσει κίτρινη γύρη παντού! Στα μπαλκόνια, στους δρόμους, στα αυτοκίνητα... αφού όταν βρέχει κάνει κίτρινα ρυάκια. Έχω ακούσει ότι είναι η γύρη από τα πεύκα που έχουμε πολλά στην περιοχή μας.
Αύριο από το πρωί θα πάμε με την Κατερίνα από τον ʼγιο Σάββα να πάρει τις εξετάσεις της και μετά θα πάμε στην ιδιωτική κλινική στις 10. Θα τις κάνουν εξετάσεις και θα μπει για χειρουργείο το μεσημέρι. Η επέμβαση κρατάει τουλάχιστον 2-2.5 ώρες αν θυμάμαι καλά. Internet λογικά δεν θα έχω και δεν έχω και hi tech κινητό για να σας ενημερώσω, αλλά θα σας βγάλω το βράδυ που θα γυρίσω ιατρικό ανακοινωθέν και ενδιάμεσα θα μιλήσουμε με τα κορίτσια στο τηλέφωνο οπότε θα σας πουν τα νέα μας.
ετοιμο το βαλιτσακι μου και μολις καπνισα και το τελευταιο τσιγαρακι! μενει να κανω μπανιο και να καλοπιστω και μετα beauty sleep. εχω μεγαλη αγωνια αλλα και ενα χαμογελο ζωγραφισμενο στα χειλη. ευχαριστω Γλαυκη μου για τις ευχες σου , ευχομαι και εγω να πανε ολα καλα και θα σας ενημερωσουν τα κοριτσια για την εξελιξη. Μου δίνει μεγαλη δυναμη οτι θα εχω πολλα αγαπημενα προσωπα κοντα μου αυριο να με ξεπροβοδισουν, θα ξερω οτι θα ειναι εκει και θα προσευχονται ολα να πανε καλα και αυτο με ησυχαζει.
προκαταβολικα ενα μεγαλο ευχαριστω για τις θετικες σας σκεψεις και ευχες σας.
Ναταλιτσα μου γιατι σε εχουμε χασει?Γιατι μας εχεις γινει ακριβοθωρητη?Ελπιζω ευχαριστες ασχολιες να σε κρατουν μακρια μας.Δεν θελω να σου προσθεσω κ αλλο σκουλαρικι στο υπερφορτωμενο σου αυτι αν κ καποτε το εχω αναγκη....Απλα μου λειπεις....
και επειδη το mood της εβδομαδας είναι ο ερωτας σας παραθετω το παρακατω
http://www.youtube.com/watch?v=3of2F1QXtKo
γεια σας!!
πολυ ερωτας πεφτει εδω μεσα !
ευτυχως που ειμαι παντρεμενη αλλιως μπορει να ζηλευα κιολας !
*Katie αντε κοπελα μου με το καλο και καλη επυτυχια ολα καλα θα πανε!
λιλα υπομονη και κουραγιο ολα θα περασουν
τζινακι που εισαι?????
αληθεια μετα απο ποσες μερες καπνισες?
εννοεις μετα την σληβ? μολις βγηκα απο το νοσοκομειο καπνισα... 1-2 εκεινη την ημερα, και οχι πανω απο 5 την πρωτη εβδομαδα , μετα με πηρε η μπαλα ξανα....
Που χαθηκατε ολες?
κοριτσαρες μου καληνυχτα παω για το beauty νανακια μου. σας φιλω γλυκα !!!
wow, sexy photo! I love it!Quote:
Originally posted by *Katie
και επειδη το mood της εβδομαδας είναι ο ερωτας σας παραθετω το παρακατω
http://www.youtube.com/watch?v=3of2F1QXtKo
Μαναράκια μου θα σας αφήσω να δούμε μία σειρά με ζόμπι με τον άντρα μου :lol:
ʼβα ακούς!!! Ζόμπι!!! :lol:
Η σειρά λέγεται The walking dead χαχαχαχαχ τι πρωτότυπο! Κόλλησε ο άντρας μου και του κατέβασα την σειρά να την δει και μαζί κόλλησα, ο Θεέ μου!!!, και εγώ! Αλίμονο μου!
Σας φιλώ και σας καληνυχτίζω γλυκά!
Κατερινάκι μου το τραγούδι σας, αααχ ο δικός σας πρώτος χορός... Η φωτό που έβαλε κορίτσια η Κατερίνα είναι από την ίδια και τον άντρα της, για όσους δεν την έχετε δει. Δεν είναι μία κούκλα;;; Έλαμπε εκείνη την ημέρα ήταν πραγματικά πανέμορφη!
eli να μας πεις αν ειναι καλη βλεπω οτι εχει πολυ περαση αλλα δεν την εχω δει
αλλα μια και αυτες που παρακολουθω κοντεβουν στο τελος και δεν εχει το καλοκαιρι true blood θα πρεπει να βρω καποια αλλη να παρακολουθω μια και φετος απο οτι βλεπω στην αθηνα θα το περασω!
:thumbup:Quote:
Πάρτε η καθεμία το χαρτάκι της,παρακαλώ!