οι κροταφοι σου, δεν αποτελουνται απο τριχες, μαγκ? τι ειναι? λεπια?
Printable View
Εδω θα συμφωνησω απολυτως , ετσι ειναι . Αν και πρεπει να πω , οτι οσο και αν με κολακευε μια πολυ μικροτερη μου , θα την απεφευγα οχι λογω ζηλειας , η ζηλεια ειναι αγνωστη σεμενα , αλλα αν γινομουν 70 και η αλλη ηταν 45 , λεμε , πιθανον να με εγκατελειπε , δεν ειναι λοιπον και πολυ σωφρoν να επιλεξεις μια πολυ μικροτερη σου , αλλα αμα στην δωσει κατακεφαλα , αντε να βρεις λογικη .
To συμπαν συνεχιζει να με δουλευει!! ΜΟυ την πεφτει ενα παληκαρι συμπαθεστατο, μονο που του ριχνω μισο κεφαλι, χωρις τακουνι!! με τακουνι τον περναω ενα κεφαλι!! Πωπω πολυ μαρεσει η single life!!! Ε ρε τι εχω να δω ακομαααααααα
Σκεφτομαι οτι πλεον σε εχω συνδεσει με Κάιρο...
Δλδ , οτι και να κανω , την εχω πατησει ! Αυτο μου θυμιζει το ' παραδοξο της Γερμανικης ενεδρας ' , ειναι καλο ,
Ειναι μια ομαδα Αμερικανων στον Β παγκοσμιο πολεμο , και θελει να περασει μεσα απο τις γραμμες των Γερμανων , υπαρχουν 2 δρομοι , ο ενας μεσω δασους , κ ο αλλος μεσω ξεφωτου . Οι Αμερ. το λογικο ειναι να επιλεξουν τον δρομο μεσω δασους , για λογους καλυψης . Αλλα , σκεφτονται , οτι οι Γερμανοι θα μαντεψουν την κινηση αυτη των Αμερ. , και θα την στησουν στο δασος , οποτε λενε , ας παμε μεσω ξεφωτου , αλλα σκεφτονται οτι οι Γερμανοι , θα σκεφτουν οπως οι Αμερικανοι , και θα περιμενουν στο ξεφωτο . Οποτε , ξανασκεφτονται οι Αμερ. , και λενε , αφου οι Γερμ. θα σκεφτουν οτι σκεφτηκαμε το σκεπτικο τους , ας παμε μεσω δασους , αλλα και παλι , οι Γερμ. θα σκεφτουν οτι σκεφτηκαν οι Αμερ. κ.ο.κ. Δλδ , απ οπου και να πανε οι Αμερικανοι , την εχουν βαψει !!!
xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxa!!
επιτελους το καταλαβες!
ναι, οτι και να κανεις την εχεις πατησει ΑΝ προσπαθεις να κρεμαστεις απο μια αποφαση περι ηλικιας της αλλης .
οτι θα ειναι οκ η σχεση σου αν ειναι μικρη η αν ειναι μεγαλη.
η ηλικια δεν προσφερει κανενα εχεγγυο για μια φλογερη και ευτυχισμενη σχεση, παρα μονο η αμοιβαια ελξη, η ερωτοσυμβατοτητα η και η αμοιβαια επιθυμια για σχεση.
οπου τα βρεις αυτα, ΟΡΜΑ!!!
ψοφοκρυο!!Καλημερα κοσμεεεεεεεεεε!