my mood today is....
http://dl9.glitter-graphics.net/pub/...jzef7rhw6w.gif
Printable View
my mood today is....
http://dl9.glitter-graphics.net/pub/...jzef7rhw6w.gif
γεια σας κοριτσακια μου τι μου κανετε?
εδω ειμαι και εγω !
το πρωι ειχα παει στο ιππο γιατι ειναι δυνατον εγω να μην εχω τρεχαματα?
οταν πηγα να παρω το εξητηριο προχθες ειχαν κανει λαθος και με ειχαν χρεωσει δικλινο
αφου εγινε ο σχετικος χαμος μετα δεν ηταν το χαρτι σωστο ειχε τις παλιες ημερομηνιες και ηταν διωρθομενο με σφραγιδες φυσικα αλλα δε το αναγνωριζε το ταμειο οποτε ο γιατρος μου ειπε οτι ελε την τεταρτη να τα εχω φτιαξει και να τα παρεις και να κανεις και το αιμα εδω
πηγα το πρωι ανεβοκατεβηκα 3-4 φορες αλλα οκ τα πηρα
ειδα και το γιατρο μου γιατι ειχα καποιες αποριες να μου λυσει τελικα δεν εκανε μανικι εκανε μινι bypass
αλλα δεν ηταν αυτο που με απασχολουσε εγραφε στο χαρτι μου οτι πηρε βιοψια και περιμενει αποτελεσμα σε 20 μερες και λιγο ειχα σαλταρει εκτος το οτι δεν ειχε πει κατι αλλα λεω λες να βρηκε κατι κακο και δεν ηθελε να μου το πει μολις εκανα ενχειρηση?
τελικα μου ειπε οτι δεν πηρε βιοψια γιατι ηταν ολα οκ και μαλον γραφτηκε κατα λαθος στα χαρτια μου !
τοσο καλα!
τωρα ηρεμησα και παω τη δευτερα για τα ραμματα
αυτα τα λιγα!!!
Καλλιοπη εμενα στο τηλεφωνο τωρα μου ειπε να παω αυριο για ραμματα.. Καλα ρε παιδια τις αιματολογικες δεν μας τις γραφουν;; Στο biomed που πηγα πληρωσα 30,75 για την αιματος και μου ειπε οτι αν μου τις γραψουν θα πληρωνω μονο 5! Δεν θα επρεπε να μας τα ειχαν γραψει ολα αυτα;
Γεια σας και πάλι Μακερωτευμένες μου!
Την Κατερίνα μας την πήραν στις 3.30 τελικά για το χειρουργείο. Ο χειρούργος που θα της κάνει την πλαστική μας ενημέρωσε ότι η εγχείρηση θα κρατήσει αρκετές ώρες καθώς προσπαθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Οπότε έχουμε μεγάλη αναμονή μπροστά μας. Το χειρουργείο μπορεί να τραβήξει μέχρι τις 8 το βραδάκι. Έχουμε βγάλει ρίζες στην καφετέρια και πίνουμε καφεδάκια με τον γαμπρό μου και έχουν έρθει για συμπαράσταση λαέ και τα κοριτσάκια μας Μακ και Τζίνα :D. Μόλις βγήκε και ο χειρούργος που της αφαίρεσε την κύστη και μας είπε ότι όλα προχωράνε κανονικά. ʼντε να περάσει και αυτή η περιπετειούλα μας και να γυρίσουμε σπιτάκι μας! Ανυπομονώ!!! Η Κατερίνα ήταν κλασσικά χεσμένη από τον φόβο της αλλά της κρατήσαμε καλή παρέα και μπήκε με χαμόγελο στο χειρουργείο. Αυτά τα νέα μας προς το παρόν!
Πολλά φιλάκια!
Ελιτσα σ' ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση! αντε να βγει να την δείτε και να μας πεις τα νέα!!!
Εκτός από το χαμόγελο της Κατερίνας μας , να σας πω ότι τα χειλάκια της ήταν κόκκινα από το κραγιόν μου που είχε δοκιμάσει νωρίτερα και ήταν πανέμορφη! Θα το φορέσω και εγώ το κραγιόν πριν μπω χειρουργείο να μου πάει γούρι!
Αααχχχ, της αγάπης μαχαιριά Ναταλία....Θα με παρασύρεις και θα ποστάρω και εγώ το ποίημα που έγραψα για τον ανάξιο και ανεκπλήρωτο έρωτά μου..
ΥΠΟΘΕΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ Β'
Αν με φιλούσες
Θα ήταν προσκύνημα
Στους άγιους τόπους μου.
Θα τα κατάφερνα τότε
Καλύτερα με τον πόνο
Της ομορφιάς σου.
Αν ξεγύμνωνες
Και την ψυχή
Σαν το κορμί μου
Και ύστερα με φροντίδα
Κάλυπτες τη γύμνια
Και των δυο τους
Θα έπαυαν τότε
Τα χέρια μου
Να μάχονται
Τη μάχη της αντίστασης
Και θα σου χάριζαν
Την αγάπη αλόγιστη.
Αν με βύθιζες
Στο ναυάγιό σου και
Με άφηνες
Να σε ανελκύσω,
Μαζί να αναπνέαμε
Λύτρωση και οξυγόνο.
Αν με φιλούσες
Θα ήταν προσκύνημα.
Αν ποτέ.
Μπηκα να πω μια καλησπερα κ να κανω ιατρικο ανακοινωθεν αφου μολις μιλησα με την Ελι κ τη ρωτησα για το πως ειναι το Κατερινακι μας.Δεν εχει βγει ακομη απο το χειρουργειο,μολις ειχαν ρωτησει κ τους ειπαν οτι πανε ολα πολυ καλα κ κεντανε για το τελειο αποτελεσμα!
Κατερινακι γρηγορη αναρρωση να εχεις κ να χαρεις με χαρα κ ευτυχια αυτα που αναμενεις....
Γλαυκούλα μου σε ευχαριστώ για την αναμετάδοση!
Μπήκα και εγώ λίγο μιας και δεν ήξερα ότι η Γλαύκη μας θα εκτελέσει χρέη ενημέρωσης να σας πω ότι σας προείπε η Γλαύκη. Οι ρίζες μας στις καρέκλες του κυλικείου έχουν μεγαλώσει για τα καλά! :lol:
Αφού είμαστε καλά δεν με πειράζει η αναμονή και περιμένουμε υπομονετικά και με καλή διάθεση να βγει η αγαπημένη μας από το χειρουργείο και να ξυπνήσει. Υπολογίζουμε ότι από τη στιγμή που κρατάει πολύ η νάρκωση θα πάρει ώρα και η ανάνηψη, οπότε μάλλον θα έχουμε νέα μετά τις 9.30.
Υ.Γ. Γλαύκη μου η φωτο τέλεια! :D
Πολλά φιλιά κι από μένα στις ριζωμένες υπάρξεις του κυλικείου! Ευχές για το κορίτσι μας, που θα βγει σύντομα από το χειρουργείο!
Τι καλά, που είστε παρεούλα τέτοιες ώρες! Φιλιά!!
Αχ αυτές οι ποιητικές ψυχές!
Ναταλία μου και Μακ μου είστε πλούσιες ψυχές, διαμάντια καλά κρυμμένα που ακόμη δεν σας έχουν ανακαλύψει. Εύχομαι σύντομα ένας άντρας αντάξιος σας να ξεθάψει τον κρυμμένο θησαυρό σας και να τον φυλάξει με τρυφερότητα στα χέρια του...
Ναι Αβάκι μου ήταν όμορφα που τα κορίτσια μας μας συντρόφευσαν για ώρες και μας χάρισαν τα γλυκά τους χαμόγελα! Η Μακ μας έφυγε το απόγευμα μιας και έπρεπε να βγάλει και το μεροκάματο και την Τζίνα μας πριν λίγο την διώξαμε γιατί σκοτείνιαζε και δεν ήθελα να κυκλοφορεί μόνη της στο κέντρο της Αθήνας. Τώρα έμεινα εδώ με τον γαμπρό μου και σκοτώνουμε την ώρα μας μέχρι να μας ειδοποιήσουν. Είμαστε καλά και με χαρούμενη διάθεση, αν και κουρασμένοι μιας και είμαστε στο πόδι από το πρωί. Το βράδυ αν η Κατερίνα χρειάζεται βοήθεια θα έρθει η μητέρα μου να μας αλλάξει. Προς το παρόν εδώ και οι δύο ριζωμένοι δεν το κουνάμε ρούπι μέχρι να βγει το κορίτσι μας!
Σας φιλώ ελπίζω αργότερα να καταφέρω να σας ενημερώσω, αλλιώς θα μεταφέρουν τα νέα τα κορίτσια μας που είναι στο τηλέφωνο stand by. :D Μάκια!!!
Υ.Γ. Μόλις κάποιος μας ενημέρωσε ότι σε λίγο τελειώνουν....ΑΜΗΝ!
Για ανορθωση στηθους μπηκε; Που; Ιδιωτικα η δημοσιο;;; Να το σκεφτομαι και εγω απο τωρα!!!! :)
Ας γράψουμε και κάτι χαζούλικο, να ξεχαστεί η παρέα του κυλικείου.. Λόγω της οικονομικής στενότητας δε μας περισσεύουν πια λεφτά για αισθητικούς.. Πήρα, λοιπόν, το μηχανάκι μου και έδιωξα γύρω στα δέκα κιλά τρίχες... Παιδεύομαι και αύριο έχω και συνέχεια, τη στιγμή που στην αισθητικό θα είχα ξεμπερδέψει σε δέκα μόλις λεπτά και με καλύτερα αποτελέσματα! Για την όλη επιχείρηση φόρεσα μία ρόμπα και, όπως ανοίγει, βλέπω τα "υπάρχοντά" μου και σκέφτομαι, μήπως μόλις σηκωθεί η Κατερίνα, να πάρω εγώ σειρά στο χειρουργικό κρεβάτι; :lol:
Καλησπέρα κορίτσια. Η Κατερίνα είναι καλά, τελείωσε το μαραθώνιο χειρουργείο της και τώρα είναι στο δωμάτιό της με την Eli και τον αντρούλη της. Είναι ταλαιπωρημένη φυσικά αλλά είναι ευδιάθετη και γελάει. Οπότε τέλος καλό όλα καλά για το Κατερινάκι.
επιτέλους τέλος καλό όλα καλα!!!!
Κατερινάκι σιδερένια!!!! με το καλό η έξοδος και η αναρρωση!!!!