για να εξιλεωθεις να μου γραψεις ενα ωραιο μηνυμα, δεν ξερω τι θα ναι, βαλε τη φαντασια σου να δουλεψει, γιατι εκτος απο ολα τα αλλα κουσουρια που εχω ειμαι και παραπονιαρα
Printable View
για να εξιλεωθεις να μου γραψεις ενα ωραιο μηνυμα, δεν ξερω τι θα ναι, βαλε τη φαντασια σου να δουλεψει, γιατι εκτος απο ολα τα αλλα κουσουρια που εχω ειμαι και παραπονιαρα
γεια σας ακια απο μενα μπηκα να μαθω νεα της κατερινας και απο οτι ειδα ολα καλα πηγαν
καλη ξεκουραση σε οσες πηγαν στο ραντεβου με τον μορφεα !τα αλλα τα κοριτσια μου ειναι καλα??
τη γλαυκη δεν πηρε το ματι μου καθολου που ειναι ?
ava πως τα πας με το σαχλαμαρακι?
εγω αντεξα 5 μερες χωρις τσιγαρο αλλα........
Αφιερωμένο εξαιρετικά στην παραπονιάρα μας:
Η καλή μας αγελάδα
τρώει κάτω στη λιακάδα
μικρά χόρτα και μεγάλα
για να κατεβάσει γάλα.
Να το κάνουνε τυράκι
να το κάνουν βουτυράκι
να το βάλουνε στο πιάτο
να σου πουν ορίστε φά το.
:lol: :lol: :lol:
καλλιοπη εγω 4 μερες στο νοσοκομειο εννοειται δεν καπνισα, αλλα μολις γυρισα σπιτι καπνισα αμεσως, αλλα το αστειο της υποθεσης ειναι οτι καπνιζα κρυφα στην τουαλετα γιατι ο γιατρος μου ειχε πει να κρατηθω 10 μερες (εμενα μου φαινοταν 10 μηνες, δεν αντεχω χωρις τσιγαρο, δυστυχως) και δεν αντεχα να ακουω τις φωνες των δικων μου
Καλησπέρα Καλλιόπη. Ξέρω ότι έχεις πολλές δουλειές και δεν προλαβαίνεις να αναρρώσεις :lol: αλλά παρόλα αυτά πως τα πας, όλα καλά;
ολα καλα κατι πονακια μονο και ψιλοενοχλισεις αλλα οκ την παλευω αυτος που επαθε σοκ ηταν ο αντρας μου εχω πολυ μαλακο δερμα και μελανιαζω ευκολα οποτε οταν ειδε πως εχω γινει εβαλε τισ φωνες αλλα σε συγκριση με το χερι μου που μου πηραν αιμα παλι μια χαρα ειναι με τοσες τομες
σου πηρε πολυ αυτο για να το γραψεις;πως σου ηρθε η εμπνευση;απο τα κιλα μου; :tumble: :tumble: τεσπα θα αρκεστω σ αυτο.τι να κανω; θα σου γραφα και γω ενα αλλα ειναι ακρως ακαταλληλο, παντως με λαλαγγι εχει να κανειQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αφιερωμένο εξαιρετικά στην παραπονιάρα μας:
Η καλή μας αγελάδα
τρώει κάτω στη λιακάδα
μικρά χόρτα και μεγάλα
για να κατεβάσει γάλα.
Να το κάνουνε τυράκι
να το κάνουν βουτυράκι
να το βάλουνε στο πιάτο
να σου πουν ορίστε φά το.
:lol: :lol: :lol:
Θα σας καληνυχτήσω και εγω! ο μωρφέας με καλει!
μετά από μια μέρα γεματη:
ʼψογα νέα για το κατερινάκι μας
Απίθανα ποιήματα και πολύ συγκινητικά (τωρα καταφερα να τα διαβάσω.....)
Δωσατε παρόν όλες μέχρι και η Κατερινα το πρωι!
Σας χαιρετώ και πραγματικά εύχομαι τα καλύτερα για όλες σας!!!!
http://www.dazzlejunction.com/greeti...d-night_15.gif
Quote:
Originally posted by Eli
Αχ αυτές οι ποιητικές ψυχές!
Ναταλία μου και Μακ μου είστε πλούσιες ψυχές, διαμάντια καλά κρυμμένα που ακόμη δεν σας έχουν ανακαλύψει. Εύχομαι σύντομα ένας άντρας αντάξιος σας να ξεθάψει τον κρυμμένο θησαυρό σας και να τον φυλάξει με τρυφερότητα στα χέρια του...
Ευχαριστούμε,κέρατα μου,πολύ γλυκιές οι ευχές σας...Μήπως να την πέσουμε η μία στην άλλη να τελειώνουμε;Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ναταλία και ΜακΓιώτ είστε κρυφά ταλέντα!! Εύχομαι την επόμενη φορά που θα νοιώσετε την ανάγκη να γράψετε κάτι να είναι γιατί σας ενέπνευσε ο όμορφος έρωτας που θα ζείτε.
Αυτήν τη φορά θεωρώ πως μάλλον θα εμπνευστώ από το σουν του μπι στήθος της...Ωδή στο βυζί!
Καλλιόπη σε φαντάζομαι να παρηγορείς τον άντρα σου λέγοντάς του ηρέμησε αγάπη μου, θα περάσουν οι μελανιές στην κοιλιά μου και θα ξαναγίνεις καλά! :lol: :lol:
Rozeta δεν το έγραψα, copy paste το έκανα. Είσαι όντως παραπονιάρα γιατί ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να συνδυάσω την αγελάδα με τα κιλά σου! :lol: :lol: Ορίστε ξέρω κι άλλο, για να δω τι θα βρεις να πεις για την πεταλούδα! :lol:
Μια ωραία πεταλούδα
Μια ωραία πεταλούδα
σ?ένα κήπο μια φορά
καμαρώνει και απλώνει
τα γαλάζια της φτερά.
Όλο τον καιρό γυρίζει
Όλο τον καιρό γυρίζει
και τα άνθη χαιρετά
πότε κάθεται στο ένα
πότε φεύγει και πετά.
Λάμπουν κόκκινες πιτσίλες
Λάμπουν κόκκινες πιτσίλες
στα γαλάζια της φτερά
λάμπουν κόκκινες πιτσίλες
στα γαλάζια της φτερά.
Όταν έρθει ο χειμώνας
Όταν έρθει ο χειμώνας
πέφτει κάτω και ψοφά
κι όταν έρθει καλοκαίρι
ζωντανεύει και πετά.
με προσεχει και δεν θελει να ποναω και για την επεμβαση δεν ηταν συμφωνος
εγω το ηθελα απλα αυτος μου εκανε το χατηρι και σταθηκε διπλα μου
μαλον στο ποδι μου γιατι οσο ελειπα τα ειχε αναλαβει ολα και ετρεχε και σε μενα
Καλησπέρα κούκλες μου!!!!!!!!!!
Κατερινάκι μου σιδερένια και γρήγορα κοντά μας!!!!!
Γιωτουλα πολύ με συγκινήσες σήμερα ,αυτο το ψυχικό σου μεγαλείο κ αυτή η ευαισθησία σου .. . .Η ζωή θα στα ανταποδόσει!!!!!
Ελλάκι κ Αβουλίνι καλό σας βράδυ κ καλή ξεκούραση !!!!!
Ακόμη ο Μορφέας δεν έχει εμφανιστεί -λέτε να έπαθε τίποτα?Παράξενο!!!!!
ποτε καθεται στο ενα ποτε φευγει και πετα;δηλ. με λες ''σταπερδονα'', ελαφρων ηθωνκτλ. :lol: :lol:
οταν ερθει ο χειμωνας πεφτει κατω και ψοφα; α μαρη που θα μου πεις εμενα οτι με πιανει ψοφος :lol: :lol:
Πάλι καλά Καλλιόπη γιατί είναι σημαντικό να έχεις υποστήριξη από τον άντρα σου και από τους δικούς σου ανθρώπους, γίνονται όλα πιο εύκολα. Είναι λογικό που διαφωνούσε από το φόβο του (κι εμένα η μητέρα μου δεν ήθελε) αλλά σε λίγο καιρό που θα βλέπει μία άλλη Καλλιόπη, θα καταλάβει ότι είχες δίκιο που επέμενες.