Θέλω να κάνω οικογένεια και τρία παιδιά (ίσως και παραπάνω) κάποια στιγμή! Δύο κοριτσάκια κι ένα αγοράκι!
Printable View
Θέλω να κάνω οικογένεια και τρία παιδιά (ίσως και παραπάνω) κάποια στιγμή! Δύο κοριτσάκια κι ένα αγοράκι!
Θελω να βρω δουλεια, θελω να παρω το αμαξι που εχω βαλει στο ματι, να βρω μια κοπελα, να ησυχασω και να νιωσω σιγουρος με την παρτη μου, να μεινω σε δικο μου σπιτι, να ξαναδωσω πανεληνιες.
δεν θελω τιποτα ......
μια τουρτα με μπισκοτα oreo σπεεεε
μια βαφλα με παγωτο
να περασει αυτο το φθινοπωρο γιατι σε λιγο θα πηγαινουμε για σκι οπως το παει...
φτανουν τα κοψιδια! να παμε παλι στις ακρογιαλιες για μπανιαααα!!! :d
Ή περισσότεροι κατά βάθος αυτό θέλουμε!:p
Επικοινωνείς με τις εικόνες που βάζεις; Εγώ το έχω προσπαθήσει πολλές φορές, τα τραύματα μου βέβαια ήταν μικρότερου μεγέθους αλλά πώς λες να νιώθω βλέποντας το; Και δεν πιστεύω ότι μόνο εγώ κινδυνεύω να επηρεαστώ, σε φόρουμ ψυχολογίας είσαι που μερικοί έχουν αυτοκτονικές τάσεις!
Δεν πας καθόλου καλά...να βάλεις μια τέτοια φωτογραφία και δεν το καταλαβαίνεις κιόλας...έφαγες αναφορά κι ελπίζω να σβηστεί γρήγορα η εικόνα, δεν αντέχω να την βλέπω με αρρωσταίνει και θέλω να κλάψω...είσαι τρομερά αναίσθητος! Κατέληξε στο νοσοκομείο και μετά να μου πεις ότι το κάνουν για να τους προσέξουν!
Πολλά θα ήθελα....αυτή τη στιγμή θέλω να ταξιδέψω με καλή παρέα σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος,να πίνω τις carib μου,να διαβάζω στην παραλία και να χορεύω στα beach bars.