Originally Posted by
Tonya
ευχαριστώ κορίτσι μου για τα καλά σου λόγια. υπάρχει ένας κρυφός αυτοσωτήριος μηχανισμός νομίζω, που έχω τη γνώμη ότι μπορεί να καλλιεργηθεί. καλό είναι να απουσιάζει από μέσα μας η μιμητική διάθεση, δεν κάνω δηλαδή αυτό που κάνεις εσύ για να βγεις από τα δύσκολα, γιατί είμαστε δυο διαφορετικοί άνθρωποι. επομένως οι τρόποι σωτηρίας που εξυπηρετούν εμένα, δεν σημαίνει ότι εξυπηρετούν και σένα. νομίζω όμως ότι πριν κανείς υπαχθεί οικεία βουλήσει σε σωτήριες μεθόδους, πρέπει να συνομιλήσει ειλικρινά με τον εαυτό του. θα ήθελα να κρατήσεις μόνον από τη δική μου ιστορία ότι αφού μπορώ εγώ, μπορείς και συ. βγήκα με κατεστραμμένο σώμα και μετά από πάρα πολλά χρόνια, όπως διαβάζεις, αλλά βγήκα. και έχω απόλυτη συναίσθηση ευθύνης γι αυτό που σου λέω, μπορείς να βγεις, μακάρι όσο πιο γρήγορα. κι όταν βγεις, δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναπέσεις, οπότε πρέπει να είσαι διαρκώς σε εγρήγορση, γιατί τα γεγονότα που μας περιβάλλουν μπορεί να είναι από ασήμαντα, που τα μεγαλοποιούμε, έως τραγικά που μας καταπίνουν. οπότε, όσο πιο πολύ καιρό κερδίσεις όπως τον θέλεις, τόσο το καλύτερο. δέξου δηλαδή με άλλα λόγια ότι η ζωή κυλάει πότε έτσι και πότε αλλιώς, σε προκαλεί και παίζεις μποξ μαζί της, άλλοτε νικάς κι άλλοτε σε νικάει, κι όταν σε νικάει δούλεψε σκυλίσια να επιπλεύσεις.
αν θέλεις να με ρωτήσεις κάτι ειδικότερο, πιθανότατα θα μπορώ να σου απαντήσω, οπότε με ρωτάς :-)
.