η λαιτ εχει 3 θερμιδες το κουτι...
Printable View
η λαιτ εχει 3 θερμιδες το κουτι...
το απόγευμα είναι η ώρα που έχουμε το χαμηλότερο ρυθμό καύσεων ,Quote:
Originally posted by Loula83
προσωπικά που πάει πολύ άσχημα όταν τρωω κάτι γλυκό οπως το μελι στο γιαουρτι πχ για πρωινο. δε ξερω γιατι,ισως μου ξυπναει την ορεξη για κατι γλυκο και πιο μετα! οποτε αν ειναι να φαω κατι τετοιο, το τρωω αργοτερα το απογευμα, για να μην εχω περιθωριο να ξεφυγω πολύ.Quote:
Originally posted by BettyG
Βρώμη τρως καθόλου? θα χορτάσεις περισσότερο και θα ξέρεις οτι δεν πήρες ζάχαρη και διάφορα πρόσθετα τροφίμων
που τα δημητριακά πρωινού είναι γενικά φούλ από αυτά.
Μια ημέρα, η μέρα παρά μέρα , φάε ψωμάκι με λίγο φυστικοβούτυρο και λίγο μέλι, επίσης καλύτερο από κάθε μαργαρίνη, ή
ταχίνι με μέλι.
ε δε πειραζει, αφου το συνολικο ισοζυγιο ειναι αρνητικο,θα τα καψω ολα!το προβλημα ειναι να μη μου ξυπνησει την ορεξη για αλλα...Quote:
Originally posted by BettyG
το απόγευμα είναι η ώρα που έχουμε το χαμηλότερο ρυθμό καύσεων ,
Ε ναι δε χάλασε κι ο κόσμος, εννοείται
γεια σας κ απο δω!σημερα στα ιδια!αντε να μαι 59 στις 15!!!!!!!!!!!!!!!παντως εγω τα μετρησα κ απ το να παιρνω ιce tea δλδ τσαμπα θερμιδες αφου δε τις τρωω γιατι να τις πιω?παιρνω μια κοκα λαιτ κ ησυχάζω!φυσικα προσεχω να μου φερουν το κουτακι.
σωστή!
καλησπερα σας!!!!
σημερινα αποτελεσματα, οχι και τοσο καλα αλλα οκ...
αυτη τη βδομαδα δεν εχασα τπτ.... παραμενω στα ιδια κιλα...
αλλα.... το πιο σημαντικο...!!!!!!!!! 1 απο τα τζιν μου, ΚΟΥΜΠΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕ!!!! ειπα να το φορεσω χθες, αλλα επειδη πετανε κατι παχακια ακομα... το αφισα...
ο αντρας μου, πρωτη φορα με ειδε με τζιν και μαλιστα τοσο στενη γραμμη και ενθουσιαστικε!!!
απο αυριο ξεκιναω παλι σωστη διατροφη, να δουμε πιο μικρα νουμερακια!!!!!!!!!!!!!
φιλια πολλα!
mtsekaki μου μπραβο που σου μπηκε το παντελονι.Για το κολλημα μην ανησυχεις θα ξεκολλησεις αμα επιμεινεις.Ετσι κι εγω μια βδομαδα δεν εχασα τπτ και σημερα -400.Παντως τωρα του αρεσε ε; Γιατι θυμαμαι που σου λεγε να μην αδυνατισεις και κατι τετοια κουλα.:P
καλημερα -200 σημερα
-200
58.2
Ειμαι ακομα τουμπανο ομως! Ελπιζω μεχρι αυριο να ειμαι οκ!
+2 κιλα σημερα,
απιστευτο. ξερω οτι εφαγα 2 μερες αλλα γιατι παλι 85 κλαψ κλαψ το σιχαινομαι αυτο το 85
-200 γρ. σημερα.Καλημερα σε ολους.:)
καλημερα κοριτσακια! σημερα -300γρ. τρεχω τρεχω να δω το 59999999999!!!!!!!!!!
Aντε μια χαρα κοντευεις granita.;)
Constance και γρανιτούλα μπράβο που πήρατε τη κατηφόρα και πάλι!! Τι ωραία που είναι η κατρακύλα μετά το κόλλημα ε;; :D
Σήμερα -100γρ από 104,2 σε 104,1 και ακόμα ψάχνω την αργοπορημένη περίοδο.. ʼντε να μου έρθει και να τελειώνει μήπως και μπορέσω να πάω για κανα μπανάκι το σαβ/κο :P