Καλησπερα
Εχτες
Πρ:1/2γιαουρτι,2κτσ κουακερ,1κτγ μελι και 2 καρυδια
Δε:2κουλουρακια λαδιου μια φετα γαλοπουλα,τυρι
Αργοτερα: 1/2 μπανανα
Με:Αρακα λαδερο με σαλατα
Απ:1/2 μπανανα
Αργοτερα:1κουλουρακι με μια φετα γαλοπουλα
Βρ:το ιδιο με το μεσημερι
Printable View
Καλησπερα
Εχτες
Πρ:1/2γιαουρτι,2κτσ κουακερ,1κτγ μελι και 2 καρυδια
Δε:2κουλουρακια λαδιου μια φετα γαλοπουλα,τυρι
Αργοτερα: 1/2 μπανανα
Με:Αρακα λαδερο με σαλατα
Απ:1/2 μπανανα
Αργοτερα:1κουλουρακι με μια φετα γαλοπουλα
Βρ:το ιδιο με το μεσημερι
marleokaρ μου, πρόσεχε πολύ με το αγγούρι, εγώ τους 3 πρώτους μήνες το έκανα εμετό όσες φορές έκανα το λάθος να το φάω, πίστευα ότι το αγγούρι είναι όλο νερό και είναι ελαφρύ, τελικά είναι πολύ βαρύ τρόφιμο για τους φρεσκοχειρουργημένους!Quote:
Originally posted by marleokar
Βασικά προβληματίζομαι και πάλι με την διατροφή μου -πιστεύω οτι πρέπει να αρχισω να τρωω και καμια σαλατα(θα φαω λιγο αγγουρι αυριο).
Και με το νερό ενω στη αρχή επινα πολύ νερό τώρα μετα βιας φτάνω το λίτρο.
Anyway, θα δούμε
Εγώ πάλι, ενώ στην αρχή είχα δυσανεξία σε πολλά φαγητά το αγγούρι άρχισα να το τρώω από τα αλεσμένα, βγάζοντας τα σπόρια και δεν με ενοχλούσε καθόλου γι'αυτό και ήταν το μόνο σίγουρο που έτρωγα κάθε μέρα. Απ'ότι έχω καταλάβει το καλύτερο είναι να τεστάρουμε το στομάχι μας στο τι αντέχει και τι όχι σύμφωνα βέβαια και με τις οδηγίες του γιατρού μας ή του διατροφολόγου μας ιδιαίτερα τον πρώτο καιρό του sleeve που υπάρχουν περισσότερες απαγορεύσεις στο τι επιτρέπεται να φάμε.
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ καπουτσινο μια φρυγανια
μεσ 2κουταλιες φαβα 30γρ φετα
απογ μια φετα κεηκ αργοτερα ενα digestive
βρ μια μπρουσκετα με κετσαπ γαλοπουλα και τυρι με λιγα λιπαρα
Hello :D
Χτες:
Πρωί: 2 φρυγανιές με τυρί.
Δεκατιανό: 2 εσπρέσο.
Μεσημέρι: μισό μπιφτέκι με 2 μπουκιές σαλάτα.
Απόγευμα: 1 μήλο.
Βράδυ: το άλλο μισό μπιφτέκι με 1 μπουκιά σαλάτα.
Σήμερα:
Πρωί: μισό τοστ.
Δεκατιανό: 1 αυγό βραστό.
Μεσημέρι: λίγο κοτόπουλο με 1 μπουκιά μακαρόνια και 1 μπουκιά σαλάτα.
Απόγευμα: 1 μπανάνα.
Βράδυ: Θα δω, αλλά μάλλον 1 αυγό βραστό με 1 φρυγανιά.
11 μήνες μετά, πάνω από 5 μπουκιές δεν κατεβαίνουν και επίσης με τίποτα δε μπορώ να φάω και να πιω έστω μία γουλιά υγρό.
Καλύτερα βέβαια και όσο βλέπω τη ζυγαριά στο 78, χαίρομαι :D
Φρεσκομανικωμένα, καλή συνέχεια εύχομαι και να προσέχετε τι τρώτε και να ακούτε την πεθερά του φόρουμ :D
Jason, εύγε φίλος, η κατηφόρα σου είναι όσο απότομες είναι οι κατηφόρες του Υμηττού. :D
Και εις κατώτερα ;)
Μπράβο PM79, βλέπω ότι εσύ κατέβηκες την κατηφόρα του Υμηττού, έχεις αράξει και περιμένεις και τον Bigjason να έρθει! Σου εύχομαι, όχι εις κατώτερα πλέον, αλλά εις σταθερότερα! :starhit:
Σε ευχαριστω PM79 ευχομαι τα καλυτερα εγω την παρασκευη περνω τα αποτελεσματα απο τις αιματολογικες την τριτη κλεινω εξαμηνο και την τεταρτη εχω ραντεβου για επανεξεταση.
ΥΓ.1 Σκεφτομαι να αναιβασω φωτογραφια την τριτη αλλα ειμαι σε διλημα.
Σημερα
πρωινο 1/2 τοστ με γαλοπουλα κ τυρι ,1 ποτηρι χυμο μηλου
μεσημ 1 μπιφτεκακι ψητο γυρω στα60 γραμμαρια
απογευμ μιση μπανανα
και για βραδυ θα φαω τονο σε νερο κ θα δοκιμασω το αγγουρι
Bigjason γιατί είσαι σε δίλημμα; Κι εμείς που βάλαμε φωτογραφίες στο τόπικ φωτογραφίες πριν και μετά, τι πάθαμε; Ίσα ίσα που αυτό βοηθάει γιατί είναι μία επιβράβευση της δύσκολης προσπάθειάς μας και εμψύχωση για να συνεχίσουμε. Εγώ πάντως ψηφίζω να βάλεις!
:thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Bigjason γιατί είσαι σε δίλημμα; Κι εμείς που βάλαμε φωτογραφίες στο τόπικ φωτογραφίες πριν και μετά, τι πάθαμε; Ίσα ίσα που αυτό βοηθάει γιατί είναι μία επιβράβευση της δύσκολης προσπάθειάς μας και εμψύχωση για να συνεχίσουμε. Εγώ πάντως ψηφίζω να βάλεις!
Τζινα το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι ειπιον τονον αλλα πιστευω οτι με την φωτο θα παρουν δυναμεις και οι υπολοιποι οπως πειρα και εγω στην αρχη οταν εβλεπα τα κατορθωματα τον αλλον παιδιων. Με συνχωρητε για το off topik οταν ερθει η ωρα θα ζητησω να μου πειτε πως βαζουν φωτο.
Εντάξει Bigjason όταν θελήσεις μπορείς να μπεις στο τόπικ που μιλάμε με τα κορίτσια ή και από εδώ αν θέλεις να μου πεις και θα σου δώσω οδηγίες για το πως να ποστάρεις φωτογραφίες (τις έχω έτοιμες γιατί μου έχουν ζητήσει οδηγίες κι άλλοι χιχιχι).
παρη συγχαρητηρια αλλη μια φορα.ιασονα θελουμε φωτο θελουμε φωτο.κρυψε το κεφαλι αν δεν θελεις να δουν ποιος εισαι.ασε εμεις απο φωτο σε αλλο τοπικ εχουμε ξεφτιλησει κοσμο και κοσμακι.
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ καπουτσινο
μεσ 80γρ κεφτε κοτοπουλο μια κουταλια σαλατα
απογ μια φετα ψωμι(με τραβαγε το στομαχι) αργοτερα μια δαγκωνια κολοκυθοπιτα γλυκια
βρ ενα κεφτε κοτοπουλο 50γρ περιπου και μιση φετα ψωμι
Ελένη παρατηρώ οτι κάνεις πολύ καλές επιλογές στα φαγητά που τρως κάθε μέρα .Μας δίνεις ιδέες .
Bigjason τώρα μάλλον είσαι mediumJason :Ρ