Ευχαριστώ πολυ:starhit:Quote:
Originally posted by smart
ουαν, θα παθεις πλακα, μετα θα σου φαινεται πολυ ξενερωτο το εξω...
να πας οπως κ δηποτε :)
μαγια, κουραγιο :)
Printable View
Ευχαριστώ πολυ:starhit:Quote:
Originally posted by smart
ουαν, θα παθεις πλακα, μετα θα σου φαινεται πολυ ξενερωτο το εξω...
να πας οπως κ δηποτε :)
μαγια, κουραγιο :)
xm skeftomai oti exw pathi mia sinxisei me ta kila......plisiazoun k oi meres gia na figw gia pasxa corfu......k ta kila m ta idia..........popo k dn tha adeksw ta ilithia vlemata ton k kala kaloproeretwn anthropwn..na lene exase ?more san na paxine?xaxaxa oso k na leww oti dn me noiazei...me psiloniazei.......
σκευτομαι οτι η περιοδος μου εχασε το γαμη..νο
το δρομο.
μπουμπουλιτσιιιιιιιιιι καλως να ερθεις αντε ρε φιλε χεστηκες, αυτοι αργοσχολοι ειναι δεν εχουνε και τιποτα πιο ενδιαφερων να κανουνε, κλαιν μαιν.
σκευτομαι οτι θελω να ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ το φορουμ ΝΑΤΑΛΟΠΟΣΤΣ και ΝΑΤΑΛΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
και μακαρι να ειχαμε ηχο και εικονα να βλεπαμε αυτην την υπεροχη ΑΥΡΑ και να ακουγαμε αυτο το γλυκο αισιοδοξο γελιο!
NADINEEEEEEEEEEEEE εμφανισου, γιατι θα τα πω ολα για τον παρανομο ερωτα μας :lol: :lol: :lol:
σκεφτομαι οτι τα εχω καταφερει περιφημα κ μου αξιζουν πολλα μπραβο!
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by badgirl11
σκεφτομαι οτι τα εχω καταφερει περιφημα κ μου αξιζουν πολλα μπραβο!
Ένα μπράβο κι από εμένα κοριτσάρα, έτσι απλά γιατί το νιώθω οτι το αξίζεις!! :starhit:
οτι το 68 ηταν γρουσουζικο, αποταν το ειδα ολο σε συντηρηση καταληγω. :P
κοριτσια σκευτομαι οτι η ομορφια δεν κοιτα ΚΙΛΑ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣΣΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=tBcozLyO-VY&NR=1
αραγε αυτο το προγραμμα με τα προιοντα της herbalife που ξεκινησα αξιζει??? η τσαμπα η πεινα ? τα λεφτα ? κτλ κτλ???
...ρε...
πάλι βαριέμαι...
τί κακο και αυτό///////////////////////////////
Αν με πάρουν στη δουλειά τη Δευτέρα , θα έχω λύσει το 60% του ψυχολογικόυ μου προβλήματος....
αν με καλεσουν εστω για μια σκατοσυνεντευξη θα εχω λυσει το 40% του δικου μου
σκεφτομαι οτι ειμαι στην 3η μερα και φαινεται σα να περασε αιωνας...τελικα οι πρωτες μερες ειναι οι πιο δυσκολες.
και στο τριμηνο και το 6μηνο ειναι δυσκολα...κ μια ζωη, αλλα κακα τα ψεμματα οχι οπως στην αρχη...
σκεφτομαι να καλεσω την κλικλικω για συνεντευξη :D
σκεφτομαι οτι σημερα ακουσα ποσο κοστιζουν τα στεφανια για τις καταθεσεις κ κ κοντεψα να μεινω στον τοπο!!!
μ εναν γρηγορο υπολογισμο, μ αυτα τα λεφτα δουλευε ενας ανθρωπος κανονικα για ενα 6 μηνο, με κανονικη αμοιβη κ πληρη ασφαλιστικη καλυψη!!!
(σκεφτηκα βεβαια κ οτι με τα χρηματα για τα στεφανια συντηρειται καποια επιχειρηση που επισης εχει εργαζομενους, αλλα παλι , αυτη η επιχειρηση μονο απο τα στεφανια των καταθεσεων συντηρειται????)
εμετικο.
ποτε θα μου παρεις συνεντευξη? να ξερω να προετοιμαστω καταλληλως