Με τσακίσες καναρίνοσπουργιτι χαχα, μόλις έφαγα το 2% στοκογιαουρτο :p.
Printable View
Ξαναλέω για όλους ο άντρας δεν έχει πρόβλημα με κανέναν αν έχει δεν είναι άντρας το λέω για να ξέρετε
Εγώ έμαθα αυτά που δεν ήξερα σύρετε να τα μάθετε κι εσεισ
Αντε να δούμε τι κάνουμε τόσα χρόνια
Σπουργίτι ποιο είναι το αντίθετο της λέξης κεφτές
Κε δεν φτες χαχαχα
Ξαναλέω υπάρχουν οι Έλληνες Αμερικανοί εγώ είμαι Αμερικανός Έλληνας καταγωγή 50 Έλληνας 25 Αφρικανός κ 25 Αμερικανός εσεισ κάνατε DNA test
ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ Κ ΜΙΛΗΣΩ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΗΣΥΧΑ ΗΣΥΧΑ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ΤΟ 2004 ΕΤΣΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟ ΛΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ Κ ΤΟ ΛΥΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 70 Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΔΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΥΤΗ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΜΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΓΥΡΙΣΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
Το άλλο το θέμα με τις εξαρτήσεις θα το λύσουμε υπάρχει εμβόλιο για το αλκοόλ κ το φαγητό υπομονή έτσι ήμουν κι εγώ κ το έλυσα κάπως
Ότι γινόταν έγινε από εδώ κ πέρα εσεισ
Θα με λέτε αντετοκουμπο των ελιών ότι έκανε ο ψηλός στο nba το έκανα εγώ στις ελιές στην Ελλάδα έβγαλα 70 δισ τα δίνω στο κρατοσ κ βγάζετε όλα επίδομα 1500 ευρώ δεν είναι πλάκα εγώ δεν παίζω με κανέναν
ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΦΥΓΑΝ ΟΛΟΙ ΦΥΓΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ Η ΠΕΘΑΝΑΤΕ ΓΤ ΟΝΤΩΣ ΈΓΙΝΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Καλησπέρα φτωχε συμφουρομιτη