Αχ τα ειπε τοσο ομορφα παλι η NADINE, που θα ηθελα και εγω να βρεθω στη συναντηση σας :(
Να περασετε πολυ ομορφα και να μας πειτε τα νεα σας να τα μαθαινουμε και εμεις,εστω και απο αποσταση!
Printable View
Αχ τα ειπε τοσο ομορφα παλι η NADINE, που θα ηθελα και εγω να βρεθω στη συναντηση σας :(
Να περασετε πολυ ομορφα και να μας πειτε τα νεα σας να τα μαθαινουμε και εμεις,εστω και απο αποσταση!
Α!Έχω κι έναν αρνητικό στόχο!Να κόψω τα φατσοβιβλιοπαίχνιδα,που μου κλέβουν χρόνο κι ενέργεια!
Η Σαμπίνα μου έκοψε τσιγάρο ολόκληρο,εγώ ως πότε θα μαζεύω δώρα και θα στέλνω στους γείτονες;Έ;Έ;
Πού μένεις μιαζωήμια ευκαιρία,που σε ψάχνουμε όλοι απεγνωσμένα;
Αθηναία μου είσαι,γι'αυτό οι μισοί έλληνες ήρθαν Αθήνα να σε βρούν;
Συναντήσεις γίνονται και θα γίνουν πολλές!Δε μπορεί,δε μπορεί,
κάπου θα συναντηθούμε!Δε μπορεί,δε μπορεί,στο ίδιο φόρουμ ζούμε!
Μπαμπουνέλι χρόνια σας πολλάααααααααααα !!!!!!!!!!
Ανεβασμένες είστε και μου αρέσετε, αλλά δεν προλαβαίνω να σας χαρώ...
Το βιβλίο λέγεται "Διατροφική Νοημοσύνη".... θα επανέλθω!
αλήθεια τι κάνει το Χανελέλι ???
Aχ γλυκια μου NADINE,μενω νοοοοοοοτια,Κρητη!
Κρητικοπουλα ειμαι!
Και ειναι λιγο δυσκολο να ανεβω να σας δω εκτος και αν ολες μαζι οι συμφορουμιτισσες αποφασισετε να κανετε και ενα ταξιδακι στα μερη μας!!:roll::roll:
hello!!!!!!!!!!!!
Τι κάνετε πουλακια μου?? nadinaki μέσα είσαι τώρα, αλλά γιατί δεν μπορώ να μπω στο chat?????????
Τεσπα θα βρεθεί λύση.
Επειδή είμαι όλιγον τι "χαιβαν" σε ποια να ευχηθώ σήμερα χρόνια πολλά????????
Ολα τα κορίτσια μπαρμπουνάκια τα λέτε!!! Μπερδεύτηκα η "κατσπόδα" (όπως λέει η γιαγιά μου)
Σε κάθε περίπτωση εύχομαι χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στην εορτάζουσα.
Επίσης εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλα τα σχολιόπαιδα μας..
Πολλά φιλάκια σε όλες και όλους!!!!
Quote:
Originally posted by NADINE
Τις μπονσπέρες μου στις πριγκιπέσσες μου και τον σποράκο!
........................
Μ'αρεσει όταν διακρίνω αισιοδοξία στις σκέψεις και στο λόγο σου!!!! Πολύ με αρέσει!! Ετσι σε θέλω!!
Να είσαι καλά.
"Πολύ ΣΕ αρέσει"Ζορζέτ μου;Πλάκα ΜΕ κάνεις;
Λοιπόν,για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους!
Ναι,μεν το μπαρμπουνέλι μας έχει πολλαπλές προσωπικότητες
(άλλη περιμένεις να συναντήσεις από τα γραφόμενα της κι άλλη συναντάς)
αλλά δε λέμε όλα τα κορίτσια μπαρμπουνάκια εδώ μέσα!
Μπάρμπ,Μπάρμπυ,Μπαρμπίτα,Μ� �αρμπούνι,Μπαρμπουνέλι,
Μπαρμπαρέλα,Σέρλοκ κι ένα σωρό άλλα που ξέχασα
είναι η BARB3,πρώην 2,ακόμα πιο πρώην σκέτη,ανουμέρωτη,
η οποία έγινε κατά ένα χρόνο μπαρμπουνότερη,χθες στις 14,
ίδια μέρα παρά κάτι δεκαετίες νωρίτερα με το παλιρροιοστερνοπούλι!
Δε νομίζω να μην ξέρεις ποιά είναι η παλίρροια εδώ μέσα
και να θέλεις κι εκεί εξηγήσεις...Χάνουμε μαλλιά,χάνουμε και μυαλά;
Όσο για το τσατοδωμάτιο είναι κλειστό από καιρό,απ' ό,τι διαβάζω...Δεν είναι πως τρώνε πόρτα οι κατσπόδες
(όχι πως ξέρω τι σημαίνει-κάτι σε κατσικοπόδαρο μου κάνει,αλλά μάλλον καμία σχέση ε;)
Να μου είσαι καλά κι εσύ,παρθενάκι μου,να μη μου ζορίζεσαι πολύ και πετάγονται τα όμορφα ματάκια σου έξω!
Καλή σχολική χρονιά και στα δικά σου καμάρια!Σ'όλα τα παιδάκια του κόσμου και τους βιβλιοστάτες γονείς τους!
Μιαζωήμια ευκαιρία,έχουμε και την πριγκίπισσα μας στη λεβεντομάνα Κρήτη μας!
Κάποια στιγμή θα κατέβει κι εκεί ο θίασος να περιοδεύσει!Τώρα για απαρτία,κομματάκι δύσκολο...
Πάντως κι εσείς άμα βαρεθείτε το νησί κι ανέβετε στη στεραιά,σφυρίξτε κλέφτικα!
Όλο και κάποια από μας κάπου θα ακούσει και θα ανταποκριθεί!
Προς το παρόν,επικοινωνούμε διαδικτυακά!Και απ' ό,τι βλέπω,δεν τα πάμε κι άσχημα
για ένα μάτσο πρώην ξένους!Σκεφτόμουν καμιά φορά να κάναμε την ίδια στιγμή
συνάντηση οι βόριες κι οι νότιες και να συνδεόμασταν μέσω κάμερας.Πλάκα θα είχε...
Ή να μαζευτούμε καναν Βόλο...Βέβαια για σας στην Κρήτη,πάλι μακριά είναι...
Θα ήταν πάντως τέλεια να μαζευόμασταν όλοι μαζί!Θα ήταν η κλούβα με τις τρελές-μέρος Βου!
Oρεξη να υπαρχει και ολα γινονται!
Καλη ιδεα και η καμεροσυναντηση!!:kiss:
χιχιχιχιχιιχι!!!!!!!
Χρόνια πολλά επομένως στην BARB3 πρώην 2!!!
.Χάνουμε μαλλιά,χάνουμε και μυαλά;[/quote]Quote:
Αυτό ξαναπές το!!! Και να έχανα μόνο μυαλά καλά θα ήταν ....
Δεν είναι πως τρώνε πόρτα οι κατσπόδες [/quote]Quote:
μετάφραση: καημενούλες - έτσι το λένε στο χωριό της Σαπφούς / Ερεσσός, που παρεπιπτόντως φέτος είχε επετειακό συνέδριο Λεσβιών και ειχε πολύ γυναικόσμο!!!!
να μη μου ζορίζεσαι πολύ και πετάγονται τα όμορφα ματάκια σου έξω!Quote:
[/quote] το έπιασα το μήνυμα!! Πως να είμαι καλά αμα ζορίζομαι και μου πετάγονται τα μάτια έξω?????? Και μετά πως θες να έχω και τα μυαλά στη θέση τους??
:puzzled::puzzled::smirk:
:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::s aint::love::love::love::love::love::love::love::lo ve::love::love::love::love::punk::punk::bouncing:: eureka:κορ?τσάkια μου σήμερα εxω kεφ?α...φιλ?sάκια σε όλεs
Τρελό κέφι..άντε, πριγκηπέσσες μας, ξανά στον αγώνα!!!
ʼσχετο μπορεί κάποια να μου πει πως βγαίνει το χαζοσχεδιάκι με τη ροδομάγουλη μηλομαζώχτρα που έχω κάτω μου;;;;;δε τη θέλω πλέον...δεν έιναι αυτό που με συνδέει μαζί σας!
Υπαινίσσεσαι πως δεν είσαι πλέον γυναίκα-πειρασμός;Quote:
Originally posted by tidekpe
ʼσχετο μπορεί κάποια να μου πει πως βγαίνει το χαζοσχεδιάκι με τη ροδομάγουλη μηλομαζώχτρα που έχω κάτω μου;;;;;δε τη θέλω πλέον...δεν έιναι αυτό που με συνδέει μαζί σας!
Δεν είσαι μια Εύα,που μοιράζει μήλα στα θύματα της;
Έχω μεγάλη περιέργεια να δω το νέο τικεράκι,
που σε συνδέει μαζί μας,πρώην πλανεύτρα!
Στο δια ταύτα,διαλέγεις νέο κι όπως έβαλες αυτό
το σβήνεις και βάζεις στη θέση του το νέο.
Είναι απλό!Δε θλεέι και πολύ κλικ κλικ!
Quote:
Originally posted by GeorgiaP
χιχιχιχιχιιχι!!!!!!!
Χρόνια πολλά επομένως στην BARB3 πρώην 2!!!
.Χάνουμε μαλλιά,χάνουμε και μυαλά;Quote:
Αυτό ξαναπές το!!! Και να έχανα μόνο μυαλά καλά θα ήταν ....
Δεν είναι πως τρώνε πόρτα οι κατσπόδες [/quote]Quote:
μετάφραση: καημενούλες - έτσι το λένε στο χωριό της Σαπφούς / Ερεσσός, που παρεπιπτόντως φέτος είχε επετειακό συνέδριο Λεσβιών και ειχε πολύ γυναικόσμο!!!!
να μη μου ζορίζεσαι πολύ και πετάγονται τα όμορφα ματάκια σου έξω!Quote:
[/quote] το έπιασα το μήνυμα!! Πως να είμαι καλά αμα ζορίζομαι και μου πετάγονται τα μάτια έξω?????? Και μετά πως θες να έχω και τα μυαλά στη θέση τους?? [/quote]
Όχι,σε παρακαλώ πολύ πες μου!Αυτό το έργο τέχνης παραθέσεων πώς το πέτυχες;
ʼμα σου ζητηθεί,μπορείς να το επαναλάβεις;Τι άλλο χάνεις εκτός απο μαλλιά και μυαλά;
Τι μας κάνει??? 11880???? Τυχαίο δε νομίζω !!!
:lol::lol::lol::o:o:o
Quote:
Υπαινίσσεσαι πως δεν είσαι πλέον γυναίκα-πειρασμός;Quote:
Originally posted by tidekpe
Δεν είσαι μια Εύα,που μοιράζει μήλα στα θύματα της;
Έχω μεγάλη περιέργεια να δω το νέο τικεράκι,
που σε συνδέει μαζί μας,πρώην πλανεύτρα!
Στο δια ταύτα,διαλέγεις νέο κι όπως έβαλες αυτό
το σβήνεις και βάζεις στη θέση του το νέο.
Είναι απλό!Δε θλεέι και πολύ κλικ κλικ!
Χαχαχα! για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ο υποκειμενισμός στη μεταφρστική προσέγγιση ενός έργου! Καλό, ε;
Η μηλομαζώχρα δεν είναι για να τα μοιράσει, να τα φάει θέλει!! Και δε θέλω να το αντικαταστήσω, να το διώξω θέλω! Δε με συνδέουν τα κιλά κι οι δίαιτες μαζί σας!!!! Ίσως κάποτε, τώρα όχι!
Αχ, πώς και δε με έπιασες, Νάταλι!!!
Kαι ξαναρωτώ:εκτός από μαλλιά και μυαλά τι άλλο έχασες;Quote:
Originally posted by GeorgiaP
Τι μας κάνει??? 11880???? Τυχαίο δε νομίζω !!!
:lol::lol::lol::o:o:o
Tι να σου πω,παλίρροια μου...Μερικές φορές κι οι χουφτώστρες έχουν τρύπες στα χέρια τους...
Δε χρειάζεται να μετράμε κιλά εδώ μέσα...Πιο πολύ το είχα ξεκινήσει,αυτό τής Παρασκευής
για να σταματήσουν μερικές μερικές να ζυγίζονται καθημερινά.Να μη σου πω πού με έγραψαν...
Τώρα πιο πολύ για λόγους συσπείρωσης της ομάδας το πρότεινα,χαλαρά,χωρίς εμμονή αριθμών...
Είχα και μια μαγισσούλα,που πετούσε πάνω από την ονειρούπολη...πολύ μου άρεσε...
Πώς έχεις εσύ τώρα τη μηλομαζώχτρα,που σου'γινε τσιμπούρι!Τέλος πάντων...'Ο,τι θέλει
ο καθένας και θεωρεί πως τον βοηθά ή τον διασκεδάζει...Πάντως θα ήθελα να θέταμε η καθεμία
τους στόχους της για τη χρονιά,που ξεκινά(να μην ξαναναφερθούμε στην άλλοτε πρωτοχρονια: 1/9).
Είναι καλό πού και πού να σκαλίζουμε μέσα μας,ν' ανιχνεύσουμε το πραγματικό μας θέλω
ώστε να συντονιζόμαστε προς την επίτευξη του...Καμιά φορά σέρνουμε παλιές επιθυμίες,
που δε μας εκφράζουν πια ή ο στόχος θαμπώνει μέσα στη ρουτίνα και το κυνήγι των καθημερινών...
Κι επειδή περνά η ώρα και δε θέλω να μου γλυστρήσει το πρωινό,σας αφήνω τις καλημέρες μου
και δυό φιλιά σε κάθε ζευγάρι πριγκιπικών μαγούλων με την ευχή να έχουμε μια υπέροχη 16/9/2010 μέρα!
Α,για να μην ξεχάσω και την επικείμενη μας συνάντηση(που προς το παρόν τη βλέπω ΖακΠρεβερική)
κάτι Βάσιες,κάτι μπαρμπούνια,κάτι κλικλίκου,κάτι dream κι όσες άλλες κατοικείτε τη νύμφη του Βορά
συντονιστείτε στο τόπικ μας,για να μη με χρεώνετε σε κλήσεις κινητών τηλεφώνων σε χαλεπούς καιρούς!
ʼντε!Έχουμε κι άλλα ραντεβού να κανονίσουμε!Δε θα περιμένουμε τις αφεντομουτσουνάδες σας!
Zουλεύω που θα συναντηθούν οι βόρειες.Και ζαρώνω χείλια,να!Πότε θα έρθετε προς τα κάτω,εγώ δεν μπορώ να έρθω,είμαι εις περιόδους σχετικώς ισχνών αγελάδων.
Είπαμε,κατεβείτε,έχουμε χώρο στο σπίτι,τζάμπα,δε θα πλερώσετε τίπουτις.
Κι εγώ κέφια έχω σήμερα Ξένια,Λουμπίνι(αλήθεια από πού βγήκε αυτό,αυτή η μουρλή η Ναταλία τα βγάζει όλα τα παρατσούκλια τα ευφάνταστα,παιδί μου είναι τη ρωτάς "πώς να ονοματίσω το σκυλί μου,το γατί μου,το παιδί μου"να σου λέει.:smilegrin:
Κι εγώ θα ζυγιστώ αύριο,γιατί αύριο είναι μία νέα μέρα!(λέει,με βλέμμα μοιραία αθώο ωσάν σκάρλετ,αλλά με κάποια κιλά παραπάνω στη φιγούρα)χα χα
Σας φιλώ μουρλοκομεία μου,να περάσετε μία τέλεια μέρα!:starhit:
Καλημέρα κι απο εμένα σε όλα τα τρελλοκόριτσα της παρέας..και τον Κύριο βεβαίως..
τι να πρωτο ευχηθώ, Καλή αρχή στα καμάρια σας που πάνε σχολείο (και το δικό μου βέβαια το αγοράκι μου,) άντε και καλά κουράγια να έχουμε
Χρόνια πολλά στην εορτάζουσα και απούσα ΜΠΑΡΜΠΑΡΕΛΛΑ αν και καθυστερημένα..
φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλα τα αγωνιζόμενα κορίτσια..
sorry που όλες οι ευχές είναι ετεροχρονισμένες αλλά έχω πάθει από την Κυριακή μία τενοντίτιδα στο δεξί μου χέρι και όπως καταλαβαίνετε με μπανταρισμένο χέρι δεν μπορούσα να γράψω,ούτε και τώρα βέβαια μπορώ αλλά ένα ΗELLO να μην σας πω??
Ναταλία είσαι πολύ ανεβασμένη και μ΄αρέσει τρελλα΄σε περιμένει όλο το fun club σου εδώ στα νότια ......με τρέλλα
φιλια πολλά σε όλες να περνάτε καλά
[quote]Originally posted by NADINE
..
Δε χρειάζεται να μετράμε κιλά εδώ μέσα...Πιο πολύ το είχα ξεκινήσει,αυτό τής Παρασκευής
για να σταματήσουν μερικές μερικές να ζυγίζονται καθημερινά.Να μη σου πω πού με έγραψαν...
Τώρα πιο πολύ για λόγους συσπείρωσης της ομάδας το πρότεινα,χαλαρά,χωρίς εμμονή αριθμών...
Είχα και μια μαγισσούλα,που πετούσε πάνω από την ονειρούπολη...πολύ μου άρεσε...
.'Ο,τι θέλει
ο καθένας και θεωρεί πως τον βοηθά ή τον διασκεδάζει...Πάντως θα ήθελα να θέταμε η καθεμία
τους στόχους της για τη χρονιά,που ξεκινά(να μην ξαναναφερθούμε στην άλλοτε πρωτοχρονια: 1/9).
Είναι καλό πού και πού να σκαλίζουμε μέσα μας,ν' ανιχνεύσουμε το πραγματικό μας θέλω
ώστε να συντονιζόμαστε προς την επίτευξη του...Καμιά φορά σέρνουμε παλιές επιθυμίες,
που δε μας εκφράζουν πια ή ο στόχος θαμπώνει μέσα στη ρουτίνα και το κυνήγι των καθημερινών...
μπαρδον Ναταλια, νομιζα οτι θα το βγαζατε στα τοπικς των συναντησεων σαν ανακοινωση, γιαυτο δεν ειχα απαντησει εδω.
Εγω ειμαι μεσα, αρκει να μπορω να ερθω με συγκοινωνια και να μπορω να καπνιζω (σορρυ....)
αυτα :P :smilegrin:
που ναι η μπαρμπαρα οεο?
και πως πετυχε ζεστα νερα στη Ζακυνθο????:shocked2: να μας πει και τους αριθμους του τζοκερ!
Καλημέρα,πριγκιπέσσες μου!Και "Κύριε"με Κ κεφαλαίο κατά Αννεζίνα!Ευλόγησον!
Ξημέρωσε Παρασκευή και είναι μέρα που κάποιοι από μας μετράμε πόσο ελκυστικούς μας βρίσκει η γη!
Εμένα με γουστάρει 136 φορές!Δε νομίζω να βρεθεί κάποια από σας να τη βρίσκει πιο γκόμενα...
Αναφορικά με τη συνάντηση,δε βλέπω να την καταφέρνουμε...Γάμοι και βαφτίσεις
δεν επιτρέπουν σε σημαντικά της παρέας μας πρόσωπα να παραβρεθούν στα πουρνάρια μας,
οπότε καλύτερα να μας "ζουλέψετε" επόμενο Σ/Κ,που οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες για όλους!
Κλικλίκου,έχουμε δυστυχώς κι άλλες τσιγαροεξαρτημένες.Θα βγαίνετε έξω τιμωρία πού και πού.
Δε νομίζω να επιτρέπεται άλλωστε το κάπνισμα στα ενδότερα μετά την πρώτη του μήνα.Δεν είμαι και σίγουρη βέβαια...
Να ευχηθώ μια ευλογημένη μέρα σε όλους μας,γεμάτη Αγάπη,Πίστη,Σοφία κι Ελπίδα!
Και για όσες κλέβουν εργατολεπτά από τους εργοδότες τους για να μας συντροφεύουν,
να έχετε ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο,πλούσιο σε ό,τι περισσότερο χρειάζεστε.
Από την απόλυτη ηρεμία και ξεκούραση μέχρι το τρελό ξεφάντωμα διασκέδασης!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά!
με τα χιλια ζορια καταφερα να μπω για 2 λεπτακια! τρελη δουλεια στοπ ευχαριστω για τις ευχες ολες μα ολες στοπ καφε λιγο δυσκολο στοπ το επομενο σβ μεσα στοπ τη βασια θα την παρουμε τηλ γιατι δεν μπαινει καθολου μαλλον στοπ η ζακυνθος τελεια στοπ το νερο υπεροχο στοπ ηλιος πολυς στοπ γυρισα πισω δυστυχως στοπ λουμπι καλως ξαναηρθες στοπ
και καθοτι παρασκευη σημερα, 86,9 και τωρα στοπ στο φαγητο απο το σοκ στοπ και στο κειμενο
φιλακια γιατι καιγομαι!! μια ωρα εκανα να σας διαβασω που να γραψω και παραπανω!
καμια δεν θα ρωτησει αυτη η γρια ποσο χρονων εγινε? μπηκα στα 40! δεν τα εκλεισα βεβαια αλλά το 40 καπως μου καθεται!
Ξενια, βρηκα κολπο να διωξω τις φακιδες! αντισποτ κρεμα λεγεται και σποτακο μη παρεξηγηθεις! θα σας πω σε κανενα μηνα αν ειχε αποτελεσμα. και σημαδια του χρονου λεγονται οι φακιδες και πυκνωνουν! 40....
προλαβα να διαβασω τις 2 απο τις 5 σελιδες που εχω χασει,
φιλακια πολλα, ερχομαι στο γραφειο λιγες ωρες και δεν προλαβαινω λεμε...........
χρονια πολλα μεταχρονολογημενα σε οσους γιορταζουν και γιορταζαν.
θα τα πουμε αναλυτικα ελπιζω απο Δευτερα......
Quote:
Originally posted by BARB3
με τα χιλια ζορια καταφερα να μπω για 2 λεπτακια! τρελη δουλεια στοπ ευχαριστω για τις ευχες ολες μα ολες στοπ καφε λιγο δυσκολο στοπ το επομενο σβ μεσα στοπ τη βασια θα την παρουμε τηλ γιατι δεν μπαινει καθολου μαλλον στοπ η ζακυνθος τελεια στοπ το νερο υπεροχο στοπ ηλιος πολυς στοπ γυρισα πισω δυστυχως στοπ λουμπι καλως ξαναηρθες στοπ
και καθοτι παρασκευη σημερα, 86,9 και τωρα στοπ στο φαγητο απο το σοκ στοπ και στο κειμενο
Xa xa xa,τέλειο!Έσκασα στο γέλιο.Γεια σου Μπαρμπαρέλλα με τα ωραία σου.Να περνάς όμορφα κοπέλα μου στοπ.:spin:
Καλησπέρα στην υπέροχη ομάδα,οέο οέο ομαδάρα.Εύχομαι να είστε καλά κι εγώ καλά είμαι.Σήμερα ζυγιστήκαμε,είμεθα στα 74,7.Αργάααα και σταθερά.
Nadine,πολύ μου άρεσε όπως το έθεσες,αχ έτσι να το λέμε από δω και πέρα είμαι λοιπον 74,7 πώς τό'γραψε να δεις-κιλά ομορφιάς στον κόσμο;κομμάτια πριγκιπισσιάς στη γη;άλλο;
xa xa xa
Σας φιλώωωω όμορφα πλάσματα,φιλιά και στο αγόρι της ομάδας μας.
φιλακια γιατι καιγομαι!! μια ωρα εκανα να σας διαβασω που να γραψω και παραπανω!
καμια δεν θα ρωτησει αυτη η γρια ποσο χρονων εγινε? μπηκα στα 40! δεν τα εκλεισα βεβαια αλλά το 40 καπως μου καθεται!
Ξενια, βρηκα κολπο να διωξω τις φακιδες! αντισποτ κρεμα λεγεται και σποτακο μη παρεξηγηθεις! θα σας πω σε κανενα μηνα αν ειχε αποτελεσμα. και σημαδια του χρονου λεγονται οι φακιδες και πυκνωνουν! 40....
Γάμοι και βαφτίσεις ε?Quote:
Αναφορικά με τη συνάντηση,δε βλέπω να την καταφέρνουμε...Γάμοι και βαφτίσεις δεν επιτρέπουν
Ε πρόσθεσε και μια κηδεία τότε ! Σήμερα μας έφυγε η μια γιαγιά της Νεκκυ. Η Νεκ είναι ήδη στο πατρικό της (όπου έμενε η γιαγιά), θα μείνει εκεί και όλο το βράδυ, αύριο πρωί στις 11 η κηδεία, Κυριακή τα τριήμερα ... ελπίζω το άλλο σ/κ να βολέψει.
Να πάρει ... επιννόησαν και κρέμα οι γυναίκες για να μου αντιστέκονται? Φτουυυυ ... πάνε όλα τα τυχερά μου :PQuote:
Originally posted by BARB3
αντισποτ κρεμα λεγεται και σποτακο μη παρεξηγηθεις!
Καλά που έχω και την Νατ...... εεεε, την Νέκκυ :P
Τουλάχιστον πλήρης ημερών και εμπειριών η γιαγιά και ακουλούθησε και τη φυσιολογική χρονική πορεία. τα συλλυπητήριά μας στην νεκταρία...και μόλις σκέφτηκα ότι έχετε κι επέτειο, την Κυριακή, αν θυμάμαι καλά...ο κύκλος της ζωής, ε;
Καλο βράδυ...
Καλημέρα, πριγκηπέσσες μας! Καλή εβδομάδα και καλό κουράγιο στα δύσκολα...πού χαθήκατε, ορέ;;; Όλες πια απασχολημένες;;; ʼντε, άντε να σβήνω μιας μιας το όνομα από το απουσιολόγιο, ολόκληρο ΣΚ έξω, γυρίστρες...
φιλιά πολλά:love:
Έτσι,έτσι,Σαμπινέλι μου!Τέρμα η αρνητική οπτική για τη γοητεία μας!Το θυμάμαι από τη φυσική,τότε στο γυμνάσιοQuote:
Originally posted by sabe
Nadine,πολύ μου άρεσε όπως το έθεσες,αχ έτσι να το λέμε από δω και πέρα είμαι λοιπον 74,7 πώς τό'γραψε να δεις-κιλά ομορφιάς στον κόσμο;κομμάτια πριγκιπισσιάς στη γη;άλλο;
xa xa xa
πόσο μου είχε αρέσει η ιδέα πως η γη με προτιμά από τους άλλους,με βρίσκει πιο ελκυστική!
ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ : Στη φυσική, βαρύτητα ονομάζεται η ιδιότητα των υλικών σωμάτων να έλκουν άλλα υλικά σώματα.
Τα ελκόμενα σώματα κινούνται με επιταχυνόμενη κίνηση προς το έλκον σώμα. Οι έλξεις είναι αμοιβαίες.
Το μέτρο της αντίστασης, που παρουσιάζει κάθε σώμα στη μεταβολή της κινητικής του κατάστασης,
το ονομάζουμε μάζα του σώματος. Η δύναμη έλξης, που ονομάζεται βάρος, είναι μεγαλύτερη
όταν τα σώματα είναι πλησιέστερα ή όταν έχουν μεγαλύτερη μάζα.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Θέλουμε οι άντρες να μη μπορούν να μας αντισταθούν;Χρειαζόμαστε μεγάλη μάζα σώματος!
Θέλουμε να μας βρίσκουν ελκυστικές;Χρειαζόμαστε μεγάλο βάρος!Όχι αρώματα,βαθιά ντεκολτέ,μίνι κι αηδίες!
Δε νομίζω να καταλαβαίνω κάτι λάθος!Το λέει κι η επιστήμη!Όλα τα υπόλοιπα είναι κατασκευάσματα των...ελαφρών!
Eίχα γράψει και καλημεροκαλησπέρες και τα νέα του Νεκταρινιού πως είναι καλά!
Κάπου χάθηκαν...Δεν πειράζει...Καλώς μας επιστρέψατε Ιονιολουόμενες,φιλιά πολλά στις παλιρροιομονάχες
και τις ελπιζωπλεονφαινεσθεγγυούσ ες!Βαριέμαι να ξαναγράφω αναλυτικά όσα χάθηκαν.Στοπ!
Τα φιλιά μου σε όλες τις πριγκιπικές αιθέριες υπάρξεις της παρέας!Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!
Και να συντονιζόμαστε για εκείνη τη συνάντηση που αράχνιασε...Φιλάκιαααααααα� �
νεκταρια μου τα θερμα μου συλληπητηρια. μακαρι να φτασουμε και να ξεπερασουμε τα χρονια της με υγεια ολοι μας. ζωη σε εσας και εμας λοιπον με υγεια και ζωντανια.
την καλημερα μου σε ολες και ολους. παλι βιαστικη ειμαι καθοτι τρεχω να καλυψω μιας βδομαδας υποχρεωσεις. ελπιζω απο αυριο να χαλαρωσω και να σας περιλαβω αναλυτικα!
αρχισα διατροφη και παρασκευη θα σας πω τι καταφερα. ηταν μεγαλο το σοκ μου ομολογουμενως οταν ειδα οτι εβαλα 7 κιλα. οκ δεν ειναι 7 πρωτον γιατι εκανα εκεινη τη χαζοδιαιτα με σκοπο μα κατεβω απο τα 80 που τα κρατησα μονο λιγες μερες και επισης ημουν μαλλον πρησμενη και δεν μπορει να ειμαι 86,9 αλλά η αληθεια ειναι οτι τα παντελονια τεντοσαν, η κοιλια πεταχτηκε και οι μπλουζες μαζεψαν ολες στο πλυσιμο.......τυχαιο? δεν νομιζω!!!
προφανως για να αναφερομαι στα κιλα ειμαι καλα κατα τα αλλα....
καφε σαββατο πρωι??
Την καλησπέρα μου
Καταρχήν ευχαριστώ για τα συλλυπητήρια και την tide και την Ναταλία και την Μπαρμπίτα και όλες όσες το σκεφτήκατε και ας μην το γράψατε.
Με αυτή τη γιαγιά μεγάλωσα στο ίδιο σπίτι, όσα χρόνια έμεινα στο πατρικό μου (ζούσαν στο ίδιο σπίτι μαζί με με τη μαμά μου για 42 χρόνια!!!). Περάσαμε όμορφες στιγμές.
Χωρίς πόνους, αλλά στο κρεβάτι, έφτασε στο τέλος της ζωής της. Έφυγε 92 χρονών! Απόκτησε πέρα από παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα και 3 τρισέγγονα! Ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί!
Θα την θυμάμαι πάντα! Ιδιαίτερα την ωραία κουβέντα μας που κάναμε το Πάσχα που μας πέρασε?
Αντίο γιαγιάκα μου?
Και το χειρότερο ήταν ότι έπρεπε να πραγματοποιήσουμε όλα τα χαζά έθιμα του χωριού! Και όπως γίνετε παντού και πάντα, κάποιοι ξέρουν να δίνουν μόνο διαταγές χωρίς να απλώνουν το χεράκι τους λίγο να βοηθήσουν!!! Κουράστηκα πάρα πολύ κορίτσια μου αλλά ήθελα να βοηθήσω την μανούλα μου όσο περισσότερο μπορούσα!
Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και μπήκα λιγάκι να σας γράψω να νέα μου.
Σας ευχαριστώ πάντως!
Και συνεχίζω?
Τις μικρούλες μου σήμερα δεν τις έστειλα σχολείο γιατί ήταν εξαντλημένες! (και εγώ δε δούλευα) Ξύπνησαν στις 11 παρά!!!
Ξανά πίσω στη καθημερινότητα με σχολείο, παιδικό, γραφείο και υποχρεώσεις!
Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ δύσκολη στο γραφείο αλλά που θα πάει θα περάσει και αυτή.
Αν κανονίσουμε συνάντηση το Σάββατο, ο Δημήτρης και εγώ είμαστε μέσα (πρώτα ο Θεός)! Μάλλον θα έχουμε και τα λουλουδάκια μας μαζί! Κυριακή όμως δε θα μπορέσουμε γιατί έχουμε άλλες υποχρεώσεις.
Θα τηλεφωνηθούμε για να κανονίσουμε! ʼντε γιατί μου λείψατε!!!
Περιμένουμε και λεπτομέρειες από τις μπαρμπουνοδιακοπες!
Φιλάκια ομορφούλες μου!!! Eίστε πολύ καλή παρέα!!!
Ασχετο...κορίτσια, έχετε παρατηρήσει ότι ο λόγος της νεκταρίας είναι ιδάιτερα ήρεμος; Ακόμη και σε φάσεις σίγουρα άγχους ή πίεσης, αυτό δε φαίνεται στο λόγο σου..Πώς το καταφέρνεις αυτό, βρε θηρίο;;;; Φαντάζομαι προυποθέτει και άλλου είδους ηρεμία..ενταξει, μη βαράτε, είπα..άσχετο, αλλά ειλικρινές!
καληνύχτα πριγκηπέσσες μου...