Να γράψω εγώ. Τίποτα
Printable View
χαχα.. τι λέει ? πήγες καθόλου για μπάνιο ?
πήγα και εγώ ναι κοίτα με τόση ζέστη δεν την παλεύω να πηγαίνω και κάθε μέρα.. πάντως είναι αρκετοί αυτοί που έμειναν Αθήνα, δεν είναι άδεια όπως άλλες χρονιές
Δεν ξέρω αν θα σου αρέσει, αλλά μου ήρθε στο μυαλό ένα τραγούδι με τον τίτλο "Τίποτα" που μου αρέσει πολύ... Ας το βάλω λοιπόν...
https://www.youtube.com/watch?v=lbcW-via3SU
ωραίο κομματάκι διαχρονικό :-) εσύ πήγες πουθενά κύκνε ?
πολύ ωραία καλά έκανες :-) γενικά φέτος και να μπορούσα να πάω κάπου παίζει και να μην πήγαινα..νομίζω στη φάση που είμαι μ αρέσει περισσότερο αυτή η ηρεμία εδώ παρά σ κάποιο νησί.. κάνεις κάτι γενικά για να περνά ο χρόνος ? εγώ το τελευταίο καιρό τπταα :-)
Όχι, σπουδαία πράγματα αλλά προσπαθώ να είναι πράγματα που μ' ευχαριστούν όσο μικρά κι αν είναι όπως το ν' ακούω μουσική, να σερφάρω στο ίντερνετ και να βλέπω σειρές/ταινίες... Τον τελευταίο καιρό βλέπω μια σειρά εποχής στην τηλεόραση... Χθες όμως δεν την έβαλε λόγω έκτακτης επικαιρότητας για τις φωτιές... Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει (με τις φωτιές εννοώ)...
Μαρυλου διακρίνω μια κατάθλιψη. Πώς είσαι;
μοναξιά θλίψη νεύρα, θα ήθελα να πάω σε ένα rage room , γιατί αν πάω σε χωματερή μάλλον θα με παίρνει η αστυνομία
τι ειναι το rage room ? καλά μην απελπίζεσαι, και εγώ Αύγουστος μήνας είμαι Αθήνα και γράφω εδώ..εσύ πήγες θάλασσα ?
είναι ένα δωμάτιο που παίρνεις διάφορα πράγματα και τα σπας.
Δεν με πειράζει ότι δεν πήγα κάπου, έχω να πάω διακοπές από το 2017, που πήγαινα με τους γονείς στο χωριό. Δεν είναι κάτι καινούριο για εμένα ώστε να στεναχωρηθω, όπως πχ μια φίλη που είχε μάθει να πηγαίνει κάθε καλοκαίρι διακοπές κι αν δεν πήγαινε μια φορά, την επηρέαζε πάρα πολύ. Εγώ δεν πιστεύω πως οι διακοπές θα με βοηθούσαν και σε κάτι, γιατί είναι άλλοι λόγοι για τους οποίους δεν είμαι καλά και όπου και να πήγαινα, δεν θα άλλαζαν.
Δυστυχώς έχω να πάω θάλασσα για μπάνιο από τα 15, κάπου εκεί. Με απασχολεί πολύ το βάρος μου, τα σημάδια, και γενικά όλη η εικόνα μου, ακόμη και ο σωματότυπος.
Εσύ πήγες;
Πήρα άλλα δύο κιλά...
ναι πήγα εδώ αττική.. καταλαβαίνω, αλλά να σκέφτεσαι οτι στη θάλασσα πάμε για να χαλαρώσουμε όχι για να κάνουμε πασαρέλα, στη προκειμένη φάση να μην σε απασχολεί ούτε το βάρος ούτε τα σημάδια. Γιατί δεν πας κάπου με τους δικούς σου ?
αυτό με το δωμάτιο που λες δεν ήξερα οτι υπάρχουν, αλλά μου έχει συμβεί να θέλω να πάω κάπου να ουρλιάξω χωρις να με ακούει κανείς
Αυτή είναι: https://www.tvopen.gr/lapromesahyposxesh
Άστα να πάνε... Αλλά εγώ λυπάμαι και τα ζώα που καίγονται ζωντανά... Για 'μενα, δεν υπάρχει χειρότερος θάνατος...
χμμ ξένο απ' οτι βλέπω και σε μεταφέρει σε άλλη εποχή, εμένα μ' αρέσουν πολύ ταινίες ή σειρές που βασίζονται σε αληθινές ιστορίες ή που έχουν να κάνουν με επιβίωση.. αν βρω κάποια καλή μπορεί να τη δω και 2-3 φορές κατα τα άλλα βαρεμάρα....
Πειναωωω, σκέφτομαι την δίαιτα που άρχισα και πρέπει να τηρήσω.
Επίσης βαριέμαι , αυτααα.
Καλά μπάνια σε όλο το φόρουμ.
Να την τηρήσεις, player. Και να έχεις κίνηση κάπως. Εγώ πήρα άλλα 2 κιλά, που μείωσα πολύ την κίνηση. Κι ας μην έτρωγα πολύ αυτήν την εβδομάδα.
Τώρα δεν συνταγογραφείται η ένεση και είναι πανάκριβη, και έχει αρχίσει πάλι να είναι ψηλά ο διαβήτης και τρώω καταναγκαστικά, ακόμη κι όταν δεν πεινάω ή δεν μου αρέσει αυτό που τρωω.
Εν τω μεταξύ, σκέφτηκα πώς βγαίνω έτσι έξω. Αηδία.
Έχω αρχίσει πάλι ασυναίσθητα να κόβω και τα μαλλιά μου. Κατά κάποιο τρόπο με ανακουφίζει ότι τα βγάζω. Ποιος ξέρει. Πάντα έτσι ήταν από το γυμνάσιο, και στις δύσκολες περιόδους γέμιζα το πάτωμα με τρίχες. Μερικές φορές φεύγει, άλλες έρχεται.
Ξαναζυγίστηκα σήμερα. +1 από χτες.
Όλα είναι σκ@τ@. ΟΛΑ. Θα ξαναφτάσω 3ψήφιο.
Παρηγορουμαι επειδή δεν έχει καμία σημασία το βάρος μου. Ούτε φίλους έχω ούτε σχέσεις ούτε δουλειά. Όσα κιλά και να είμαι, δεν έχει καμία σημασία αφού ζωή δεν έχω
Και ποιος εχει ζωη δλδ με το σκεπτικο σου; Αμα δεν εκτιμας αυτα που εχεις λογικο ειναι να τα χασεις ολα.
Ζωή είναι να έχεις υγεία, λειτουργικότητα, δουλειά, φίλους. Και να είχες κάποια στιγμή στη ζωή σου σχέση/εις.
μεταφορικά το είπε, γιατί της την λες συνέχεια ?
Ευχαριστώ Μαριλου. Είσαι καλός άνθρωπος και ήθελα να σου πω συγνώμη που κάποιες φορές έχω μιλήσει άσχημα. Με νευριάζουν όλα τελευταία και μου φταίνε όλοι χωρίς να φταίνε.
Είδα ένα περιπολικό και μια μηχανή Δίας και η πρώτη μου σκέψη ήταν να πάρω τηλέφωνο σπίτι αν ήρθε η αστυνομία lol αστειευτηκα μόνη μου ότι καλά έκαναν που έφεραν και ενισχύσεις αυτή τη φορά, γιατί πλέον είμαι ασηκωτη.
Νομίζω μου έχει γίνει λίγο παράνοια αυτό με την αστυνομία. Φοβάμαι μονίμως πως θα χτυπήσουν το κουδούνι και όταν βλέπω στην γειτονιά, πάντα αναρωτιέμαι αν είναι για να με πάρουν .
Ερχόντουσαν νωρίς το πρωί, 7-9 ή αργά το βράδυ (3 τα ξημερώματα), οπότε φοβάμαι και τα βράδυα, και τα πρωινά. Την τελευταία φορά τον Ιούνιο έμεινα κλειδωμένη στο τμήμα από το πρωί μέχρι τις 5-6 το απόγευμα, γιατί είχα γράψει κάτι στο Τουίτερ lol
μην ζητάς συγνώμη δεν έγινε κάτι, το βλέπω ότι γενικά μιλάς έτσι. Απλά πρέπει να καταλάβεις ότι για να καλέσει κάποιος την αστυνομία προφανώς αυτό που έγραψες ήταν ακραίο. Αν δεν το αντιλαμβάνεσαι πρέπει να μιλήσεις με κάποιο γιατρό, το καταλαβαίνω απ' αυτά που έχεις γράψει ότι έχεις απογοητευτεί από τους γιατρούς στο δημόσιο, πήγαινε σε κάποιο ιδιώτη, έστω 1 φορά το μήνα. Τη τελευταία φορά που πήγες σε γιατρό πότε ήταν ?
πολλή σιωπή έχει πέσει, φαντάζομαι όλοι θα είσαστε διακοπές...
Οχι, το κανουμε για να βαριεσαι πιο πολυ :Ρ
εσύ axl δεν θα πας κάπου ?
Αφου ειμαι σε μονημες διακοπες.